Ihmiset ovat yhä enemmän heräämässä sille tosiasialle että maailmassa tapahtuu jotain näkymätöntä, väistämätöntä ja älykkäästi ohjailtua. Kaikkien apu on tarpeen että saamme hälvennettyä epäluuloja, lisättyä onnellisuutta ja yhteistyötä, joten tässä oma lusikkani. Soppahan onkin jo valmis ja hämmennettynä perusteellisesti ihmismäisellä kauhalla.

 

    Mietin pitkään mikä olisi nimitys ja aihe alue tälle monivuotiselle harrastukselleni. "Kanavointi" on liian vanhahtava ja new ageen vivahtava outo sana, kunnes lopulta vuoden 2017 lopullla kaikki loksahti yhteen: TELEPATIA.

 

   Meitä ohjaillaan jonkin verran ja ajatuksemme eivät ole täysin omaa tuotostamme. Se selviää kun niitä joskus alkaa kuuntelemaan. Vastasiko joku mietteisiisi ja keskustelit ehkä huomaamatta, saitko jonkin todella hyvän idean yhtäkkiä etkä tiennyt mistä se tuli? Näitkö unen joka kertoi ratkaisun?

 

    Mielenkiintoiset kokemukseni alkoivat jo nuorena unien muodossa, mutta varsinainen tietoisen polun liikkeelle laittaja oli outo työtapaturma 2013. Aikaa kuluttaakseni aloin viimeinkin meditoimaan ja huomasin että huojun kuin näkymättömien energioiden mukana.

 

Näistä voi lukea vanhasta blogistani. Osan on blogialusta hukannut sivupalkista mutta ne ovat edelleen tallella kun selailee, ja osan olen itse piilottanut koska en halunnut jakaa jossakin kohtaa elämääni niin henkilökohtaisia kokemuksia...

 

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2014/01/omat-kokemukset-1

 

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2013/12/rakkautta-vessassa

 

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2013/12/samaa-kummallista-arkea

 

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2014/06/omia-kokemuksia-lomalla

 

.....♥.....

 

     Vaikka käytän usein arkipäivän huumoria, ajattelen toki myös vakavasti. Olen tervejärkisen skeptikko, en käytä huumeita, kaikki kertomani on totta niin kuin olen sen kokenut. Selityksiä asioille tosin voi olla monia mutta olen niin utelias tuonpuoleista maailmaa kohtaan, että haluan saada asiat selville.

 

    Lapsena näin kerran kuumeessa ollessani utuisen ihmisenmuotoisen hahmon vuoteeni vierellä. Näin unia lentämisestä joissa leijuin kotitaloni pihapiirissä, unia joissa oli pelkkiä värejä. Ihmettelin väri unia pitkään joten ne jäivät mieleen, ehkä kuulin musiikkia ja aivoni käänsivät ne väreiksi, muuta selitystä en ole keksinyt. Mummoni viimeisinä päivinään kuuli myös musiikkia, joten tiedän sen liittyvän jollakin tavalla asiaan. (Ymmärrän että se ei ole musiikkia maallisella tavalla vaan harmoniaa.)

 

    Parikymppisenä kättelin eräässä unessa keittiössämme kunnioittavasti olentoja jotka olivat opettajia, he olivat laskeutuneet läheiselle pellolle. Uni oli niin todentuntuinen että kävin aamulla tarkistamassa laskeutumispaikan. En nähnyt mitään erikoista. Myöhemmin näin enneunia paikoista joissa tulin asumaan ja työskentelemään vanhempana, näin vaikuttavan unen kadonneesta avaimesta, kultaisista symboleista, jne. Edesmennyt koirani juoksi iloissaan ja törmäsi unessa jalkoihini, heräsin siihen. Edesmenneitä ihmisiä kävi kertomassa unessa vertausten kautta että kaikki on hyvin. Edesmenneitä naapureita eri asuinpaikoistani kävi kertomassa terveisiään kotiväelleen joita en tosin koskaan välittänyt perille. On varauduttava siihen että ihmiset ovat erittäin vihamielisiä henkisten asioiden suhteen, annettava heidän olla rauhassa elleivät itse pyydä jotain.

 

.....♥.....

 

   Opettelin kehittämään rakkauden tunnetta. Sujuvana jatkona meditoinnin huojumiselle, huomasin että käteni tekevät myös liikettä itsellään. Merkit näyttivät liittyvän muinaiseen Egyptiin eli palvontaa, siunausta, valtaistuin asento, saatoin kysyä myös kysymyksiä ja kädet osoittivat vastauksia. Kevättalvella 2014 käsimerkkini muuttuivat tapaturmassa loukkaantuneen käteni parantamiseksi, käsi teki erilaisia venytysliikkeitä, naputtelua, että jänteet ja nivelet toimisivat jälleen. Yleensä katsoin tv:tä ja samalla kyllästymiseen saakka käteni hoiti itseään. Käsitin että siinä olisi kyseessä "Korkein Itse". Se auttaa jos saa luvan, eikä se ollut minusta edes mitenkään kummallista.

 

Teen tätä edelleen toisinaan, istun ja keho ohjaa tärinän avulla rentoutusta itse älykkäästi toimien (muistuttaa TRE-menetelmää). Ihmiset aloittavat saman venytellessään spontaanisti, mutta sen enempää keholle ei anneta vapautta. Kannattaa kokeilla antamalla lupa.

 

    Myös henkinen työni on työtä ja koen sen velvollisuudekseni jossain määrin, joskus korvassa soi kirjoittamisen merkiksi mutta sitten olen vapaa jatkamaan arkipäivän touhujani tai ottamaan vaikka viinilasillisen ja vain istumaan vailla sen suurempia ajatuksia. Kaikki sopii saumattomasti yhteen eikä pakkoa ole.

 

   Kundalini Reiki III virityksetkin sain Ole Gabrielsenin kautta alkukeväällä 2014. Sain samoihin aikoihin myös lisää kokemuksia, sillä mummoni kuoli.  Hän kutitti varpaitani yöllä sähköisen kosketuksen tapaan, lähetti ajatusviestin hopeisten pitkäsakaraisten tähtien liikkuessa hitaasti taustalla  "kunnioita aina itseäsi". Toisenkin kerran olen nähnyt samaisen hopeisen verkon viestin yhteydessä (kuvasommitelma ylhäällä). Hän kertoi miten oli yrittänyt tehdä kotonaan kaikenlaisia merkkejä olemassaolostaan mutta luovuttanut. Edesmenneiden merkeistä kirjassa nro 1 sekä joulukuun 2016 viesteissä.

 

    Kesäkuussa 2014 huomasin että käsiliikkeet liikuttavat sujuvasti myös kynää. Sain piirroksia, kyselin mitä mikäkin tarkoittaa ja googlasin aina selityksen. Merkittävin kuvani oli "Äitilintu" joka muodostui niin yllättävästi että huokailin hämmästyksestä sen rakentuessa ja poikkeuksena se oli myös taiteellinen, sillä yleensä kuvat ovat hyvin yksinkertaisia. Muissa kuvissa oli mm. madonreikä, pyramidit ja aurinko liittyvät yhteen, me ihmiset olemme itiöitä (avaruudesta?) ja nousemme ikäänkuin portaissa (tietoisuustason kohoaminen), ego piileskelee kasvillisuuden seassa, olemme kasvutasoinemme kuin kukka.

 

Piirroksista ja joistakin viesteistä  pätkät Youtube videollani. Nimenomaan viesteissä kehotettiin laittamaan videoita myös sinne.

 

    Marraskuun 2014 lopussa nämä piirrokset yllättäen loppuivat, näin unessa kasvot jotka olivat "täynnä rakkautta ilman sanoja". Olimme unessa keskustelleet jotain ja hän hyvästeli telepaattisesti.

Piirtämäni, edes hieman sinne suuntaan toivottavasti ohjaava kuva sivun lopussa, lämpimän hohtavasta, sanoisinko ehkä italialaiskasvoisesta nuorehkosta ET miehestä jolla kuitenkin siniset silmät ja kirkkaan hopeiset jäykät hiukset ylöspäin. Pieni hymy. Sitä olemuksesta huokuvaa valtavaa rakkautta on vaikea sanoin kuvailla.

En ole löytänyt netistä kuvausta joka sopisi häneen täysin identtisesti.

 

     Seuraavaksi sain yhteyden edesmenneeseen mummooni ajatusten välissä, hän siis lähetti ajatuksen ja tajusin vasta myöhemmin mitä oli tapahtunut, vastasin ajatuksissani sellaiseen ajatukseen joka ei ollut minun alunperin. Silloin tajusin että olen löytänyt jonkin merkittävän mystisen jutun mutta en vielä osannut kehittää sitä. Myöhemmin olen huomannut näitä useasti, joku saattaa lähettää mielikuvan jonka näen silmissäni ja samalla ymmärrän monitasoisesti kaiken mitä sillä tarkoitetaan. Tämä on uusin alue jolla olen kehittynyt, sillä näitä on todella vaikea erottaa sellaisesta minkä ajattelee olevan vain omaa mietiskelyään. Nykyään kuitenkin aina huomaa eron.

 

    Samoihin aikoihin vuoden -14 lopulla koin lyhyen ruumiistairtautumis kokemuksen. Keväällä -15 koin selkounen, jossa mm. testasin tunnenko jalkojani ja huomasin olevani pelkkää ilmaa ja kykenin jopa leijailemaan. Keskityin herättämään itseni tuijottamalla fyysisessä todellisuudessani seinän oksanreikää ja lopulta heräsin, nukkumaan asettumisesta kulunut vain vartti. Kysyin asiasta kanavoidessani ja vastauksen mukaan olin niin viehättynyt joidenkin olentojen tavasta liikkua että halusin kokeilla itse ja se jäi mieleeni. (Kuljin niihin aikoihin unissani kuulemma  jossain, josta en ole vielä tietoinen tällähetkellä. Uskoisin että muistiamme palautellaan pikkuhiljaa.)

 

.....♥.....

 

    Näin erään kanavoijan videon 2016  ja käsitin viimein miten automaattikirjoitusta tehdään. Minua ohjattiin telepaattisesti miten meditoida. Kuulin korvassani matalan soinnin, joka kuuluu merkkiäänenä edelleen mutta nykyään todella paljon hiljaisempana sillä ymmärrän jo mitä se merkitsee.

 

Mutta koska sointi oli aluksi hyvin erottuva ja tiedostin lopulta että joku tavallaan seuraa tekemisiäni, epäilin kyseessä olevan jonkin mielenhallinta ohjelman ja luin kaikki jutut äänien kuulemisesta jonka havaitsin olevan täysin eri asia. Asiaa ei auttanut että aluksi en osannut erotella kirjoittamistani viesteistä huijaavia osuuksia. Saamani selityksen mukaan silloin oli vielä oma egoni edessä ja viestit muuttuivat pelottaviksi aina jos itse pelkäsin, sillä jatkuvasti olemme vain ajatuksen päässä jommasta kummasta. 

Kaikille tapahtuu suuri muutos kun ymmärtävät ajatustensa laadun ja tavan ilmentyä, sillä omia ajatuksia on aina totuttu pitämään henkilökohtaisina. Ettäkö olisimme yhteydessä suunnattomaan telepaattiseen tietoisuuden verkkoon joka tietää kaiken lapsuudestamme, entisistä elämistämme ja joka pyytää että oppisimme jälleen rakastamaan?

 

Itse kamppailin pelkojeni kanssa parissakin unessa, se oli oma Jaakobin painini, kertoivat viestit. Sitten näin unen missä ego oli vihaisen hevosen muodossa karsinassa, kerrottiin että se ei häiritse minua enää. Unessa se muuttui ihmiseksi joka halasi minua.

 

    Koin myös ihmeellisen parantavan hetken kesällä 2016 joka oli täysin sanoin kuvailematonta rauhaa ja rentoutta, se oli tosin vain näyteluonteinen esitys sillä olin stressaantunut, eikä ole toistunut sen jälkeen. Tulevaisuuttani on ennustettu viesteissä ja pienet asiat ovatkin tapahtuneet juuri siten, siitä tulevaisuudesta sanansaattajana en vielä tiedä enkä osaa kuvitella. En ole lainkaan julkisuudenhakuinen ihminen joka onkin haasteena, jos haluaa levittää sanomaa. Pidän omasta rauhasta ja hiljaisuudesta, joka ei todellakaan tunnu yksinäisyydeltä.

 

"Ihmiset ajattelevat, että yksin oleminen on yksinäisyyttä. Mielestäni se ei ole niin. Yksinäisintä maailmassa on olla vääränlaisten ihmisten ympäröimänä." – Kim Culbertson

 

 

.....♥.....

 

    Odotin kovasti että jostain ilmestyisi opettaja joka kertoisi mistä kaikessa on kyse, mutta huomasin että kyllä kaikkeen joutuu itse etsimään vastaukset. Ei meidän puolesta voi kukaan muu tehdä tätä sisäistä työtä kuin jokainen itse. Olen saanut kehotuksen perehtyä esimerkiksi Serafeihin, lapsuuden kirjasarjaan Ikuisia Kertomuksia (löysin ne myös videolta), Ilmestyskirjan lukuun 1.

Ajattelisin jälkimmäisen tarkoittavan itselleni vihjeeksi luvussa toistuvia sanoja "Jolla on korva, se kuulkoon..."

Suhtaudun Raamattuun suurelta osin varauksella, en ole uskonnollinen vaan ainoastaan henkinen ja niillä on suuri ero.

 

    Kokemusten kirjani julkaisemisen tarkoitus (sitten joskus, ja tällä nimenomaisella nimellä se pyydettiin julkaisemaan) on tarjota tietoa sillä kaikki tulevat läpikäymään samanlaisia epäuskon ja pelon vaiheita. Viesteissä on nimenomaan pyydetty jakamaan tietoa, joten julkaisin e-kirjat Opastavia viestejä 1 ja 2 vuonna 2016. Ne tosin eivät ole kiinnostaneet ihmisiä lainkaan joten en ole julkaissut kolmatta osaa tai virallista kirjaa. Osa viesteistäni on siis vielä jemmassa ja monia henkilökohtaisia tai toisiin ihmisiin liittyviä opetuksia en tulekaan koskaan julkaisemaan.

 

Jos haluaa siis osoittaa vaikkapa kannatusta, voi toki ostaa e-kirjan:

 

https://kirja.elisa.fi/ekirja/opastavia-viesteja-2-kanavointeja

https://www.adlibris.com/fi/e-kirja/opastavia-viesteja-1-kanavointeja-9789523394476

https://www.bokus.com/bok/9789523394476/opastavia-viesteja-1-kanavointeja/

https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Ddigital-text&field-keywords=opastavia+viestej%C3%A4+2

 

    

    Viestini ovat esimerkkejä siitä mitä sisäinen ääni voi kertoa. Aluksi ne ovat henkilökohtaista ja perustason opastusta mutta siitä siirrytään ikivanhoihin asioihin ja huimaan tulevaisuuteen jonka voimme luoda toivomalla.  Minä olen tässä asiassa samanlainen opiskelija kuin kaikki muutkin, en väitä mitään itse vaan kirjoitan viestit kuten ne tulevat. Lähes jokainen onnistuisi kirjoittamaan samoin kun harjoittelee.

 

Saamieni vastausten mukaan viestini tulevat sieluryhmältä, erittäin kirkkailta olennoilta jotka ovat kosmista perhettäni. Heidän henkinen tasonsa yltää niin korkealle että me ihmiset emme edes ymmärrä siitä rakkaudesta ja puhtaudesta vielä mitään. He olivat täällä jo kauan ennen meitä ihmisiä ja ovat veljiämme/siskojamme, tavallaan myös isiämme, heidät kuvattiin enkeleiksi aikanaan jolloin yritettiin käsittää kykyä pysytellä ilmassa ja maassa yhtäaikaa.

 

 Jos siis haluaisi lokeroida maallisesti tämän asiani, kirjoitan viestejä enkeleiltä, mutta en halua rajoittaa näkemystä niin väärin ymmärrettyyn muotoon. On aika ajatella laajemmin, sillä olemme itsekin niitä enkeleitä ja Luojia. Meidät on vain aivopesty olemaan orjia sillä joku hyötyy suuresti sellaisesta maailmantaloudesta jossa raha esittää pääosaa. Raha on se mätä omena.

 

      Mutta meitäpä valmistellaan parhaillaan sisäisesti tulevaan tapahtumaan ja on jo kiire yhdistellä palikoita mielessämme ennenkuin olemme liian pyörällä päästämme mitä maailmassa tapahtuu,  sillä aika nopeutuu. Sitä on tarkoituksella otettu meiltä pois, rahaa samoin. Maailmaamme ohjaillaan, mikään ei ole sattumaa mutta kaikki tapahtuu hienovaraisesti.

Ajatuksemmekaan eivät ole täysin omiamme. Kykenemme luomaan oman tulevaisuutemme yksin ja  yhteisellä tietoisuudellamme vaikka emme ymmärrä siitä vielä mitään. Oman sisäisen työn ja itsearvostuksen lisäksi kehotetaan rakastamaan ja auttamaan toisia ihmisiä, eli olemaan parempi versio itsestämme edes hetkittäin.

 

    Näistä perus elämän ohjeista edetään pikkuhiljaa pidemmälle opastuksessa ja meitä odottaa rakkaus kaikkea kohtaan. Nyt vielä suostumme lannistettuina orjuutettaviksi vaikka voisimme lopettaa kaiken sellaisen, sillä olemme vapaita jo nyt. Sille miten kaikki lopulta tapahtuu on kaiketi joitakin vaihtoehtoja sillä kaikki riippuu meistä itsestämme. Ilman henkistä työskentelyä ei ketään vain tulla tänne pelastamaan, eli ulkoista pelastajaa on turha odottaa.

 

.....♥.....

 

    Joitakin tapahtumia henkisellä matkalla:

 

    27.1.2017 viesti: "Olemme selvittäneet kunnialla ongelmia aiheuttaneita järjestelmiänne, esitämme näin olevamme tavoitteemme saavuttaneet jolloin esiintyvät kaikki tänään ensimmäistä kertaa uusissa puvuissaan. Olemme varmoja että tulette huomaamaan kaiken muuttuneen pikapikaa, jolloin esitätte entistä vahvempaa uskoa kaikenlaiseen ulkopuoliseen tavoitteeseen elämässänne."

 

    Syksyllä 2016  sain tehtävän, kuten kaikki muutkin:

"- - piirtää sellaisen tavoitteen joka sinua itseäsi juuri eniten miellyttäisi luomakunnassasi tapahtuvana muutoksen aikana. Että sinulla olisi juuri se maailma ympärilläsi jollaiset tahdotkin luoda ja jäsennellä luoksesi. Kannustamme kaikkia tekemään samoin joten palauta heille uskonsa jäsennellen näin kehotuksia jalostaa sitä maailmaansa kertoen se jotain sanoin kuvaamattoman suunnattoman onnellista tavoitetta jos ottavatkin sen onnensa vastaan. Ilmoitamme teille aina äänimerkein milloin olisi soveliasta huomioida, katsella jotain tahtomaamme asiaa. Joten ota se kynäsi käteen kertoen itsellesi millaisessa maailmassa haluaisit asustaa, jakaen siitä palasia luomakuntaasi aina silloin jos onnistutte saavuttamaan jonkin tavoitteen yhdessä."

 

    Maaliskuussa 2017 (29.3) minulta kysyttiin telepaattisesti joukko kysymyksiä kuten esim.

- "Otatko tehtävän vastaan?  Oletko tyytyväinen siihen mitä sinulla on, vai haluaisitko perintösi ja avaimesi takaisin?"

 

 

(Valokuvat ovat omiani, maisemat Sisilian Taorminasta jossa tietämättäni otin myös erään kuvan jota pyydettiin tarkastelemaan 5 vuotta myöhemmin kun opin kanavoimaan. Siitä kirja osa 1:ssä.)

 

saijankirjat@gmail.com