Viesti 29.1

Lyhyesti:
 
 "Pienelle eläimelle" oli sallittua tuona aikana (ehkä tämä vuosi nimeltään "alku ja loppu yhdessä", ennen ajanlaskun määrettä...)  aiheuttaa pakokauhua ja häväistystä, mutta se aloittikin suoranaisen vainoamisen. Tämä henkinen työ on siis kohdistamista terveellisemmälle pohjalle, joka pitäisi nyt onnistua suorastaan vaivattomasti. Kuljemme näennäisesti alaspäin vaikka itseasiassa kuljemmekin suoraan, oikeaan suuntaan. Mutkittelisimme ilman suoristusta ja jokaisen kannattaa tarkistella suuntaansa puolimatkassa.

Kannustetaan jokaista liittymään yhteen aloittamaan yksilöllinen suuri jae. Vaikka miten sotkuista olisi ollut elämä aikaisemmin se ei haittaa vaan voimme jatkaa sellaisenaan, sillä uudistamme liittymistämme sydäntemme kuulijoiksi, jolloin syntyy voimakas yhteys tuonpuoleiseen.

Emme kylläkään näe mitään voimallista, vaan alkusysäys vavahduttaa sisimpäämme voimallisesti. Mikään siitä ei siis vaikuta elämiseemme, vaan voimistaa ainoastaan aloitustamme jos päätämme jatkaa emmekä lopeta siihen.

Yhteisössämme yksin kamppailevia kohtaan tulisi osoittaa "hyväntekeväisyyttä", sillä mikään aikaisempi syrjiminen/hylkääminen ei aiheuta sellaista etteikö jotakuta hyväksyttäsi rakastavasti matkaan mukaan. Unohdamme kyllä kaiken menneen kurjuuden. Matkaamme aallokonpohjaa vaikka emme tahtoisi, mutta matkanteon välttämättömyys lisää matkalaisia mukaamme. Aloitamme voimakkaan kääntymisen ja on yritettävä sopeutua matkaan. Luovimme aluksi vastamatkaan mutta voimakkaat vastavirrat korvautuvat toisenlaisilla piankin.

 

Tämä jäi vaille vastausta sillä näkeminen on itselläni vasta harjoitteluvaiheessa eikä turhautumisen jälkeen viesti enää jatkunut tästä aiheesta: "Mitä luomakunnassanne kehitettiin alkujäsenyyksillenne matkalaukkuun evääksi. Olkaa hyvä matkatkaa toiseen aikaan paikkaan. Ole hyvä matkaa itsekin ja näe mitä siellä tapahtui ilman joukkovoiman vastuuta. Korjaamme siis että mitä näettekään, ottakaa huomioon vain sen vaikutus nykypäiväänne.
Aloita kysyvä jae. Kerro siis heille mitä todellisuudessa tapahtui vuonna alku ja loppu yhdessä."

 

29.1  Suunnittelisimme hieman masentavamme kehitystänne mutta ehkä sitoudutte jäsentelemään vaikka olettekin hieman aallonpohjassa. (ehkä yleinen maailman tila...) 

 

Kohdistamme tänään mainitsemaamme asiantilaan ehkä merkityksestä sellaisesta pienestä eläimestä joka synnytti paljon kohtuuttoman tasoista pakokauhua ja häväistystä vaikka ilman muuta sekin oli hänelle sallittua tuona aikana. Vaan ehkä lisäisimme miten otti hän vain matkaansa vauhtia ja aloitti vainoamisen suorastaan.

 

Kohdistamme näin teidän matkaanne terveellisemmälle pohjalle.

Ole hyvä aloita jakeesi kuunnellen ensimmäisen tavoitteen kansalaisuutenne matkasta joka tulisi onnistua nyt helposti ellei vaivattomasti, sillä lisäsimme jälleen jakeen menneisyydestänne olkaa hyvä.

 

Ehdotamme kaikille menneisyyteen uppoutumista siis hieman vähäsen matkaa että kurkistaisitte oksanhaaraan joka alkoi silloin vaikuttaa ajassanne ennen ajanlaskun määrettä. Mutta ilman toisten apua se tulkitaan hieman liioitellen tapahtuneen juuri siinä matkassanne puolivälissä, ettekä suvaitse korjata jäsentelyänne. Korjaamme itse esitellen uuden teorian vaihtoehtoisen, vaikka siitä saatatte mainita paikkansapitämättömäksi, vaan ehkä jatkossa onnistutte katsastamaan uusia jaksojanne hyväksyviä.

 

Korostamme ensin kaikille miten polkunne suuri mutkittelee ilman suoristusta. Ottakaa ensin asento, jonka jälkeen mainitsette lähtevänne matkaan entisestään suoremmasti. Korjatkaa siis matkaanne puolivälissä tarkistaen miten etenemisenne sujuu. Näkemiin aloittakaa ensin pohjalta laskeutuen lisää matkassanne näennäisesti alaspäin, vaan matkaatte kuitenkin suoraan.

Korjaamme ensin mainintojamme että siinä merkityksessä uudessa loistatte useammin mainiten ensimmäisestä jakeestanne palasen. Ole hyvä kirjoita se muistiin mainiten miksi loihdit asemaasi tällätavoin, sillä estyy kaikki jos mainitsette itse kirjoittavanne ohjesääntöjä vaikka saattekin kaiken ulkopuoleltanne. Näkemiin, aloitamme siis lauseiden jakamisen matkassanne. Olkaa hyvä, jäsennelkää vain tarinoita muistiin kuten tahdotte ja matkatkaa usein luoksemme. Aloita siis tämänkertainen louhimisesi siten että ottaisit käteesi sen sanakirjasi, aloita siis piirtäminen. Ole hyvä.

Kiitos! (ei mitään erikoista, tavanomaisia portaikkoja ja kasvutasoja joten en kopioinut kuvaa tälläkertaa...)

 

Kannustamme siis jokaista liittymään yhteen, aloittamaan suuri jae yksilöllinen, eikä mitään jaetta kumota aikaisempaa vaan otatte jakeenne sotkuiset ilman vailla käsittelyä mutta uudistatte jokaisen kohdalla eritoten liittymistänne sydäntenne kuulijoiksi olettaen että käsitätte miten voimakas yhteys teillä syntyy tuonpuoleiseen.

 

Käsittääksenne korjaamme hieman aloitustanne mainiten että mitään voimakasta jakeellista aloitusta ei näy katseellenne, mutta kohdistatte eritoten aloituksenne huomion alkusysäykseen joka vavahduttaa sisimpäänne voimallisesti. Korjaamme ettei jae sinänsä vaikuta elämiseenne maan päällä, vaan voimistaa ainoastaan aloitustanne jos niin päätätte jatkaa ettekä romahda alkusijoilleen.

 

Korostamme myös miten jokaisen tulisi aloittaa ja sallia enemmän hyväntekeväisyyttä mielessään että sijoitatte huomionne heidän puoleensa jotka kamppailevat yhteisössään yksin. Olkaa hyvä nähkää heidän kamppailunsa vertauskuvallisesti. Korjaa siis että mikään aikaisempi hylkäys tai syrjiminen ei aiheuta mitään painomallin muutosta, eli korjaamme: aloita sellaista intoa ettei teitä rakastavasti hyväksyttäisi matkaan mukaan.

 

Aloita kärsimisen lohkonta nyt jälleen siten että korjaat mitä luomakunnassanne kehitettiin alkujäsenyyksillenne matkalaukkuun evääksi. Olkaa hyvä matkatkaa toiseen aikaan paikkaan. Ole hyvä matkaa itsekin ja näe mitä siellä tapahtui ilman joukkovoiman vastuuta. Korjaamme siis että mitä näettekään, ottakaa huomioon vain sen vaikutus nykypäiväänne. Huomioikaa miten kohtaatte heitä kansalaisia toisen kykyisiä ja jatkakaa ensinnäkin matkaanne suosioon, eli kylväkää ja lajitelkaa. Kysykää ensin jokaisen matkaa millä tavoin tahdotte lähteä matkaan.

 

Aloita kysyvä jae aloita nyt näkemiin. Kerro siis heille mitä todellisuudessa tapahtui vuonna alku ja loppu yhdessä. Kertaamme näin voimakkaan jakeen aloituksen. Näkemiin kerro itsellesi miten tahdot jatkaa, kirjoitatko vai näetkö kaiken hyvän matkaa polun eteen katseellasi. Näkemiin aloita kertomuksesi vai aloitatko katselemisen kysymme?

Harjoittelisin katsomista, kiitos. Kohdista siis huomiosi ympyrään keskellä matkaasi, ole hyvä katso kaukaisuuteen ohjaten katsettasi enemmän vasemmalle. Näkemiin, aloita.

(ei mitään, tätä vastausta joudun hieman odottelemaan...)

 

Korjaamme hieman matkaanne kestävämmälle pohjalle siinä mitassaan, että oleta kykeneväsi sellaiseen matkan aloitukseen jollaista kärsii moni eikä aloita kuitenkaan. Käännä sivusi jatkaen että unohdat kyllä kaiken menneen kurjuuden.

Loistaa valo kanssanne vaikka ette pelkää kuitenkaan vaan otatte vastaan kaikenlaisen jatkokäsittelyn ja koetatte liikkua suuntaan parempaan. Koeta itsekin jalostaa mietintöjäsi odottamattomalle suuntaa vaikka aloitattekin katsellessanne voimakkaan kääntymisen, vaan koeta kuitenkin sopeutua matkaan ilman lisäselvityksiä. Ensin aloitamme näin pohjalta ja lisäämme matkaanne, olkaa hyvä matkaatte aallokonpohjaa vaikka ette tahtoisi. Vaan matkanteon välttämättömyys saavuttaa lisää matkalaisia kuitenkin mukaanne. Olkaa hyviä ja virkistykää näennäisen kovassa matkassanne, koettakaa siis palata taaksepäin aallokossanne vaikka luovittekin aluksi vastamatkaan. Korvaatte piankin entistä useammin matkanteon aloituksen voimakkaat vastavirrat.

Mitä tapahtui siis vuonna alku ja loppu yhdessä? Kehittelemme näin vastausta pikkuhiljaa. ----

(Katkesi mielenkiintoisesti toteamukseen että kokeile piirtää onnistutko ja kynä ei liikkunut minnekään, se oli outoa. Eli on turha yrittää hoputtaa viestejä vaikka itse olisi halkeamaisillaan uteliaisuudesta...)

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com