Ravinnon jakaminen

 

 

 

 

Edellinen viestissä ollut  "näky horisontissa", tämä oli vihje itselleni että en ole yksin. Nyt yritän tähyillä vihjaavia pilvikumpareita, mielenkiintoista.

 

 

 

28.7 klo 9 Huomenta!   Sopisimmeko tehtäväksi janota lisää alkukantaisia lauseita vai ottaisitko vastaan jotakin toisenlaista innokkaampaa jaetta? Lisäisimme ehkä sinulle tänään liimaantuneen ajatuksen turhautumisen sivuuttamiseksi että sellaista intoa jakaa lisäjakeita sinulle sallitaan aina jos otat vain osuutesi vastaan, vaan oletatko pysyväsi tiukasti oikeassa suunnassa?

 

On se valikoima suuri jonka voit valita tehtäväalueeksesi mutta siltikin tulisi pysyä sellaisessa kohtalaisessa keskitiessä että miten tahdotkaan jakatua kanssasi, olet synnyttänyt uutta aina jakautuessasi. Pysy kohtalaisen kaidalla polulla joten aloitatko kertaamaan jotakin menetettyä uusintaa jakeiden muodossa?

Ole kiitollinen ja katso lisää eteesi löydätkö sieltä polun risteävän jolloin katselet lisää enemmän toiseen suuntaan ja jaloittelet jo hieman sinne suuntaan. Nähdäksemme olisit jo valmis suorittamaan uusia tekoja joten oletatko keventäväsi omaa kuormaasi että siinä jaloittelet toisten tavalla, vaan toisin kuitenkin.

 

Näkemiin olemme palaamassa yhteyteen aivan tuokiossa näkemiin. Kiitos, odotan. – --

 

Kyllä mielelläni aloittaisin vaikka henkilökohtaista opastusta jos vain saisin olla oma itseni. Sellaista jaetta korvasimme teille toissapäivänä miten jokainen intoaan kasvattaa jos havaitsee miten osaa vallata vuoria suuria tahtonsa mukaisesti eikä mikään suunta ole este, vaan pettymys saattaa odottaa jos oletatte olevanne valmiita jonnekin maisemaan vaikka se suunta ei vielä ole valmis. Korvaamme teille aina pettymyksenne takaisin toisella muotoa mutta siten tahtomalla ei siis vain onnistu kääntämään menneisyyttään voitoksi ja rupatella miten haluaa.

 

Kertaamme siis monellako syntyy käsitys jostakin aiheesta jolloin sellainen käsitys muuttaa kaikkien kykyä ohjelmoida päiväänsä ja valloittaa uusia jakeita. Kertaamme teille tänään siis ohjelmoinnin määrän että mitä se sisältää, jolloin jokainen osaa valloittaa lisää kertausta eikä suutu hän siitä jos osallistuu hieman väärällä tavalla jolloin ei osaa aluksi hahmottaa asioita. Mutta niin siitä oikealle polulle siirrytte kukin kohdallanne että sellaista tavaraa suorastaan kuljetatte mukananne joka osallistuu ensimmäisenä jakautumiseen jollainen jokaisen sisällä kipinöitsee. Eikä suutu hän enää milloinkaan osatessaan tunnistaa lauseita ja tahtoen havaita lisää kuulevansa.

 

Kohtaamme usein jäseniä uupuneita matkallanne, olkaa viileän kaukovireisiä että sellaista katsantoa yhä tiukasti pidätte mielessänne miten jokainen ilmoittaa katselevansa uusia tuulia eikä kenenkään tarvitse enää pysytellä loistostaan sivussa.

Kertaamme näin sanamme tänään uusiutuneiksi sillä jokainen uusi jäsen onnistuu lausumaan kiitoksensa jos tahtoo eikä ketään innosteta turhaan, vaan siinä osuessanne onnistumaan kohtaatte mäkiä nousuja ja laskuja. Vaan sellaista höykytystä se tienne tuleva on, ja pysyy jae mukananne ainostaan jos otatte asianne vakavalla tavalla haaveillen ehkä liikaa toisinaan vaan siinä pysytte kärryillä kuitenkin ettekä suvaitse katsella toisaalle.

 

Kertaamme näin päätökseemme olkaa hyvä. Näkemiin.

 

Mitä ehdottaisitte että tekisin, tarvitsen elämäntapamuutosta?  

Ehkä lisäämme teidän apuanne lisäten hieman enemmän ravintoa ruoaksenne jolloin jokainen kadottaa ensin ruokalystinsä jolloin osaakin mahdollistaa sen uuden ruokailutavan jolloin esiinnytte ainoastaan jakeina ruokailevina ilman puutosta. (henkinen vertauskuva, kyllästymme  materialistiseen nykymaailmaamme jolloin käännymme ehkä enemmän sisäänpäin kuuntelemaan hengen ravintoa ...)

 

Sellaista tarinaa kerromme jollaista osaatte kääntää uudenlaiseksi rokaksi puuroksi, vaan syntyy ensin vastalauseita kuunnelmissanne että sellaista tapahtuisi. Vaan korvatkaa kuitenkin niitä puuttuvia jakeitanne eikä kenelläkään pysy enää muutoksen perässä käsi kun hän korvaa uusia ruokalajeja toisilla.

 

Jakakaa omastanne, pyyntömme kaikuu näkemiin.

 

Kiitos, onko jotain muuta neuvoa jota havaitsette että tarvitsisimme?   Kannustakaa liittymään uusia jakeita kuullaksenne lisää asukkaita, pyyntömme kuuluu. Olkaa kauniita ja hohtakaa kuin sävel uusi maailmankaikkeuden, ruokailkaa siten kuin pystytte, vaan sillä tavoin jakeistanne kokoatte ruokaa janoaville että jokaiselle suodaan kuten pyyntönsä mukaisesti tahtoi.

 

Olkaa kauniita ja hohtakaa.

 

Onko vielä jotain itselleni?   Kohtaamme usein palkintoja joita matkassanne kuljetatte perintönä, vaan oletatko olevasi välillä sellaisen kanavoinnin arvoinen että osaisit vastaan ottaa kuulijoita laumana? Olemme vapautuneita jos ottaisit lisää asukkaita arvioimaan lausuntojesi kaavaa, jolloin osallistutte kaikki yhdessä kehittävään yhteistoimintaan.

 

Kanavoikaa jollekin lisää jos tahtoo, mutta lisäätte itse kanavointianne jos osaatte kannustaa toisia liittymään jakeisiinne. Nähkää toiset kanavoijat auttajat lisääntyvässä määrin apunanne.

 

Näkemiin. Katselkaa usein taivaallenne sillä kerromme lisää vertauskuvallisten pilvikumpareiden muodossa. Katselkaa enemmän juuri siten että mitä sellaista elämänkuvaanne liittyvää siellä voisi tapahtua, näette sitten vastauksen usein. Olkaa hyvä.

Kiitos!

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com