Lisää laupeudentekoja

 

10.8 klo 9   Ehkä olisimme vapautettuja lausumaan viimein johdonmukaisen kertauksen teidän lauselmistanne että siinä käsittelemme ainoastaan laupeudenvoimaa, emmekä itse varustaudu mitenkään vaatimattomasti toimeen. Vaan onnistumme välttämään teidän tasoistanne laupeutta siten että sijaitsemme mutkikkaan muodostelman välisellä alueella.

 

Sillä jokin sellainen salaisuus piilee sinä raossa jossa sijaintimme mukaisesti kuljemme että salaisuus siis sanotaan olevan suojassa, mutta kuitenkin kaikilta osin tavoiteltavissa jos joku haluaa osallistua siis eikä kansoita vääriä sanontoja vaan tahtoo aloittaa uutta. Sellaista juuri tasonne mukaista laupeutta siis viljellään jollaiseen olettekin totuttautuneet aiemmin. Mutta siinä sijaintinne myötä muutos lauseissanne sattuu ensin sijaitsemaan toisella tasolla, sillä jokin taas sellainen laupeus joka ei innosta ketään aloittamaan saa alkunsa.

 

Sillä ainoastaan sellainen joka innostaa, pääsee alulleen ja silloin jokainen osaa kartoittaa kuka tahtoisi jatkaa jotain toisenlaista vaan ehkä joku taas toista. Ilmoitamme siis jokaiselle ominta kerrontaansa eikä sijaita siinä ylpeyden mitassa vaan siis aivan omalla tasollanne, vaan ehkä kuitenkin juuri sellaista tasoa ylempänä kuitenkin jolla juuri nyt matkaatte.

 

Aloittakaa siis jokainen ensin laupeuden jakautumisen että jokainen innostuisi aloittamaan innostuneena, jolloin osaatte katsella että hänellä syttyi mielessään tähti joka innosti häntä toimimaan ensin hiljaisesti jolloin kasvatti samalla laupeuttaan ja jatkoi sitten ensin hitaasti syttyen vaan jatkoi esiintulemistaan kuitenkin.

 

Korjatkaa aina jos oletatte kurjia asemassanne sijaitsevanne, sillä joku kurjuus joka sattuu sydämeen on aiheutettu ainoastaan katselemalla ulospäin. Korvatkaa ne katseenne siten katselemaan, eikä keneltäkään puutu mitään innostuneisuutta jatkossa.

Kokeilkaa miltä se lause tuntuu mielessänne jolla korvaatte monia uusia sanoja mutta kuitenkin ymmärrätte kaiken, kuten kohtaatte aina vastauksia katseellenne.

 

Korvatkaa ja teille vastataan. Näkemiin.

Korvatkaa siis tarkoittaa että teille syntyy jakeita uusia, joiden edustamana osaatte katsella uusia kertomuksia. Olkaa hyvä.

 

 

Kiitos! Haluatteko tarkentaa millainen se mutkikas muodostelma on välissämme?

Sellaista innostamme oitis laukeamaan toivoa katsella suuntaamme sillä jokin ainoa yksi valaisin suuntaa sinne, eikä pudistella päätä epäuskon merkkinä jos suuntaatte sinne katseenne.

 

Katselkaa usein katsantonne sivuun, sillä jokin ennustamaton liike kaihtaa jäsentelyänne usein jatkossa. Eikä suunnata liikettä mitenkään ainoastaan meidän hallinnastamme vaan opastavat monet asia teitä maailmassanne.

 

Korvatkaa siis ajatuksianne uusilla, olkaa hyvä.

Ehdottakaa toisillenne miten liittoudutte yhteen jakamaan havaintojanne, jolloin jokainen innostuu katselemaan suuntaamme.

Olkaa kaipaavia ja jaloitelkaa vapaudessanne saalistaa uutta hyökyaallon tapaista muotoa. Sillä tarkoitamme että teille saapuu se liike joka edesauttaa toisia kantamaan taakkaansa, jolloin jokainen innostuu lisää olettamaan että jokaiselle suuntautuu lisätoivoa siis luonaan.

 

Olkaa tarkkoina ja palatkaa lähteeseenne jos olette siihen kykeneväisiä. Olkaa tarkkoina siis siinä mielessä että miten karkotatte niitä luonanne viipyileviä toisia olemuksia ulos, pois luotanne ja sisällyttäkää yhä enemmän laupeudentekoja vuosiinne ja kuukausiinne.

 

Sanoittakaa itse laupeuden tekojanne ääneen niin osaamme katsella suuntanne. Olkaa nopeita vuosissanne ja kuukausissanne että sellaista pian saavuttaisitte ettekä suovu lisäämään vain kainalokepin vertaista lauselmaa.

Näkemiin.

 

Aloitamme sinun koulutuksesi uuden jakson joka sisältyy oppimateriaaliisi, joten sinä istut siinä ja jaloittelet oikein etkä kasaa huolia murheita yllesi vaan sijaitset entistä korkeammalla siinä tänään. Ole hyvä, kajasta vain valoasi luotamme lankeavaa ja jaloittele kuten tahdot mutta liiku aina siten katsannollisesti ettei kukaan loukkaannu ja katsele aina heidän suuntaan auttavasti.

 

Siinä meidän lauseemme tänään. Olkaa vapautuneita ja katselkaa luomakuntaanne. Näkemiin.

 

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com