Tauko kirjoittamisessa...

En ehtinyt kirjoittaa perjantaina, tänään lauantaina tuli henkilökohtaista opastusta ja sen kuuntelemisen harjoittelua. Huomenna on myös jokin ohjaava lepopäivä. Viestejä tulee kyllä jatkossa mutta nyt kuulemma "pakkaan lisää tavaroitani" eli kehitän itseäni sillä viesteilläni ei ole oikein suosiotakaan vielä tällähetkellä, myöhemmin vasta.

Ensi viikko menee töissä eli kirjoitan ehkä vasta viikonloppuna seuraavaksi.

 

Tänään oli harjoitus:

 

"Jatkaisimme miten jatkossa suoritat ajatelmiasi, kallista päätäsi ajatukselle jonka kuulet korvassasi seuraavaksi. Näkemiin, ole salainen itsellesi ja kuuntele. Katsele ensin toisaalle ja mieti."

 

Huomenna uusi harjoitus:

 

"Pyhitä lepopäiväsi aloittaen huomenna vapaasti sallien kaikenlaisen ohjauksen päivässäsi. Lepuuta katsettasi siis maisemassasi. Ohjaa heitä toisia vasta myöhemmin kaukaisuudessa. Kerromme lisää ensi jaksossa, ole huoleti ja pakkaa lisää tavaroitasi, näkemiin."

 

Jatkossa:

 

"Tarinat jostakin toisesta ulottuvuudesta, sallien jokaisen henkilökohtaisen ajatuksen. Ehkä lisäät heidän elämänmatkaansa voimaa. Kohdista etenkin hyvään vähäosaisten, voimattomien ryhmään, anna ilmaiseksi ajatuksiasi.

Millä elän sitten?  Kohdista huomiosi aina heikkenevään maallisuuteen vajavaiseen. Siirrä ajatuksesi paperille miten kohdistat huomionsa, osallistu heikkenevään vajavaisuuteen jalostamalla ajattelukykyään. Kohdista heihin jäseniin joiden maailmasta puuttuu näkemys.

Maalaanko tai piirränkö jotain taidetta vaikka?  Suosiomme laantuessa kaikenlainen sallittu polku on vapaa.

Kirjoitanko jatkossa siis yhä viestejä?

"Kanavointi on aina suositeltava tapa aloittaa pohjalta nojaten vanhaan polkuunne ja tutkien uutta katselmaa, näkemystä."

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com