Valomuisti

Ilmoittaisimme vielä jotakin sellaista asiaa että millainen tulevaisuus on käytössänne jatkossa. Osoita itsellesi sija siitä lähetyksestä ja pyydä lisätietoja jos odotat. Kysy jälkeenpäin eli osoita uteliaisuutta ilman muuta, vaan vasta jälkeenpäin. Edistä näin tulevaisuttanne saapuvaa. Edistä itse sanoin ja teoin, että ilmaise itse kaunista asiaa kuuntelevasi ja ilmoita millaisen tahdot saapuvan maailmasi. Aloita siis alkusoinnit tälle julistukselle eli ota käteesi kirja sanoituksen.

Vihko? Eli se juuri, ole hyvä.

Kiitos.

 

Kirjoitin käsin: "Ilmoita ensin mitä mieltä saattaisit olla jos aloitamme kättelyn tässä vaiheessa, pyörrä pääsi jos tahdot myöhemmin. Mutta ilmoitamme saapuvamme luoksenne jonakin alkuiltana, alkuyönä.

(TOIVOIN oikein todellakin toissapäivänä näiden asioiden jo vihdoin selviävän sillä olen kurkkua myöten täynnä tätä sekaisin olevaa maailmaa... eli toiveeseen sitten vastattaisiin ehkä, vaikka en oikein edes tiennyt mitä toivoin, vain asioiden selkiytymistä.)

 

Ole hyvä piirrä seuraava säkeistö tulevaisuudesta.

(Piirsin umpinaisen aidan tapaisen ja sen yläpuolelle tuli harvempi aita. Viereen tuttu huutomerkki joka kuvaa merkittävää asiaa. Seuraavaksi alapuolelle tuli jokin ehkä tasapainoa kuvaava yksinkertainen pallo-pystyjana. Kuvat ovat niin yksinkertaisia että en jaksa niitä nyt kopsata.)

 

Siinä ajattelimme kuvata yhtä ajatusta, että jotakin jonottaa ovellanne.

Ole hyvä kirjoita että siinä ajattelimme opastavamme kuten toivomme tehdä, jolloin esiinnytte usein katseilta piilossa mutta lähdette arvostamaan itse nähdäksenne, suuntanne saattaa alkaa pilkistää aitanne raoista.

Ole hyvä kirjoita että saat kyllä ansiosi mukaan, etkä ole surumielinen enää tulevaisuudessa.

Ole hyvä kerro heille toisille ettei kenelläkään tule olemaan matkalippua kädessään ja silti lähdette toiselle matkallenne.

 

Osoita arvokkuutta ja aloita matkasi siten että lähdet aloittamaan itse jakeitasi. Aloita siten että jaat ensin valomuistin avulla jotain. Odota lisätietoja, ole vahva.

Sanoita siis lauseitasi kuten aiemmin teit ja aloita jaottelu mitä otat vastaan.

Kerro toisille tahtovasi kuunnella uusia upeita askeleita, ettekä takaisin vajoa. Saavuta jakeesi katsellen ensin toisaalle, kykenevätkö toiset hyväksymään sanomasi. Erittele heillle toisille miten aloitat.

Näkemiin. Oletatko kysyväsi tiedustelua?

 

Tervetuloa vain, millä tavalla saavutte jonakin alkuyönä? Esiinnymme jälleen niin salaisina yksilöinä ettei jalkauduta minnekään maan kamaralle, mutta ilmoita itse jos havaitset olevasi toisenlaisessa maisemassa. Eli kuuntele miten hän toinen opastaa jaloittelussanne.

Näkemiin, odota lisätietoa.

 

Mikä on valomuisti? Osoitamme teidän kuuntelevan itse jotain, mutta ilmaisette kuitenkin entistä useammin sellaista mikä luokiteltaisiin joksikin muunlaiseksi tavaksi ajatella.

Ottakaa luoksenne lisäjakeita osoittaaksenne tämän arvoisan olemuksen läsnäolon.

Eli pyydämme jättämään niitä jakeitanne ulottuville toisten, ja arvoisa olemus tulee jakautumaan lähellenne.

Kuuntele ja pyri katsomaan ympärillesi, oletko havainnut tehneesi muutoksia vai jäitkö junnaamaan itse paikoilla pysyen.

 

Saatatte jo katsella useakin toisella tavoin, eli otatte käyttöön aseitanne tuonpuoleisen olevaisuuden.

 

Ole hyvä jatka vielä miten usea tulistuu suorastaan ettei jatkossa olekkaan kaikilla käytössä aseitaan, mutta ovat he toiset pyytäneet arvokkuutta olevaisuuden eivätkä tajunneet ettei sellaista tulevaisuutta ole näkyvissä missä jotakin sellaista arvokkuutta näkyisi. 

(palvottu maallista tavaraa ja omistamista...)

Eli ottavat liikaa ajatuksiaan näännyttävästi esille, eikä tulla sallimaan mitään turhia rihkamatarpeita kellään.

 

Ole hyvä valaise siis itse mikä tapa uusi on käytössänne pian. Valaise itse ensin lähteneesi matkaan, eli aloita jo pakkaamisesi ja jatka jakeitasi.

Kannustamme tällätavoin teitä aloittamaan itse maailmanne kannustamisen, eli aloita itse siten että kuuntelet. Aloita vielä myös siten että aloitat kasvattamaan mittaasi määrällistä.

Näkemiin, aloita itse salllien kaiken tulevan olla mukanasi, pysy näennäisen vakaana luonteeltasi. Ole hyvä.

Kiitos!

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com