Mitä tänään haluaisit?

 

(Eiliseen viestiin kuuluva kuva "Yhteinen työ").

 

 

 

 

 

 

23.7 klo 10:30 Huomenta!   Selvittäisimme ehkä sinulle hieman lisää selventäviä asioita siitä miten mahdollista on kuvatunlainen väärä asenne tulevaisuutta kohtaan, sillä jokin ansionne tulee ansaitsemaan lisää voimaa jolloin jokainen väärin käsitetty havainto surmaa kaiken alkuunsa.

 

Sillä jokainen siis saa voimaansa takaisin aina sen verran mitä oppii käsittelemään, että jokainen hallitsee lopulta enemmänkin jolloin jokainen osaa ja tarvitsee kuitenkin hahmoja miten toteuttaa elämäänsä kaiken lisäksi ilmestyviä uusia mahdollisuuksia aloittaa uudelleen hyväksi havaitulla pohjalla.

 

Vaan sellaista se sanomanne kertoisi että suunnatkaa kohteenne ja mielenkiintonne sellaiseen ajatelmaan mikä tänään olisi se suunnattoman mielekäs työ, jolloin saatte juuri sitä ilmoittamaanne lisää ettekä suvaitse kannustaa huonoja jakeita alkuun.

 

Ilmoittakaa mikäli jokin asianne hahmottuu määrältänne väärin ja kannustakaa toinen asia sen sijaan, sillä voimanne mittaan osaatte julkaista hahmotelmanne että mikä olisi suosiollista uudistua. Mittaamme määräänne ja kerromme miten edetä että siinä tasanteellanne, ilmoitamme teille joitakin uusia tapoja ilmoittaa malleja uusia. Katsellen juuri sellaiseen suuntaan minne jokainen tahtoo.

 

Kuunnelkaa siis miten ilmoitamme teille jokaisen aloittavan ehkäisemään uusia tavoitteita joille ette tahdo enää omistautua ja julkaiskaa itsellenne tavoitteita joita tahdotte enemmän. Kertokaa enemmän asioistanne ulkopuolelle ja kuvailkaa että sellaista tavoitetta kuvailette mikä olisi tahdikas ja enemmän voitollinen suhteenne.

 

Uudistukaa ennen kaikkea, on tavoitteenne uudelleen kertoa mikä olisi paras tapa saavuttaa onnenne joten ilmoittakaa oletteko suvainneet aloittaa jo työnne. Kertokaa usein sellaista jotain saavutustanne jollaista tahtoisitte taivaltaa kohti ja ilmoittakaa ensinnä siitä usealle kumppanillenne, sillä jokin uusi asia saattaa sijaita siinä yhteisessä voimassa. Sillä jokainen osallistuu tänään uudenlaiseen katsantoon oletteko suvainneet katsojianne palkita ja silloin jokainen uudistunut lauselma ja käännähdys sijoillanne uudistuu tavoitteessaan suunnalle paremmalle.

 

Näkemiin, olette kauniita ja näennäisen pysähdyksissä, olkaa suunnitelmallisia ja kokeilkaa jotakin uutta. Heihei.

 

 

Tänään? No tänään minä haluaisin kirjoittaa lisää.   Kerromme teille päivittäin opastavia kertomuksia jos tahdotte kuunnella, vaan siinäkin sijaitsee liikamäärä joskus tavoitteessanne edustaa itseänne. Kertokaa lisää ennustavaa katselmaa kuvailevanne ja kerratkaa jotakin uutta, olkaa kauniita ja edustakaa lisää.

 

 

No minä haluaisin aloittaa jotakin sellaista arkityötä jota voisin tehdä nykyisen sijaan ?   Sellaistakaan saatelmaa emme tänään aloittaisi vaan osaisit ehkä parhaiten katsella jos itse katselet kaukaisuuteen ja havaitset siellä jotain siintävän. Kertokaa toisillenne miten tahtoisitte jotakin aloittaa jolloin jokainen aikomus ennustaa teidän toivettanne, kertokaa lisää jakeitanne mietintöjä jolloin osaavat kannustaa aloittamaan itse samanlaista.

Olkaa kauniita ja kootkaa voimanne, näkemiin.

 

 

No sitten minä haluaisin muuttaa ehkä ** syksyllä?   Sellaista olemme vapaita aloittamaan jos otat suhteesi toivon vakavasti, olettaen että pysyt jakeessasi etkä kulkeudu sivuun aiheuttaen itsellesi lisäkustannuksia suuria. Kannustavia lauseita annostelemme ehkäisten toisten lauseita tahraamasta omaanne, näkemiin.

 

Miksi minua kiehtoo nyt **näin kovasti?   Keräsimme teille jokaiselle usein lauseita joita osaisitte kannustaa liikkeelle ja siinä olet tavoitteessasi kannustanut itsesi pois tavallaan joukostasi, vaan sellaista kuitenkin aloittamassa että miten teillä suuntautuu joidenkin asioiden suhteen uudenlaisia toiveita ja aloitelmia vaikka ihmeelliseltä ne saattavat kuulostaa.

 

Olkaa toiveidenne suhteen varovaisia ettette liikaa kannusta väärää asiaa, jolloin ennustamanne tavoite etääntyy kauaksi olematta lopulta enää mitenkään erotettavissa. Kerromme miten kannustatte toiveitanne joten ottakaa toiveenne ja ilmoittakaa miten vahvasti toivotte ja silloin kohtaatte usea, miten toisia kannustaa se lauseenne ja näkevät ilmoittamanne vahvistavan omaa kehitystään.

 

Kohtaatte toisia polullanne kulkiessanne, olematta mitenkään kaavoittunut omanne kulkemiseen jolloin kannustamme liittoutumaan sellaisten ihmisten kera kannustaen toisia tekemään samoin. Liian kaukaisia ajatuksia liittyy lauseisiinne toisinaan ja silloin jokainen ilmoittaa miten tahtoo että toisenlaista tahtoisi palauttaa luokseen eikä sellaista jonka olettaa olevan valmis.

 

Kohtaatte siis toisianne kuten kertasimme ja silloin kohtaatte liittoutuneita olemuksia eikä kenelläkään ole vaikeuksia kohdata vertaistaan kansalaista.

Olkaa hyviä liittoutuneita kumppaneita, näkemiin.

 

Kiitos, voinko siis luottaa että muuttoni ** onnistuisi?   Kertaamme miten voisit aloittaa polkusi ja jaa lisää aikeitasi niin katsomme miten suhtaudut.

Näkemiin.

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com