Näkeminen ja tuonpuoleisen tasanteet A, B, C

Nyt viesti on niin selkeä että jokainen varmaan kykenee ymmärtämään ilman 'suomennosta'. Taustatietona että vanhoissa viesteissäni on lupailtu näkemisen kykyjemme palaavan ja tulemme näkemään edesmenneitä ym. Siihen viittaa "Joku uhka saapuu pian olematta se varautunut joukkonäkemiseen." Se ei ole siis uhka sinänsä vaan luonnollista, aiemmin historiassamme ihmiset vielä kykenivätkin tähän mutta se on uhkaavaa heidän mielestään jotka eivät ymmärrä. Tämä taito palaa siis jokaiselle.

"Korostamme pitävämme kaikesta kirjaa", tarkoittaa että he tietävät kyllä tarkkaan mistä säikähtäisimme ja minkä kykenisimme henkilökohtaisesti käsittelemään, eli voi rauhallisin mielin harjoitella kokemuksiaan.

Sanoja on kaikunut usein joita ihmiset eivät ole ottaneet todesta, eli ajatuksiaan kannattaa seurata ja antaa niille arvo. Ne ovat ehdottoman arvokkaita oman intuition ja opasryhmän sanoja.

"Olkaa onnellisia sillä viimein saatte tilaisuuden nähdä ja olla auttajina. Se maailma avautuu jokaisella joka mieleltään uutena aloittaa."

 

 

3.1  Kaipaisimme aloittaa entiseen tapaan, kuten että aloitit aina sormustimen läpi katselemisen ja aloit katsella eteesi. Näetkö mitään sellaista innokasta jaetta aloitettavaksi joka onnistuisi luomaan toisenlaisen ajatuksen lisäksi jotain muuta, todellisempaa näkemistä.

Ajattelimme vahvistaa uskoasi kysymällä miten tahdot edetä, oletatko olevasi kykenevä jaksamaan lisäksi ajatella kanavointisi laajennusta joten aloittaisimme jonkin toisenlaisen ajatuksen mallin että lukisit kanavointejasi kuten aamuisin teet ja sitten aloittaisit jotakin toisenlaista tyyliä. Sillä joku uhka saapuu pian olematta se mitenkään varautunut joukkonäkemiseen, näkemiin aloita pian.

 

Kyllä minä mielelläni näkisin!   Selittäisimme ensin mistä kaikki johtuu että siinä tasanteellanne kuulette kyllä huokailujamme tyylisiä mutta ette suostu uskomaan kaikea vielä näkemättä asiaa todellisena.

Ottaisimme ensi askeleen rajata se uskosi aluilleen ja aloita vain jos oletat kykeneväsi värittämään ajankuluasi.

Näkemiin, aloita vain siltä pohjalta kuten tahdot.

 

Kiitos, mielelläni.  Innostamme sitten teitä jokaista aloittamaan hieman toisella tapaa että otatte vaikka jonkin esineen josta pidätte suuresti ja kuvittelette miten se antaa teille maagisia yhteyksiä tuonpuoleiseen.

 

Korostamme pitävämme kaikesta kirjaa, joten osaamme varautua jos olette liian pelkääviä tasanteellanne. Korjaamme siis kurssianne jos otatte sivuaskeleen polultanne jollaista pitkin tahdotte tallustaa.

 

Korostamme myös sellaista kaikua ensisanojen, jollaisia usein kuuntelette suomatta niille arvoistaan osakkuutta.

 

Olkaa siis hengähtämättä aloittamassa uutta matkaanne jos oletatte olevanne surullisia tai suruttomia, miten tahansa aloitattekin. Korjatkaa aina jos aloitatte jotakin väärin ja korjatkaa eritoten jos oletatte pystyvänne vielä parempaan aloitukseen.

 

Korjaamme itsekin kurssiamme sillä jokainen lisähenkilö tuottaa suuren ilon luomakunnassamme, sillä jokainen osallistuja tuo suuren määrän armollisuutta.

 

Ehdottaisimme vielä henkilöille lähtöön että siinä tasanteellanne saatatte palata taaksepäin todellisuudessa jos otatte liikaa maisemia näkyviinne mutta ehkä syvennytte hyvin ja korjaatte jonkin tasanteen alun.

 

Näkemiin aloita vain kuten tahdot, ole hyvä.

 

Mitä tarkoitti ”taaksepäin todellisuudessa”?   Sellaista ilman voisitte pysytellä, vaan otatte kuitenkin tasanteenne muodon ja aloitatte ensimmäisen jakeen luvustanne A.

 

Korjaatte sitten tasannettanne ja siirrytte lukuun B.

 

Nousette yhä ulommas kaikesta ja korjaatte sijamuotoon C, korjaatte yhä jos aikanne mitta riittää ja aloitatte suuren lukemisen jostakin suuresta tavoitteesta.

 

Olkaa hyvä näkemiin.

 

Mitä meidän jakeemme luku A käsittelee?   Ilman perustavaa laillisuutta maailmassanne olisitte liian surumielisiä joten ottakaa aina jakeenne A aloittaaksenne alusta. Korjaamme sen kuvittavan teidän matkaanne määrättömän luonteista, näkemiin.

 

En vieläkään ymmärtänyt mista tunnistamme jakeen A?   Ensimmäiseen jakeeseen siis sisältyy aina sellaista oppia jaloittelusta tuonpuoleisessa, sillä mikäli aloitatte liian korkealta oletatte siirtyvänne jakeeseen seuraavaan.

 

Korostamme teille jokaiselle aloittavanne A:sta ja pysytelkää loppuvuonna kuten kohtatte aina muita jakeitanne.

Näkemiin.

 

Meidän on siis itse löydettävä jae A?   Ehkä lisäämme lumovoimaanne ja korjaamme kurssianne tarpeen matkalla mutta siinä on löydettävä itse kaikki eikä siinä kukaan toinen voi toimia avustajana.

Korjaamme ainoastaan jos otatte väärän jakeen aloittaaksenne.

 

Olkaa viisaita näkemiin.

 

Kiitos! Voidaanko nyt katsella sormustimen läpi jotain?   Ennakoimme vahvaa vuotta jokaiselle siinä mielessä että suojaatte näkökykyänne mutta yhä vähemmän.

 

Olkaa onnellisia sillä viimein saatte tilaisuuden nähdä ja olla auttajina. Pysytelkää kuviossanne turvassa, olkaa hyvä.

 

Mistä tiedän koska katsellaan?   Kohdistamme huomiosi kyllä maalliseen asiaasi joka saattaa vaikuttaa oudolta silmillesi.

 

Ole huoleti, kyllä se maailma avautuu jokaisella joka nuorena aloittaa, eli korjaamme: miten tahtoo aloittaa mutta mieleltään uutena.

 

Kiitos! Mahtava viesti!!   Kiitos itsellesi että aloitit kirjoittamisen ja palaamme asiaan myöhemmin.

Näkemiin, ole huoleton.

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com