31.1 Lisääntyvä ukkonen, käärme

Viestin erityinen lause näytti olevan: "Sisäisellä tavalla sonnustaudutte useakin vastaanottamaan lisääntyvää ukkosta, salamavaloa. Mitä maailmassanne sataa tällähetkellä, on se vääränlaista tasoa." Se täytyisi kuulemma kääntää nykykielelle.

 

30.1   Ilmiantaisimme sinulle sen verran tuokiollista kuvaa näyttävämme jostakin kaukaa, ole hyvä kansoitatko tänään jakeitasi ammentaen tietolaaristasi kirjaimia vai katsotko pyöreän linssin läpi?

Kirjoitan, kiitos. Ole hyvä vain, jatka sitä maisemointiasi, näkemiin. Aloita siis vastalääkettä haavoillenne, kaitsemalla jotakin summittaista alkua useiden vuosikymmenten jatkumossa. Ole vain katselevinasi aurinkoon ja jatkamme jalostuneita aatoksiamme. Korista maisemasi näiden viimeisten hitaiden jakeiden parissa, kysy maisemaa vaihtaessasi neuvoja ja asetu sellaiselle pyöreälle alustalle kuten tahdot. Oleta olevasi usein oikeassa jatkossa, näkemiin.


Kerromme erittäin vähän kerrallaan juuri sen vuoksi ettei sanoitettaisi liikaa maisemianne syvyyksiin, mutta sen verran kuitenkin minkä kykenette ajattelemaan aivoillanne. Edistymme näennäisen vaivalloisesti.

Ota vain jaksosi haltuun, vuoresi siten että kapuat ja näännyt aallokossa vastaisessa kääntyen useasti vielä takaisinpäin. Ole hyvä käänny kuitenkin aina takaisin oikeaan suuntaan. Näennäisesti sanoitamme väsyneesti siis mutta oleta vain kertovasi asiaa jotakin kautta jota kuuntelet suvaitsematta kuulla kuitenkaan väsynyttä kommentointia vastaista.

Oleta kykeneväsi pitkään jalostamaan maisemaasi näennäisen vaivalloisesti mutta sallit piankin maiseman suuntautua kokonaan parempaan. Etsi aina väsyneitä jaksoja katseellasi, korosta niiden merkitystä kansasi parissa ja kerää arvokasta tietoa jatkomatkaa varten. Ehkä jalostamme liikaa toisinaan vaan jatkat itse sallien kaiken kummuta kuten tahdot.
 
 
Aloitatko lisäkirjaimin vielä ole hyvä. Kyllä.

Selvitä suunnassasi meneillään olevia maisemanjaksoja, oletko havainnut niiden noudattavan tietynlaista kaavaa elämässäsi.


Kanna huolesi kauas, sillä yksin olet kyllä mutta et niin näennäisen kaukana kaikesta maisemastamme että olisit kaukana haaveilemastasi jalostetusta hyökyaallosta joka pian saapuu maisemiinne kansoittamaan vapautta janoaville kuuliaisille odotuksen jatkoa joka pian loppuu. Ehkä olet meneillään olevasta kansasta hieman ymmälläsi, ole vain hiljaa ja ihmettele, vaan paranna kansaasi kertomuksin. Sanoita jäljellä olevia jakeita etkä kohota turhaan toisia.Voidaanko piirtää madosta, käärmeestä lisää? Ole hyvä vain, edistä jos tahdot.

 

Tuskin havaittavasti kykenemme nyt kuvailemaan sen sanoittamamme olemuksen hallitsevaa jaetta, että tuskin siis havaittavasti osaamme jatkaa entisellä tavoin jos oletatte sen käärmeen olevan vain osa jotain isompaa.

Kerro vain jos havaitset itse hallitsevasi väärää kertomusta että hän olisi varjellut, suojellut teitä. Olette siinä kohtaa hallitusti väärässä, joten etsi lisää ajanjaksoja määreessäsi oletko nähnyt sellaisen olennon kääntyvän kaikkea maallista asiaa vastaan.

En tiedä käärmeestä mitään, paitsi raamatun omenapuu- tarinan verran?

Kerromme siis enemmän. Ole hyvä lähetä matkaan (pois tiehensä) sellainen tarina että olisitte ottaneet hedelmän puusta. Oleta katselleesi sen tarinan alkulähdettä eri tavoin. Kallista päätäsi sille uudelle ajatukselle, miten hän oletti harhaan johtavansa ja lähti itse eri tielle vaikka oletti saavuttavansa jotain merkityksellistä mutta sammutti päinvastoin jotain.


Kerromme tarinan erilaisen. Kansoita mieltäsi jakautumaan vaikkapa että miten kokisitte toisenlaisen pohjan olevan tulossa eniten vallatuksi vaikka miten hän erilainen olemus näännyttäisi kansakuntaanne.

Ole hyvä, näennäisen terveenä olet asunut vallassasi, pysymättä mikään ajatus sellainen matkassasi että hän tulisi ottamaan ohjat maailmassanne. Kunnioita aina suuntaasi, ole kaunis. Näkemiin.

Aloita ohjaamalla häntä ulos loimuavasta suojastasi. Pysy terveenä.


Mitä ne madon antennit kuvasivat? Olisimme kertoneet jotain hallitusta jakeesta mutta aloita vain jos tahdot olla kuulevainen hänen kertomukselleen.

Näennäisen tyynesti matkaa hän kertoen kuitenkin toisenlaista alkua kaikelle. Ehkä onnistut kansoittamaan lisää ajatuksiasi vaikka kuulemalla että ottaisitte kyllä mielellänne häneltä toisenkin kertomuksen vastaan, mutta kuulisitteko oikeita lauseita ettekä harhautusta.

Olemme vahvistaneet olemustanne vaikka siltä ei teistä tunnu, mutta olette entistä uskomattomampia. Oleta kertovasi itse että siinä kuitenkin sallitaan toisenlaisen ajatuksen saapua vastaan, eli otatte itse selvää asioista jäsennellen mielessänne.


Ole hyvä sanoita seuraava lause siten kuin se kuuluisi kansallenne nykypäivänä kertoa. Sanoitamme siis lauseen, ole hyvä sanoita ensin vastustamatta liikettä joka syntyy mielessäsi. Etsi sanakirjasi ja kirjoita eteesi saapuva mietelmä, miten kunnostatte olematta esillä mitenkään. Eli sisäisellä tavalla sonnustaudutte useakin vastaanottamaan lisääntyvää ukkosta, salamavaloa.


Näkemiin, aloita lauseesi siten että mitä maailmassanne sataa tällähetkellä, on se vääränlaista tasoa. Joten siinä lauseenne, ota vain kirjasi ja jatka käännöstyötäsi. Näkemiin.

Kiitos!

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com