Kääntöpisteellä uusi suunta

 

8.3  Ehdottaisimme kirjaavanne jotakin uudenlaista korvaavaa tavoitetta että miten tahtoisitte valaista uudelleen suunnan tulevan. Eli jotakin siis liittyy uudelleen kuvastamaan onnellisuuttanne, mutta oletteko useinkaan hyväksyneet mitään sellaista että hän kertoisi toinen miten teidän tulisi menetellä missäkin tilanteessa.

Oletatte ettei hän toinen osaa neuvoa ja katselette miten muut tekevät.

 

Korjaatte myöhemmin valaisujanne, annatte tavallaan piankin periksi ettekä valaise vielä miten se saattaa olla mahdollista mutta pian oleilette lisääntyneessä kyvyssä kulkea massojen vaihtelevissa säkeissä.

 

Ehdotamme vielä jotakin ilmaista tavaraa katselevanne, sillä jokin tasanne kulkeutuu eteenne ollen se vielä hieman pitkän matkan päässä, mutta pian näette ettei sillä toisella tasanteella oleilu ole mitenkään vaikeaa tai vaarallista.

 

Kerro toisille miten itse oleilet, joten lisäät matkaansa oikeaan suuntaan. Kerro vielä ettei heillä tule olemaan pelastajia ulkopuolisia eikä kenenkään matkaa käännytetä väkivalloin ettekä koskaan tule olemaan vallassamme.

 

Kerromme siis miten kohtaatte jotakin toisenlaista ajatelmaa, kuunnelmaa. Kestätte enemmän kohtaloanne jos kerromme näin tulevamme pian osakkaaksenne, eikä kenelläkään tule olemaan puutetta turvata lauseisiinsa omiin.

 

Kerro vielä itsellesi miten suuntaa vaihtamalla käännätte sen kelkkanne kulkeutumaan oikealle suuntaa ettekä sulaudu joukkoon harmaaseen, vaan otatte kääntöpisteellä oikean tasanteen ja jatkatte oikeutetusti oikeaan suuntaan.

 

Nähdäksemme olette jo hieman yrittäneetkin jäljestää suuntaa ja silloin olitte oikeassa kun käänsitte katsomaan enemmänkin missä olette aikaisemmin lähteneet matkaan, jolloin korjaatte oikeaan.

 

Kerro itsellesi miten jokin tasanne esiintyy siis edukseen pian, ettekä osaa varautua sen olemassaoloon. Kuuntelette usein jatkossa vain tuulen huminaa terveisten muodossa, jolloin osaatte katsella kukin toistenne suuntaan. Miten kohtasitte toisianne, tulee siis kuulumaan myös jakeissanne tulevissa.

 

Korjaamme vielä hieman vaellustanne ettei kukaan kaatuisi maahan ja ottaisi liikaa jakeitaan odotettuja esiin. Kertaamme hieman varovaisesti mutta pian saatatte nähdä ja kuulla maisemanne todellisena.

Kerro toisille mitä kautta tulee katsella toisia kuvailuja ja korostatte kumppaneillenne otatteko esille herjaavia mietelauseita vai otatteko oikeita tahtonne mukaisia. Kertaatte siis alkujäsenyyttänne aikojen alusta.

 

Kohtaa itse se sellainen kohouma mielessäsi että millaisena tahtoisittekaan aloittaa matkaanne, tulette pian näkemään erilaisen tasanteen edessänne. Tulkaa silloin luoksemme jakautumaan piireiksi ja ryhmiksi, olkaa hyvä.

Pyyntömme laantuu tänään ehkä hieman jolloin osaatte katsella suuntaan uuteen.

 

Korostamme ettei kenelläkään sammu mikään eikä jaloitella uudessa alueessa jos odotuksenne on väärä sellaisesta alueesta. Tutkikaa ensin ajatuksianne, jota kautta useasti saavutatte oikean jakson.

 

Aloita itse sellaisesta vaarallisesta alueesta että miten teitä hahmotellaan pitämään kiinni ansainta mahdollisuuksistanne eli työpaikastanne. Aloita itse säätäen sen laitteen toimintaansa että aloitat ise saavuttaen jalansijan uudenlaisen, etsimättä liikaa ajatuksiasi uudelle jaksolle.

Korosta itse että sellainen tasanne ei saavu jos oletat pysyväsi maallisessa mammonassa kiinni.

Ole hyvä katso alueesi elinkelpoisin alue ja asenna majasi siihen, näkemiin.

 

Kiitos, millätavalla elinkelpoinen määritellään?  Ehkä katselisimme siten että mikä aiheuttaa vilun väreitä enemmän, ole jatkossa siunaava sen alueen kielenkäyttöä, muuten saatatte aiheuttaa vihaa ja hämmennystä.

Ole hyvä, siis sellainen aihepiiri sulloutuu mieleesi piankin.

Pysy valveilla aiheuttamatta häiriöitä itsellesi.

 

Olisimme vapauttaneet lähestyvästä luonnonoikusta lisätietoa, ole hyvä valaise miten se saattaa pyyhkäistä jäljettömiin kokonaisen ihmiskunnan kansoja. Kertaa vielä ettei se liity suoranaisesti tähän aikojen väliseen taisteluun, vaan juuri siten katselette itsekin että sellainen suunnanmuutos saattaa aiheutua.

 

Piirretäänkö miten lähestyvä luonnonoikku pyyhkäisee kansoja?  Lähestymme asiaa toisella tavoin, emme kuvaile mitään sellaista tapahtuvaksi kirjaimellisesti vaan ottaisimme haltuumme toisenlaisen arvokkaan taajuuden. Näkökulmanne saattaa lisääntyä mutta oleilkaa vielä entisessä maailmassanne olkaa hyvä. Etsikää ratkaisuja, kulkekaa väärään mutta olkaa hyvillänne pian.

 

 

 

Olisimme vapauttaneet vielä hieman lisää sellaisesta jakeesta että miten korjaatte toisinaan väärää ajatusta suoremmaksi, että siinä tavallaan suoristuu liian vähäisesti jotakin uutta mukaan. Olkaa hyvillänne, osaatte jo matkata uudella tavoin, olkaa jakeittenne perusteella hyväksyttyjä olemuksia.

 

Pysytelkää uskollisena sellaiselle että mitä tahansa käännätte tulevaisuudessa, olette sen kaiken jakeen ansainneet.

 

Luotamme sinun osaavan katsella entistä useammin juuri niitä jakeita että miten kohtaatte ongelmianne ja olitte kuitenkin luottaneet avun saapuvilla olemiseen.

 

Olet itse kirjoittanut paljon ja näet pian mitä se kaikki jae sisältääkään uutta asiaa. Kohtaamme pian oleilussanne, näkemiin.

Aloita itse sanoittamalla lisää, ole kaunis ja hyvä.

Kiitos.

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com