Lähtöön valmistautuminen

 

17.12 klo 8  Ilmoittaisimme kullekin säädylle kuten kullekin kuuluu, joten aloitatko siten kirjoittamalla viereesi listaa jonka turvin aloitat säännönmukaisemman laatimisen sellaisen, että mitä sinun tulee kuunnellla ja katsella suloisuudessasi eteenpäin. Ole hyvä katsele sellainen lehtiö johon voit ohessa kirjoittaa. Ilmoittaisimme että katsele vain eteesi ja ilmestyy sanat ole hyvä.

 

Käsin kirjoitettu kaksi ohjetta:

- Katsele ensin toisaalle näkyykö heitä toisia jotka odottavat suuresti mukaansa. Eli katsele löydätkö heitä joille sanasi ovat arvossa.

- Katsele miten saalistavat sanoillaan eikä heillä toisilla ole suojapaikkaa. (ilkeä arvostelu on saalistamista sanoilla...)

 

Innostamme sinua laittamaan aloituksesi alkuun ja katselemaan enemmän väsyneitä kansalaisia, arvokas taakka heillä joillakin on mukanaan havaitsematta sellaista itse.

 

Katsele miten ottavat vastaan ajatuksesi, ole vaatimaton ja pysy kurssissasi vaikka ottavat arvostellen.

Kokeile aloittaa enemmänkin kääntämällä sivujasi avoimeksi ja aloita pohjalta kuten tekevät muutkin.

 

Kerro heille sisimmässäsi tapahtuvista muutoksista kerraten miten aloitit, sellaista tarinaa kaipaavat lisää.

 

Kertaa heille ettei heillä ole suurempaa vaaraa tavoiteltavissa että siinä kukin kohdallaan uskaltaa avautua lisää. Olemme valloittaneet siis samoja vuoristoja kuten tekin joten osaamme arvostaa taakkaa kantavia jäseniä.

 

Ole hyvä valloita lisää vähäeleisiä lähtöjä. Aloita siis ensin sillätavoin miten valloittaisit vuoren juurta, aloittaen keräämällä lähtöön tarvittavia jäseniä ja hakkuja ja kirveitä.

Kerro heille saavuttavatko kukin askeltaen kauniisti sen samanlaisen pohjan joka odottaa kaikkia.

 

Heillä tulee olemaan syyllisyyttä ja taktikointia käytössään, mutta kaikki ohjaa teitä kyllä laveammille, aavoille näkemyksille. Aloita ensin todella alusta ja valloita kuten tahdot vuoria ja näkemyksiä.

 

Kertaamme oppejasi enemmän näennäisesti suojassa, vaan piankin alat sallia enemmän näkyvää kansalaista esiin. Kerromme mikäli päätät aloittaa toisenlaisen pohjan.

 

Aloita ensin suuresti vihaamallasi näkemyksellä että sinun täytyisi liittyä toisten matkaan, aloita silti niin. (en pidä siitä siksi, että vieläkään henkisiä asioita kertovaa ihmistä ei ymmärretä vaan pilkataan ja käsitetään joka tavalla väärin).  

 

Ilmoita heille suuresti millainen ajatus kytee sisälläsi ja aloita kuitenkin heidän kanssaan yhdessä. Aloitamme myöskin ja kertaa ensin katseellesi vanhoja kertomuksia, ala kertomaan niitä aluksi pienelle joukolle ja kertaa sitten isommalle. Näkemyksesi vahvistuu jokaisen tavan yhteydessä. Ole hyvä.

 

Ehdotamme sellaista joka sinua armahtaa suuresti maailmassasi, kertaa siis usein ja ole yhteydessä kuten aikaisemmin. Kertovat näin luottavansa sanaasi enemmän. Kertaa ole hyvä sanojamme aikaisempia. Saavuta pisteesi ja aloita pian. Kertaamme sitten jatkossa miten tahdot aloittaa.

 

Ole kaunis ja kohtelias ystävällinen asia että kukaan ei ottaisi vihapuolista lausetta matkaansa. Aloita kansasi vahvistaminen uskossaan syvässä, aiempaa syvemmäksi. Ehkä kukin osaa kuunnella vahvistustaan pian paremmin että heillä jokaisella syttyy palo sieluunsa.

 

Varasta aikaasi aina kun voit, lisää tultasi liekkejä suuremmaksi. Ole vahva ja kykenevä. Salli meidän aina toisinaan aloittaa itse kerrontamme, ole hyvä, vahvista siten näkemyksiäsi uudelleen. Sellaista tarinaa innostamme alkuun joka saattelee kansaasi vahvasti aloittamaan uudelleen kaiken salatun maiseman valloittamisen.

 

Aloita ensin vahvistaen omaa uskoasi että syntyisi vahva jae kummalliselle, ihmeelliselle aloitukselle. Aloita kuten tahdot mutta siten että siinä vahvistuu jae, eikä kukaan osaa tulla väliin katkaisemaan aloitustamme. Siis salainen jae on syntyvä useasti aikaisempaan tyyliin, jolloin jokainen osallistuu kansalaisena kuuliaisena.

 

Kiitos!  Onko tämä julkaistavaksi tarkoitettu viesti?  Kerrontamme voit julkistaa kuten tahdot.

 

Mitä eilinen tarkoitti että määräävä asema on poistunut luotamme?  Ehdotimme katselemaan enemmänkin toisaalle että mikä maailmassanne saattaa mennä jatkossa toisin kuin aiemmin, että mikään samanlainen tarina ei aloita aiempaa vahvemmin enää loistoaan. Korjaamme siis eniten ehkä sitä millä tavalla korjaat joitakin puutteita maailmassasi, ota ensin valoisa katseesi ja korosta mitä tahdot entistää.

 

Eli menneisyys ei tule toistumaan?  Ehkä korjaisimme miten valoisa tulevaisuus odottaa aiempaa myönteisempi. Ole rohkea aloittamaan kapuamisesi, näkemiin.

 

Miten tulemme sen määrävän aseman poistumisen sitten huomaamaan?  Ehdotamme kaikille matkaa sisäiseen maailmaansa, sillä siellä katselette toisianne kuten kavereitanne.

Olkaa maisemissanne kauniissa, näkemiin.

 

P.S. Illalla 16.12 nukkumaan mennessä koin jälleen saman ylöspäin nostavan tunteen, se oli nyt lyhyempi. Aamulla näin jälleen unen rakennuksesta jossa olin katselemassa kun myrsky iski siihen. Katselin ihmeissäni ikkunastani miten talo venyi sivulle pitkästi tuulessa eikä sen rakenteet edes säröilleet kun myöhemmin kävelin ulkopuolella ihmettelemässä miten se saattoi venyä siten. Aikaisemmin näin nimittäin samanlaisen rakennus unen, se oli koulu jossa olin opiskelemassa mutta päätin keskeyttää ja lähteä ulos (viittaus tähän henkimaailman opiskeluuni jonka toisinaan haluan unohtaa ja keskittyä muuhun). Mutta uloskäynti oli ylinopeat liukuportaat alaspäin jossa vielä alhaalla portti. Olin täysin yllättynyt mutta potkaisin sen portin edestäni ja astuin ulos rakennuksesta. Ulkona oli sekasorto, ihmiset juoksivat huutaen jotkut siihen rakennukseen josta poistuin, jotkut toisaalle. Eli selvästi kuvataan miten rakennus on tämä sisäinen maailmamme, se on turvamme kun myrsky iskee. Se venyy tuulen mukana mutta ei sorru.

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com