Kukat ja erilaiset kasvualustat (piirros)

 

4.1   Ehdottaisimme ehkä vielä huipuksi lisäävämme teidän eloonne lystiä jonkinlaisen voiman turvin että siinä jakeessanne uskaltaudutte aloittamaan polkunne. Näkemiin jos oletat lopettavasi tai otatko viestin vastaan? Kyllä kirjoitan, kiitos.

 

Ole hyvä vain, jalosta jatkossa paperisia polkuja kuten aikaisemmin että voisimme laittaa joitakin viivoja viestejä paperille. Näkemiin aloita jatkossa siis kirjoittaen käsin, näemme lehtiösi jälleen sijaitsevan nurkassasi. Kiitos, hetkinen.

 

-

(Pidin kättä paperilla miettien piirränkö vai kirjoitanko...) Aloita vain siten että kirjoitat, ole hyvä. Saattelemme toisinaan viestejä paperisia, näemme siten hieman enemmän mistä pidätte.

 

Kertaamme lisää ajanjaksojanne joita maailmassanne olette luvallisesti aloittaneet. Mutta joitakin pieniä ajatuksia kartoittaisimme, millä tavoin aloititte väärän tien. Korjatkaa itse tulevaisuudessa sellaista mistä nyt saatte tietoa ettekä suvaitse uudelleen harhautua matkassanne. Pysytelkää uskollisina sellaiselle näkemykselle että jotakin toisenlaista aloitusta kartoitatte, jolloin jokainen osaa varautua matkan aloittamiseen.

Näkemiin, aloita piirtäminen.

(Piirsin kukat ja sen jälkeen kirjoitin taas nämä selittävät tekstit:)

 

Korjaamme teidän näkökantojanne esiintyen näin aloittaen alusta, vaan ehkä siinä hieman verrannollisia ajatuksia näemme, yhtymäkohtia aikaanne vallitsevaan. Luottamus ja usko ylenkatseen palkitsemisen avulla, ohjaa lukuisia asukkaitanne. (eli suosimme kylmää käyttäytymistä, kiusaamista, ylenkatsomme toisia ja pidämme sitä oikeana käytöksenä josta suorastaan palkitaan usein tietyissä ryhmissä...)

 

Vaan jos ottaisitte toisenlaisen näkökulman asioihinne, saattaisitte valloittaa toisenlaisia asujaimia. (olemustaso)

 

Korostamme näin hitaasti kasvatetun lajikkeen muodon tulevan täyteen loistoonsa aina vasta jonkin määreen täyttyessä, mutta aina on mahdollisuuksia kasvattaa kukintoaan. Eikä puhuta mistään kasvamisen prosessista yksinomaan vuositasolla, vaan jotakin ennakoimatonta sisältyy tähän ajatukseemme nyt.

 

Tarkoitamme todellakin lisääntyvässä määrin hallitsevanne jotakin uutta kasvutapaa, sillä uudistimme teidän jaettanne siltäosin mikä liittyy ainaiseen taisteluunne rikkavoimia vastaan.

 

Oleta tietäväsi että rikka liittyy aineettoman maailman tuoksinassa syntyneeseen voimaan jota ette heikennä vain ajattelemalla, vaan on otettava myrkyt, keinot avuksi. Korjaamme siten maallista asiaanne, että mitään emme sentään heikennä väkivalloin, vaan korjaamme aiheutetut vahingot.

 

Ehkä liikaakin toisinaan yritämme auttaa teitä poloisia, vaan ehkä uusi jae auttaa heikentämään näitä mainitsemiamme väsyneitä aloituksia. (rikkaa)

 

Korjaamme heikentävämme kuuluisia kauppamiehiänne, joita ilman olisitte päässeet paljon pidemmälle matkassanne. Olkaa armollisia heille kun saapuu tieto luoksenne mitä ovat sarallaan tehneet, mutta aloittakaa sitten välittömästi jälleenrakennus, ettei mitään kaaosta synny rakenteisiinne.

 

Olkaa poistumassa jostakin vanhasta menettelytavasta, jolloin osutte suoraan itse hallinnoimallenne alueelle. Korjatkaa omia tapojanne, jos noudattavat liikaa jäsenistönne matkan alkutaipaletta.

Näkemiin, ole hyvä ja kaunis.

 

Kiitos! Eli mitä suosittelisitte? Onnistukaa yhdessä kaappaamaan takaisin hallintanne ympäristöstänne. Olkaa hyvä, menetelkää siten ettei kenellekkään synny ajatuksia, huolia turhia. Olkaa huoleti, näemme kyllä miten matkanne osuu eri tavoin kullakin. Nähkää itsekin ja pelastakaa heitä toivottomuuteen vajonneita. Uskokaa aina sitä paremmin, mitä vähemmän hankaluuksia sallitte jalostua, eli uskokaa vaikka olisitte hieman näkökyvyltänne heikkoja.

 

Näkemiin, laukaiskaa onnenne raketti suoraan yläilmoihin, ilmoittaen sallivanne sen ajatusten tulvan joka odottaa jokaista aamunne saapuessa.

Näkemiin.

 

-

 

Kukissa on siis:

- Rikkaruohoja kasvualustassa, isot lehdet, pieni kukka

- Pienet lehdet, ei puhjennutta kukkaa

- Muutama koristeellinen kaunis lehti, valtava kukka

- Aaltoileva kasvualusta, kulmikas varsi, ei lehtiä, iso kukka

- Terävä kasvualusta ylös alas, pyöreäkulmainen varsi, tähti

 

 

Kerrotteko kukista lisää? Ensimmäisellä on paljon rikkaruohoja alustassaan ja hyvin pieni kukka mutta isot lehdet, jne. Kyllä, olet oikeassa siinä että rikkaruohoilla on suuri merkitys hyvinvoinnille. Pysykää entistä huomaamattomammin katselmassa oikeaan katsantoon ja pysytte vapaana näistä kasvualustoista.

 

Kokeilkaa ensin värittää se kukkanne loistoonsa ja pysytelkää varovaisena ympäristössänne ettei kukaan sammuta väriänne alkuunsa. Pysytelkää siksi vaatimattomissa oloissa kukin, ettei hän toinen kallistaisi päätään puoleenne ja pitäisi ilmansuuntaa pohjoista luoksenne puhaltamassa. (ilkeä ihminen)

 

Korostakaa toisillenne pitävänne päänne suojassa Luojan mullassa, olkaa huoleti näette pian mitä ilman he toiset matkaavat polullaan. Korostakaa aina itsellenne miten arvokas on se hetki kun kaunistutte, kuten tekevät he toiset alkaessaan polulleen.

 

Näkemiin ansaitkaa pieni tauko kirjoittamisessa jatkamme tuokion kuluttua uudelleen näkemiin. Kiitos! (piti tehdä ruokaa ennen työpäivää, en kyllä edes huomannut asiaa ja olisin mielelläni kirjoittanut)

-

 

 

Ok, jatketaanko? Lisäisimme miten jokainen ottaa vuorollaan mullan alla kastellun muotonsa ja ottaa vähitellen lisääntyvässä määrin itselleen hallintaansa jotakin ennakoimatonta, hyvin luonnollistakin osuutta jäljelle jäänyttä. Joten ottakaa vain lisätäksenne mullan alta lisää osuuksiaan. Kasvattakaa jokaista henkilökohtaisesti ettei hän toinen ansaitsisi lisää valokeilaa, joka sysää toisia aiheuttamattomasti liikaa syvyyksiin. (lannistumme jos joku toinen nostetaan jalustalle henkisellä polulla, sillä kykenemme kaikki samaan...)

 

Korostakaa heille toisille olemuksille miten aloittavat joten ottakaa osaa vähitellen jatkuvasti aloittaen. Näkemiin.

 

Kiitos, mitä tarkoitti teräväkulmainen kukanvarsi jolla kuitenkin kaunis kukka puhjennut? Lisäisimme heille toisille aloittaneensa hieman suorakulmaisesti elonsa, jolloin jokainen kulmikas eteneminen johtaa hyvin nopeasti tuhoon.

 

Vaan sellaiseen kuitenkin että heti sieltä noustuaan on hän valmis kuin kasteltu kaunis kedon kukka. Kohotkaa aina hyvin syvältäkin itse nousten joten aiheuttaa se vähäisiä vaurioita kasvullenne.

 

Korostakaa miten ottavat he toiset jotakin ainutkertaista usein matkaansa ja aloittavat lisääntyvässä määrin jakeensa.

Korostakaa ettei kenelläkään toisella ole silti vähäisempää määrää elossaan kuin jollakulla toisella, vaan jakeitaan kasvattaa hän kuka osaa.

 

Kiitämme pohdinnoistanne jokaisesta näkemiin.

 

Kiitos, ja mitä tarkoitti terävä alusta tähtikukan alla ja mitä tähti tarkoittaa?  Sentään jotakin ymmärrätte sellaisesta tarpeellisesta mainingista joka ylös alas kuljettaa jokaista ettekä silti vajoa ettekä heikkene, vaan otatte lisää matkalaukkuja mukaanne ja pakkaatte valmiiksi aikanne alkuun.

 

Kohoatte lisää, enkelten lisääntyessä kaikkialla katsellessanne. Pysytelkää silti aina katseessanne mitan verran maan päällä ettei kukaan kellistyisi kumoon väärään suuntaan, heikkenisi siis luonteenlaadultaan, pysyen puhtaana. (eli ei ole hyväksi keskittyä ainoastaan henkisiin asioihin ja unohtaa maanpäällinen arki, se voi "viedä järjen").

 

Enkelten?  Lisääntyvät he auttavat olennot lisäten kohoamistanne ylös suuntaan.

 

Kohotkaa ilman apua, on se melko vaikeaa matkantekoa.

 

Uudistukaa jatkossa usein katsannoltanne, ettekä putoa eikä vauhti huimaa matkaanne. Kohoatte turvallisesti kohti laaksoa, vuoria, jolloin jokainen aloittaa sen pyhän osuutensa joka sytyttää loimun liekkiinne ja palatte kauniisti loistaen valo kohti taivasta. Eli loistaa se pyhyytenne ulospäin ja jokasuuntaan luotanne.

 

Pysytelkää tiiviisti ilmaisten toiveitanne, joten ottakaa vain jokaista mittaa kukin, minkä arvoisia tai tarpeessa olette. Pysytelkää aina kohtalon omaisessa kulussa ilman mitään ennustamattomia porsaanreikiä matkallanne, korjatkaa jos olette siis väärällä kaiteen puolella.

 

Näkemiin olette kaunis ja rohkea, loistava pyhä olemus. Näkemiin.

Kiitos!

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com