Matkanteon aloitus (kalteva pohja)

 

Vain lyhyt viesti tänään: Sisäinen työ on arvokasta työtä ja vaikka menetetyn ajan korvaus ei rahallisesti palkkana ilmene, saamme palkan toisella tavoin. On katseltava sanaa kuulemaan kapuavia jäseniämme 'iloisina jäseninä' ja tarkkailtava miten muutos näkyy kohtalokkaasti toisenlaisissa asukkaissa joilta sana vielä uupuu. Jokaisella alkaa uusi taival näkymään.

Kaltevalla pinnalla pysyäkseen täytyy ottaa tukea toisista ja pysyteltävä määrätietoisena, niin pysyy matkassaan. Pohjaa voi ajatella lattiana, alamme uudenlaisen ajatuksen avulla leijailla kauemmas pohjastamme. Tarvitsemme siis lisävoimaa askeliimme, voimme pyytää apuun lisävoimaa tai kokeilla osaammeko itse katsella eteenpäin.

 

2.1.2018

 

Korostakaa toisille kaipaajille miten arvokasta työtä harjoittavat olematta lisääntynyt se haltuunne saama suoritus menetetystä ajastanne. Vaikka sellaista ilman osaisittekin elää, saatte jotain, mutta toisenlaista tilalle.

 

Nähkää toisenne uudenlaisina asukkaina, iloisina jäseninä ja kokeilkaa miten kohtalokkaan tapaisesti se muutos kohdistuu heihin toisenlaisiin asukkaisiin joilta uupuu vielä se sananen jollaista itse kapuatte kuulemaan.

 

Näkemiin pysytelkää usein katsannossanne puhtaalla pöydällä pysytellen jokainen. Kuten haitallisesti kapuaa hän joku toinen haltioissaan pysymättä juurikaan puhtaalla alulla.

 

Kohdistamme heidän vuorokyselyään usein toisenlaiselle maisemalle että jokaisella siis alkaa uusi taival näkymään, kohdistakaa kuitenkin kaiken asianne uudelleen näkemiin. Kohdistakaa eritoten silloin jos otatte uusia merkityksiä. Korostakaa olematta uupunut. Pysytelkää usein pelkästään kuuntelijoina ja oletatte saaneenne lisääntyvän määrän kuulijoita.

 

Oliko vielä muuta? Lisäisimme ehkä vielä sellaisen opinkappaleen jollaista muodoin kohoatte useakin eri pohjalle. Näkemiin. Olettakaa olevanne lattiassa kiinni ja jalostakaa sellaista uudenlaista ajatusta miten leijailisitte uudelleen kauemmas pohjastanne lisäten matkaanne.

 

Olkaa hyvä tässä kaikki tänään. Aloita matkasi suljettu nyt, aloita uudelleen pohjalta. Ole kaunis ja hyvä kaipaava olemus.

 

 

Miten sen lattiasta irti pääsemisen tunnemme?  Ehdottamamme pohjaratkaisu kaipaa ainoastaan lisävoimaa askeliinne, pysykää kuten tahdotte maanpinnalla oleilussanne. Pysytelkää kuitenkin aina sellaisen muodossa että mikäli osutte kuitenkin johonkin toisenlaiseen pohjaan, pyytäkää apuun lisävoimia tai kokeilkaa miten osaatte katsoa eteenpäin matkaanne.

 

Kohtaatte usein liikaa yritystä mielissänne, kokeilkaa pysytellä kuten kaltevalla pinnalla pysytään eli ottakaa tukea kumppaneistanne jäsenistä. Olkaa kaltevalla pinnalla kuitenkin määrätietoisesti pysyen matkassanne.

Ole hyvä näkemiin.

Kiitos!

 

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com