Suora puhe

 

6.9     Ilmoittaisimme teille jokaiselle lähinnä kertomuksen tapaisen miten sitoudutte enemmän sellaiseen tavanomaista kapeampaan kenttään lähellänne joka siintää ja on toki olemassa, eikä vain haltioituneiden kumppaneiden mielessä oleileva tasanne.

 

Kerrataan miten otatte lisää kumppaneita matkaanne ja aloitatte sen kertomuksenne alun nopean nousun jäsenistöllenne. Sillä ensin jokainen aloittaa kaivaten jolloin etsii tasannettaan ja jolloin jokainen ilmoittaa ettei sellaista tunnu löytyvän.

 

Aloittakaa siis ajattelemalla positiivisia muutoksia haalivanne synkkien ajatusten sijaan ja silloin kohtaatte enemmän katseellenne kultaisia airuita. Kohtaatte sellaisia ajatuksia ettei niitä salailla enempää voitokkaasti vaan siinä kohtaatte siten että siintää voimakas jae toisensa perään jos oletatte olevanne kuuliaisia jakeelleenne.

 

Kohtaatte sellaisia vastoinkäymisiä enää jollaisia oletatte tasaantuvan ajan mittaan, jolloin innostutte aikaisempaa kaukonäkyisemmin katselemaan. Olkaa kauniita ja saavuttakaa mielihalujanne.

 

Näkemiin. Olkaa viisaita ja ymmärtäkää se tasanne jonne kiipeätte, jolloin esiinnytte entistä useammin muovailemanne muodon mukaisena.

Näkemiin olkaa hyvä.

 

Kiitos, eli eilen kun kysyitte haluanko aloittaa sitä asiaa jota olen kauan halunnut aloittaa ja vastasin myöntävästi ja lupasitte lisätietoa tänään niin mitä kerrotte?    Sellaista innoittaisimme teitä jokaista aloittamaan polkunne laitamyötäisen vastustuksen että siinä ajattelisitte kannustaa jakeitanne esiin vaikka hieman ottaen vapaa-ajastanne. Kannustakaa lisää samanlaisia olomuotoja.

 

Korjatkaamme, eli lisätkää sitä ajatustanne vuoropuhelun muodossa että muodostuisi side välillemme enemmän. Näkemiin.

 

Puhunko siis enemmän vai kirjoitanko?   Oletamme teidän kykenevän sellaiseen innokkaaseen ajatukseen puhumisesta vuoroin. Olkaa vapautuneita jos aloitatte katsellen liikaa ensin vasemmalle, vaan siitä ajatuksenne oikenevat.

 

Olkaa kauniita ja loistakaa valoisuuttanne, olkaa väsymättömiä nyt vaikka siltä tuntuisikin (väsyneeltä) , olkaa viisaita kaikessa. Näkemiin.

 

 

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com