Comments: 6
 • #6

  Saija (Monday, 01 January 2018 16:53)

  Kiitos samoin, hyvää Uutta Vuotta. Kovin kaikki mielenkiintoista vuotta povailee, näkee sitten.

 • #5

  Tommi (Monday, 01 January 2018 16:38)

  Hyvää Uutta Vuotta 2018!
  Eräs foorumi lopetti jossa tuli oltua mukana reilu vuosikymmen. Nyt on aika kääntää uusi sivu ja katsoa mitä kaikkea tämä vuosi tuo tullessaan!

 • #4

  Magellan sky code (Friday, 30 June 2017)

  Tuosta nikistäni jolla täällä kirjoitan sekä siellä Elonaallolla. Tuo nimi pyöri ajatuksissani muistaakseni ainakin 3-4 päivää, se tuli esille silloin tämän tästä. Nimi tuli ikäänkuin vastauksena eräällä silloisella foorumilla kun ajattelin millaisella nikillä nyt sitten alkaisin kirjoittelemaan siellä. Varmaan on moni kokenut jotain vastaavaa, että jokin sana tai lause pyörii ajatuksissa tämän tästä ja tuntuu kuin siltä ei saisi rauhaa.

  Tämä lineaarinen aika jota nyt elämme sisältää paljon "kaaossolmuja" (Hathorien käyttämä sanonta). Luin tuon Pirjo Laineen kääntämästä kanavoinnista. Matalammmin värähtelevät energiat ja ihmiset jotka niitä viljelevät alkavat olla jonkinlaisessa paniikissa. On paljon asioita joista meille on kerrottu sitä kuuluisaa muunneltua totuutta. Esimerkkinä vaikka sellainen "pieni asia" kuin ihmiskunnan historia. On vaikeaa pysytellä hyvällä tuulella ja niissä korkeammissa viboissa, näin ainakin ajoittain. Voi tulla vedetyksi draamoihin joihin ei oikeasti haluaisi osallistua. Voi tuntua siltä että lähellä on henkilöitä jotka vaikuttaisivat ns. energiavampyyreiltä, eli heidän seurassaan tulee sellainen epämiellyttävä olo. Suojauksia tein aiemmin vuosien ajan, sittemmin en ole juurikaan sellaiseen kokenut enää tarvetta. Mutta kuunnelkaa sitä omaa sisäistä ääntänne,se kertoo mikä on oikein juuri teille.

 • #3

  Magellan sky code (Thursday, 29 June 2017 14:21)

  Ei mutta kyllähän tuli hyvät fibat kun luin tuota, miten kuunnella, hyvin olit tekstin muotoillut.Ja muutenkin voin todeta että täällä on kohottavat fibat sen voi aistia joka solullaan.

 • #2

  Enkeli 444 (Friday, 10 March 2017 20:19)

  Itse olen henkisen polun kulkija kuudetta vuotta.Seuraan tätä blogiasi on tosi mielenkiintoisia nämä viestit.Aina en kaikkea ymmärrä mutta luen uudelleen niitä.Ihmeellistä että meille annetaan tietoa tulevasta näin.Ihanaa että mennään kohti parempaa.Kannustan sinua jatkamaan näitä viestejä.Ehkä muutkin löytävät nämä pian Tsemppiä sinulle.Seuraavaa viestiä ootellen..

 • #1

  Tietoinenkin (Thursday, 09 March 2017 13:12)

  Kiitos näistä viesteistäsi tuonne Viestejä sieluryhmältä blogiin! Teitä ei ole todellakaan liikaa.
  Jatka samaan malliin. �❤

saijankirjat@gmail.com