"Äänien kuuleminen" on ihan eri asia kuin tämä sielumme oma ääni joka ei kuulu puheena, vaan tietämisenä. Eikä se kuulu koskaan jos ei pyydä.

 

Mieli on pyrittävä saamaan hyvin puhtaaksi siten että ajattelee hyviä ajatuksia yhä enemmän päivittäin. Se on kaiken a ja o, kuten myös avara mieli joka antaa mahdollisuuksia myös uskomattomilta kuulostaville asioille.

Jos on stressaantunut, vihainen, tms negatiivista, ei onnistu saamaan kuin alemman tason vääristyneitä viestejä. Aluksi kaikkea tulee sekaisin joten on vain poimittava viesteistä ne viisaimmat palat.

 

Sitten kun onnistuu nostamaan 'värähtelyään' korkeammalle, tietää että on edennyt henkisen kehityksen polullaan huiman askeleen ja kaikki alkaakin olla helpompaa. On helpompi olla yhä positiivisempi, ei tartu jokaiseen negatiiviseen asiaan tai ihmiseen koska huomaa ettei niillä ole mitään merkitystä. Se on heidän kapea tapansa käsittää maailmaa.

 

Jossain kohtaa huomaa että jokin ajatus ei ole peräisin ihan omasta ajatusmaailmasta. Voi esittää toiveen kuulla lisää, antaa kaikelle mahdollisuus ja lupa olla totta. Silloin alkaa puhdas tiedon välittyminen eikä se ahdista lainkaan. Puhtaissa viesteissä ei käskytetä mitään koskaan, vaan ne ovat yksinomaan rakastavia ja ohjaavia. Rakkauden tunteet lisääntyvät.

 

Nämä pienet asiat ovat aina niin hienovaraisia että emme niitä tavallisesti edes huomaa. Niistä voi kiittää, jolloin osoittaa arvostavansa elämäänsä ja haluavansa niitä lisää. Kiitollisuus vaikuttaa kaikkeen.

 

 ♦

 

Itse huomasin viestinvälityksen alkavan hiljattain edesmenneen lähiomaisen ajatuksilla joihin vastasin mielessäni enkä edes aluksi tajunnut mitään erikoista tapahtuneen. Nehän olivat vain omia ajatuksiani... mutta tarkemmin ajatellen eivät olleetkaan, vaan lause oli kuin suoraan edesmenneen suusta. Sujuvasti vain vastasin mielessäni enkä ymmärtänyt käyväni keskustelua.

 

Meni muutama päivä ennenkuin tajusin: tyypillinen hänen huolehtiva lauseensa, en minä sitä ajatellut alunperinkään.

 

Siitäkin meni kuitenkin vielä aikaa ennen kuin onnistuin automaattikirjoituksessa saamaan enemmän kuin yhden järkevän lauseen, sitkeästi vain kirjoitin sanoja perättäin jotka tuntuivat seuraavaksi tulevan voimakkaimmin mieleen.

 

Viestejä voi tulla aluksi läheisiltä henkimaailmasta, mutta tietyn järjestelmän mukaisesti niitä aletaan saada yhä ylemmiltä tasoilta, oman henkisen kasvun edetessä. Korkeampi itse  liittyy tähän. Aluksi on tavallista että viestit saattavat vääristyä myös koska pieni osa itsestä pelkää tai epäilee, silloin kannattaa jatkaa kun on taas oikeassa mielentilassa. Aamupäivä on itselläni virkein aika.

 

 

Piirtäminen saattaa olla myös tapa havaita selvä ohjaus: pidetään kättä löyhästi paperilla ja annetaan kynän liikkua. Ei ole tarpeen pitää silmiä kiinni, voi ihan hyvin seurata mielenkiinnolla mitä paperille alkaa ajanmittaan piirtyä. Aikaa siihenkin menee joten mikään näistä taidoista ei ole kiireisen ihmisen hommaa. Kiirehän meillä nykyaikana on jatkuvasti joten tämä harrastus on vain hyvä vastakohta kaikelle väärään suuntaan menneelle elämällemme.

 

Meitä on siis päätetty näin astetta näkyvämmin opastaa että viimein etenisimme kasvumme suhteen nopeammin ja siinä on todella kyse omasta parhaastamme ennen siirtymistämme seuraavaan jaksoon maailmassamme.

 

 

Jokainen kykenee siis myös kuuntelemaan omaa sisäistä opastustaan. Kovasti harjoittelua se vaatii mutta sen sijaan että vain pelkästään arvostelee nojatuolistaan käsin, kannattaa itse ottaa selvä.

 

 Jakakaa kokemuksianne toisetkin, kirjoittakaa blogeja ja kirjoja edistymisestänne. Siten vähennämme pilkkaamista tällaisten henkisten asioiden ympärillä kun yhä enemmän rohkeita ihmisiä herää. On laajennettava maailmankuvaansa kaikesta siitä joka on meille aina väärin esitetty.

 

 

MASARU EMOTO: Ajatukset vaikuttavat todellisuuteen / pinterest
MASARU EMOTO: Ajatukset vaikuttavat todellisuuteen / pinterest

3.11.2016  Sellaisen taidon saatte siis omistaa takaisin jolla näette kumpareita vuoria olevan kaukana vaan siellä olettekin te itse katselemassa ohi kaiken maallisen. Kaukonäkeminen?  Sellainen juuri taitonne menetetty on nyt valittu palaavan luoksenne uudelleen. Etsimme heitä jotka osaavat sen taidon parhaiten joten voivat kertoa siitä muille. Olkaa varovaisia kertoessanne toisillenne sillä kaipaavat he kaiketi myös taitojaan takaisin ollen hyvin voimakkaan vihaisia teille onnistuneille jäsenille. Ok, miten harjoittelen?  Selitä vain itsellesi miten voit mainiosti nähdä matkojen päähän olematta itse läsnä sillä kaiken tulette oppimaan hyvin lyhyen ajan kuluessa uudelleen. Katselenko seinää vai ulos luomakuntaan?  Ei sillä ole merkitystä mitä katselet kunhan päätät olla vapaa kaikesta rajoittavasta näkökyvystäsi ja kertoa siitä kaikille muillekin niin osaavat sitten varautua olemaan säikähtämättä.

saijankirjat@gmail.com