Joukkokehollistuminen

30.3.2018  Ota siis lähteesi virallinen osuus esiin ja katsele toisaalta mitä se korvaa toista asiaa. Kertaa ensin jotakin tavallista tarinaa eli kuuntele osaatko tarinoida kuten laulettiin vanhoissa tarinoissa. Ohjaa enemmänkin tänään oikealle ja laula toisinaan tarinoita, ohjaa lisää tarinoitasi menestymään ja määrää se tehtäväksi hetimmiten.

 

Näe miten kohtaavat he toiset jotakin uuden alkamista ja näennäisen tavanomaisesti kertovat menestymisestään, vaikka sellainen tarina kuuluu tarinoiden yli että jokainen osallistuu joukkokehollistumiseen. Ole hyvä valaise vielä tarina siitä miten vaikutatte itse siihen joukkokehollistumiseen, joten aloita vaikka siitä miten jokainen sallii tarinoidensa kummuta päätösvaltaisesti eikä salli heidän toisten aloittaa surmaamista kerronnan.

(surmaamista = että toiset lannistavat meidän tarinankuuntelemisen yrityksemme...)

 

Tarinan kehittyessä jokainen kokee asioita kummallisia eikä tule sallia niiden tavoiteltavan mitään erikoista, vaan sallivat vain kaiken tapahtua ajallaan. Kuten tarinoissa tapahtuu usein, tulee sattumuksien kautta totuus esille ja kerronnallisen matkanne päätteeksi sijaitsette ylhäällä vuoristossa eikä sijaita siellä turhaan, vaan otatte matkaanne jokaisen tavoittelemanne asian ja kohtaatte ne kuunnelmanne totena.

 

Kertaamme vielä sijaintinne muuttuvan ajan mittaan, joten ole vaiti jos kohtaat vaikeuksia. Eli kohtaatte jokainen jotakin uutta asiaa joka suunniltaan ajaa suunnilleen jokaisen, ole hyvä valaise mitä se tarkoittaa. Eikä ketään surmata tai saavuteta mittavaa tuhoa, vaan jokainen osuu kummallisten yhteensattumusten kautta enimmäkseen tavanomaiseen tarinaan, vaan tälläkertaa se on hiukan erilainen.

 

Ehkä lisää saatte ohjeita, ole hyvä valaise mitä ehtisit suorittaa huomisin. Vaikka tänään vielä saatat ehtiä muuta tekemistä, vaan sijaitse huomenna pienen asian verran sivussa itsestäsi. Ole hyvä.

 

Kiitos. Onko joukkokehollistumisesta vielä tarkentavaa asiaa? Ehdimme lisätietoa saada myöhemmin.

Onko se kuitenkin oikein kirjoitettu? Oikaisemme jos väärin teimme, eli on.

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com