Ajatusmuodot 1

Kaksi alempaa tasoa kuvaa uudenlaista jakautuneisuutta. Vaikka ilmoitammekin lisää tasoja ilmaantuvaksi, yritämme ensin edistää kahden ensimmäisen ajatusmuotonne kaavamaista alkua.

 

Mitä nämä kaksi tasoa ovat?  Ensimmäinen lisääntyy aina pituudessa kun kuljette enemmän väsyneinä, mutta ilman muuta lähdette matkaan ja palaatte alkuun.

 

Kohdistatte huomioita lisääntyneeseen jatkoon. Olkaa matkallanne valppaita aloittamaan uudelleen. Korjaamme aloittamanne pysäkin tulleen jo aiemmin saavutetuksi ja jatkatte aloitustanne.

 

Entä toinen taso?  Palkki kuvaa sitä ensimmäistä tasoa, ota seuraava kuva.

 

Kohdista ensin huomiosi kaavamaiseen jakeeseen jostakin suuremmasta, olkaa viisaita. Yrittäkää kohdistaa ajatteluanne lisää ennalta määrittelemättömiin kaavamaisiin muotoihin.

 

Lisääntyvässä määrin yritätte sammuttaa aloitettuanne uudelleen,  mutta lisäämme virtaanne ja aloitatte kuitenkin.

 

Yritä ymmärtää mitä kerromme, ole hyvä. Saavuta tasosi näennäisen matalalta ja pysy tavoitteessasi. Sanoita lisää jatkossa.

 

Eli palaamme aina alkuun yritettyämme ja jatkamme siitä? Sittenkö pääsemme kukintoon?

Ensin jokainen vain aloittaa vailla mitään päämäärää, mutta lisääntyvät ajatuksenne jostakin erilaisesta matkasta.

Aloita itse ensin ja jatka tasaisesti matkaten. Korjaa jos olet välimatkassa puhtaan tasoisessa pudonnut, ja aloita jälleen. Ehkä havaitset miten erilaisia matkoja onkaan, ja mikä määrä lopulta osuu matkassanne voittoon.

 

Kohdistamme huomionne eritoten lisääntyneeseen jakeeseen joka ymmärtää usein rakkaudesta enemmän kuin ajattelitte olevan mahdollista.

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com