Oma tahto vaihtaa tasoa

 

16.8 Soittaisimme ehkä jotain kauaskantoista sävelmää teidän suuntaanne jos otatte vastaan mutta siltikin säilyy se teidän ikuisen liekkinne palo, eikä sävelletä mitään erikoisempaa, tavanomaista erikoisempaa. Vaan sinällään se juuri se tasanteenne voimistaa aina jotakin erilaista. Sillä jokin tasanne kuten sammuu tai alkaa, saavuttaa aina sen lakikorkeutensa kuten tahdotte, jolloin mitään erikoisempaa kuin mistä olette ymmärtäviä ei sisälly mihinkään erilaiseen tasoon.

 

Nähdäksemme teidän seisakkeenne siinä ylimmällä tasanteella suvaitsee esitellä joillekin korkeampia tietoisuuden aloja, vaan ehkä kuitenkin jotakin vielä upeampaa sijaitsee siinä korkeudella, että sellaista tasoa kuvailette mieluiten unen näkemisenä ja jollaisella todistatte henkilöpukuisten olemustenne vierailleen.

 

Korostamme näin tehden että mikään erikoinen tasanne ei sisälly matkaanne vaan oletatte pysyvänne siinä tasanteella missä tahdotte. Vaan sitten jos oikein todella tahdotte, liikutte kuitenkin korkeammalle. Olkaa kauniita ja kokeilkaa kaipuunne mukaista uutta tasannetta.

Olkaa varovaisia joten mikään erikoinen ei koskaan tasannettanne käytä uskomuksianne horjuttamaan. Kerratkaa miten mahdollistetaan se saalistaminen öisen tähtitaivaan, että mennessänne sulaudutte kuitenkin kaiken mukana olematta irrallinen asia.

 

Näkemiin, olkaa kauniita ja kuvastakaa jälleen totuuttanne. Olkaa kauniita, näkemiin.

 

Kiitos. Meditointi ja toisten auttaminen siis auttaa kohoamaan tasanteellamme?

Ehkä lisäisimme vielä jonkin merkittävän arvoisen asian sellaisesta jostakin suuremmasta tavoitteesta ylevästä, että siellä jossakin teidän sisimmässänne suuntaudutte kuitenkin hieman enemmän yhä korkeammalle. Joten sellaista tavoitetta myös tulisi asettaa että sellaista suuntaa tavoittelette, ettekä uskalla toisinaan ajatella, vaan ehkä siltikin se suunta on ainoa oikea olemassa.

 

Näkemättä juurikaan vastauksia aivoillenne te suunnistatte yhä enemmän siihen suuntaan eikä kenelläkään ui vastaan petoja tai korvia vääriä, siis korjaamme ettei ui siellä vastavirtaaan humalaisia edustavia väärinymmärtäjiä. Vaan juurikin sellaisia uudenmoisia tasanteita jalostetaan kuten kukin tahtoo, näkemättä siis vastustamista vaan ensinnäkin olemalla vain arvoisensa olemus.

 

Näkemiin, yrittäkää todella arvostaa kansalaisianne ettekä suvaitse kurkottaa väärään, näkemiin.

 

Anteeksi, mitä tarkoitti että korkeimmalla tasanteella vierailee henkilöpukuisia olentoja?   Ehkä sellaista esittäisimme teille ettei se tasanne ole mikään erikoinen sinänsä, vaan sinäkin saatat esitellä sen itsellesi joku kerta kun vain aloitat polkusi johdattelevan siihen suunnalle. Kokeilkaa ensin kaikenlaista kuten ehdottaa erinäisiä toimenpiteitä että sellaisen tason näette, sillä jokin ehdottamamme kokemus säilyy muistissanne eikä kannusteta sitä erilleen maailmastanne.

 

Olkaa kärsivällisiä odotelkaa kunnes osaatte suunnistaa kauniisti. Olkaa hyvä näkemiin.

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com