Tänään tapahtunut vapautuminen!

klo 16.00 Korvassa soi pieni äänimerkki joten kirjoitin jälleen viestin:  Ilmoittaisimme vallitsevan järjestyksen lain tulleen huippuunsa äsken, sillä jokin korvaava huippu saavutettiin olematta se vielä laajalti kansan tiedossa.

 

Joten oleta korvin tietäväsi äänimerkin jälkeen milloin olet valmis kannustamaan jakeesi uuden matkaan, sillä jokainen osallistuu ensin jakeen mitan verran kunnes uusi korvautuu asia pidemmän päälle pikkuhiljaa. Näkemiin ilmoita mikäli oletat olevasi valmis, ole hyvä.

 

Kiitos. Hienoa! Olen valmis! Mitä meidän tulisi tietää tai tehdä nyt? Oletamme teidän osaavan nojautua ensimmäisenä tiedon alkulähteeseen.

 

Oletamme sen sisältävän esimerkkejä siitä kuinka toimitte ja kerratkaa aina toisillenne jos ilmoitatte harhakuviin joutuvanne matkallanne. Esitämme että teidän tulisi aloittaa matkaa pikkuhiljaa edeten eikä kertarysäyksellä kuten tahtoisitte, vaan siten matkaan hivuttautumalla miten kullekin parhaiten sopii.

 

Olkaa kauniita ja kertokaa lisää aatoksistanne, oletteko havainneet jonkun poistuneen, määräävän aseman luotanne. Kertokaa sen jälkeen jollekulle ääneen oletteko huomion tehneet, jolloin ohjaavat lisää huomiotanne oikeaan etenemiseen.

 

Olkaa huolettomia ja kertokaa lisää ajatuksistanne, olkaa hyvä.

Kiitos!

 

Kirjoitin vielä illalla:

 

Innostaisimme siis eniten sinua aloittamaan jälleen kokoonkirjoituksesi. Miten tahtoisit aloittaa, ole hyvä saat puheenvuoron, ole kaunis ja kohtelias.

 

Kiitos, kirjoittaminen on suuri kunnia ja jatkan sitä mielelläni!  Olemme hyvillämme että olet onnistunut hieman selättämään vaivojasi maallisia ettei hän toinen asukas turmele hallinnoimaasi aloitusta. Näkemiin, ensi kerralla puhumme jälleen sellaisesta aloituksesta mikä saattelee toisia notkoon, vuonoon aloittaen jälleen kapuamisen maisemiin avariin.

 

Aloita matkasi aloittaen huomisesta, näkemiin.

Kiitos! Kirjoitan aamulla, herättäkää vain jos on asiaa ja ilmoittakaa kun kirjoitetaan. Kirjoitamme, ole huoleti löydät kyllä kaltaisesi matkakumppanin kaukaa. Näkemiin.

Kiitos hei.

 

P.S Koin illalla nukkumaan mennessä 15.12 todella selvän keveyden tunteen joka nosti ylöspäin, ei nyt sentään pois maanpinnalta taivaisiin tai sellaista, vaan paikallaan tuntuva vahva vetovoima ylöspäin. En ole sellaista huomannut koskaan aiemmin.

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com