21-22.7 viestipätkiä

(On ollut vaikeuksia kirjoittaa, sillä olen väsynyt ja toisaalta sain myös viestissä tiedon että   "Sijaitsemme suhteesi kaukana joten oletamme että yhteytemme ei tänään toimi."  Stressaan myös jo valmiiksi syksyä kun työt alkavat eikä ehkä enää jää aikaa kirjoittamiselle kovin paljoa.... eli raha-asioiden miettiminen vaikuttaa heti henkiseen puoleen. Harmittaa että en edennyt lomalla niin paljon kuin olin suunnitellut, tarkoitus oli päästä stressaamisesta eroon.)

Viestit ovat hieman vaikeaselkoisia.

 

 

21.7 klo 10   Ehkäisemmekö tänään oletettavaa jakaantumista ilon vai kerrommeko lisää eilisestä jakautumisesta sillä jokin tasanne odottaa kulkjaansa katsastamaan onko heillä siellä jokin onnettomasti vai kertaalleen katseltu. Kartoitamme siis ehdotelmaa heille toisenlaisille jäsenille jotka toivovat kuulevansa jotain kalastamistaan helpottavaa asiaa, että siinä heillä tasaantuu se ehdottoman menneisyyden kartoittama ennakoimattomuus --

 

 

 

klo 16  Sanoittaisimme kohtalaisen viekkaasti ehkä toisinaan sillä jokin sinun toiveessasi kohtaa meidän suuntaamme että toisinaan vain otat käsiisi kohtalonomaisen toiveen ja sitten aloitat kertauksen oppien. Mutta sanoisimme ehkä jotain toisinkin että ottaisitko tänään johtaaksesi entistä useampaa laivaa, kohtaamme näin sanoituksemme oppeja itsekin että suosittelemme joillekin uusia reittejä. Sillä olet jo kohtalaisen kauan kirjoittanut vaan oletko siltikään ottanut mitään määrettä suuntaa uutta, että ottaisit vain janoavia kanssakuulijoita kuten tähänkin saakka mutta toisella tapaa että suvaitsisit kannustaa heitä yksilötasolla. Sillä jokin sellainen toive sinulla on että osallistuisit toisella tavoin, vaan se jae jää käyttämättä kuitenkin että suvaitset katsella vain jotakin katselmia sinne suuntaan ja samoat jo toiseen.

 

Vaan ehkä sanoittaisimme tänään viiltävän yksityistarkkaan kohdistaen hurjat kääntymyksemme sellaiseen asiaan että miten ilmaisisit sellaista joka saapuu pian luoksenne eikä ota mitään mallia aikaisempaa vaan suoraan verrannollinen on johonkin uuteen jaksoon maisemassanne. Sillä jokin sellainen aikaisempi hahmotelma oli hyväksi suositeltu jolloin jokainen sen aikainen kannattaja suvaitsi katsella kaikkea kuten tulevaisuudessa tulette kaikki suosittelemaan toisillenne katsella usea etsien sisältään vastauksia kysymyksiinne.

 

Vaan ehkä siinä saavutatte toisia kuvailuja jos otatte usein jaksotettavaksenne joitakin uusia jaksoja, vaan sellaista kuitenkin olisi kamppailussanne tulossa jakeeksi jollaista olettekin odottaneet. Joten alkakaa vain vastaan laittamatta kasata jäseniänne uuteen muodostelmaan jonka pyydyksen asettamalla osaattekin jaloitella usea katsellen joitakin uusia pyydyksiä. Sillä jokainen kuten tahtoo tulee kansoittamaan ensin jaloittelunsa ja sitten vasta ilmoittaa hän toisille kasvaneensa mittaansa ja kertoo hän lisäksi miten kaiken tavoitti eikä kenelläkään ole vaikeuksia seurata mukana. Kannatelkaa aina toisia jäseniä, on se polku jota suosittelemme toisille.

Olkaa hyvä näkemiin.

 

Kiitos. Miten toisella tapaa kannustaisin ihmisiä yksilötasolla?

Merkitsimme reitin hahmotelman ehkä toteutuvan että miten saattaisit edetä mutta sinulla tuntuu kasvavan jokin yksinäisyyden tunne joten ajattelimme kartoittaa miten osallistuisit olematta liikaa kanssakulkijoiden onnesta kyseessä mutta kuitenkin osaisit kartoittaa heille ominta polkuaan juuri siten kuin olet tehnyt omasi. Suhteen sellaisen se olisi polku uudenlainen kartoitettu jolloin innostuisit ehkä toisinaan ottamaan liikaa kannanaottoja että oletatko kasvaneesi jäsenyytesi arvoiseksi vai oletatko olevasi jäljessä.

 

Kannustamme heitä toisia liittymään kyllä jakeeseen jos tahtovat ja olettavat olevansa suojeluksessa pyhän arvoisen kertauksen siinä. Sillä kyllä jokainen osallistuu halutessaan kuitenkin vaikka mietit toisinaan että olet heikko jäsen verrattuna toisiin.

 

Pitäisinkö luentoja vai miten?

Ehkäisemme ehkä toisenlaista alkua vaan sellaista juuri tarinoimista ja luennon omaista tarinaa kertoen kasvattaisit luottamusta toisiin. Kerromme ehkä liioitellen jotain jos paljastamme että sinun arvoisesi moni kulkee mukanaan suoja, ja sellainen tarina ehkäisee heitä aina tartuttamasta toisia jäseniä että siinä heillä sijaitsee ensimmäinen jäsen oleva paikassaan jos ottavat suojan jolloin osaattekin kasata elämänne täyteen puuhaa jos otatte kaiken jaloittelun vastaan.

 

En ymmärtänyt, monella on suoja mutta...?

Sellaista tarinaa kertoisimme miten halukkailla on suoja matkassaan mutta otatteko sen vastaan, on toinen seikka mutta kuitenkin sellaista hankalaa olemusta kartoitamme että oletteko kuitenkaan mitenkään kasvatettuja huomioimaan jäseniänne että siinä heillä kasvaa suoja ja halu suojata toisia.

Olkaa hyvä tässä lauseemme.

 

Mistä huomaamme että meillä on suoja?

Oletamme teidän kuuntelevan tarkkaan oheista mietintöä sillä jokaisen suojan saatte kokoon keräämällä jokaisen mitan kukkuran verran aikeita kasvattaa jotain henkistä olemusta jolloin jokainen tie ja kalusto jonka kohtaatte, omaa samanlaisen tavan hahmottaa kaikkeutta jolloin jokainen osallistuu arvoiseensa kohtaamiseen.

 

Kalusto?    Tarve-esine, tavara tarkoitimme. Ehkä jaatte toisinaan jaloitellessanne toistenne kehuja kohdaten ja silloin kohtaatte heitä toisia joilla olisi tarve jollekin tavaralle jolloin esineenne matka toistuu. Hahmotamme miten joku saattaa havaita omistavansa jotain arvokasta, vaan sitten havaitsee miten se menetetty suoja hahmottui sen kohteen ympärille vaan sellaista hahmotelmaa onnistutte harvoin kannustamaan ympärillenne.

 

Anteeksi on vaikea kirjoittaa, piirrettäisiinkö vai mitä tehtäisiin?   Kohtaamme harvoin kalusteitanne joten ota se lehtiösi jälleen ja ala kirjoittaa, ole kaunis ja kohtelias. Näkemiin.

 

Kirjoitin vihkoon käsin:

 

Kohtaisimme joitakin puutteita teidän mielessänne joten aloitatko kirjoittamaan kohteliaita puolustuspuheita että ottaisivat jäseniä toiset mukaan ettekä olisi kaukaisia toisillenne. Usein jahtaatte toisia sanallisesti eikä se ole herkkua kenellekään ettekä silti aloita ketään mukaan pyytelemään että ottaisi hän jakaakseen samanlaista asiaa kuin itse jaat. Sellaista kuitenkin  aloittaisimme sillä jokaisen tarve on pysyvä ettekä kukaan osaa jakautua tarpeeksi laajalle että osuisitte samaan asiaan.

 

Kertaamme siis teille muutaman opinläksyn että kuuntelisitte miten julkistaa asiaanne ilman että jokainen sortuu kannattamaan vain omaa aluettaan. Sillä jokainen osallistuu kasvavaan merkittävään yhteisöön sillä tulette heti maailmassanne kuuntelemaan jos oletatte olevanne monen suusta smaa kannattavaa jaetta. Sillä usein hahmotamme itsekin teitä tarkemmin jos osallistutte yhteisönä jakamiseen.

 

Kannatelkaa aamusta lähtien ensin jaettanne että siinä kannustatte heti useakin uudella tavalla päivänne matkaan, ettekä suvaise miettiä enää samoja kokemuksianne joita olette turhaan jauhaneet itsellenne vuosituhansia. Sillä jokainen innostutte jos oletatte uutta näkökantaa omaavanne.

 

Olkaa kauniita ja kommentoikaa kasvavassa määrin itsellenne heti aamusta alkaen siis jakeenne olevan mainitsemisen arvoinen, ettekä suinkaan ole turha kyselijä polullanne matkaamassa. Ehkä sellaista onnea kuvailette että miten teistä itsestänne mainitaan ettei toista sellaista ihmistä maailmassanne synny toiste, vaan olette kauniita ja korostetun kaunopuheisesti juttelette toisillenne. Että sellaista tarinaa kertoakseen täytyy ison verran olla kunnioitusta ansainnut. Kasvatamme matkaanne tahtia lisää jos olette voimakkaita, jolloin sellaista tarinaa osaavat toisetkin aloittaa ja johdattaa alkuunsa.

 

Näkemiin, kuunnelkaa toisia oletatteko heidän olevan valmiita lähtöön matkaan. Innoittakaa toisia aloittamaan puuhansa yhteisen matkan eduksi. Näkemiin.

 

Piirrättekö jotain yhteisestä työstämme?  Sellaiseen olemme valmiita.  (kuva myöhemmin)

 

Kuvan teksti:

Tarkoitamme jotakin uudenlaista turvaa suojaksenne että toisinaan tarvitsette usea erilaisia tapoja kulkea suojassa ettei teillä kasvaisi mikään yhteisö joka tallaa toisia suohon sitämukaa miten ehdimme heitä nostaa.

 

Sillä jokainen ylösnoussut mestarimme on täällä matkassa toiseen ajankohtaan jolloin jokainen osallistuu siis joukkueena eikä suinkaan ole tarpomassa painolastia vailla. Kohtaamme usein surua matkassamme sillä jokainen painava retki on olemassa painolastina. Sillä jokainen osallistuja suo katsella ensin toisia ja kuulee sitten oman äänensä voiman jota alkaa seurata puhtaasti kulkien.  Kartoitamme jokaisen oman retken alkavan puhtaasi joukkueena ettekä suvaitse katsella miten joku toinen aloittaa väärällä tavalla mutta siinä opitte   ----

 

 

22.7 klo 13.30 Ehkäisemme teitä ajassanne kelvoittelemasta mitään sellaista että ketä suositaan ja ketä tuomitaan joten ottaisitteko vaatimustenne mukaisesti jotakin uutta kelvollista ajatelmaa että ketä tuomitaan, aloitetaan sellaisesta.

 

Sillä jotakin unenomaista näkyä muistaaksenne olette nähneet edellisessä maailmassanne että sellaista tarinaa lausuttaisiin jolla olisi tuomiollinen loppu, mutta niin siinä tarinassa kuitenkaan ei osoiteta käyneen vaan olisitte vaatineet kuitenkin lisää todistusaineistoa että kutakin olisi vaadittu kaipaamaan jotain ennakoimatonta palautumista laatikon aatteen. Sillä usea ennustettu kaipaaja lisäsi ainoastaan tuomitsemisen vaatimustaan jollaista kukaan kansalainen ei suoraan tahdottuna kannustanutkaan kuitenkaan lisääntyvän vaan se jae jäi uusiutuneeseen kuvaannolliseen havaintoon uudistuneesta – -

 

Kohtaamme sellaista todistettavaksi pyydettävää asiaa että miten teillä sijaitsee ennustetun kaltainen asia kultainen polku kenestäkin vaan sellainen asia suojelee toisia kaltaisianne että heitä tasapainotetaan kuuntelemaan luentoja uusia säkeistöjä kaipaavia että heillä saattaisi kuvaannollisen tapainen katastrofi poistua ---

 

klo 14 Saatamme havaita miten vaikeaa se on kirjoittaminen, joten ota vihkosi  ole kaunis ja kohtelias näkemiin.

 

Kirjoitin vihkoon:

 

Kohtasimme vaikeuksia aloittaa sanallista muovaamista joten oletat olevasi väsynyt vaikka tosiasiassa olet vain entistä voimakkaampi, jolloin jompikumpi ajallinen vaikeutesi hillitsee ajatustyötäsi. Ole huolimatta liikaa asioista, on näkemyksemme. Ole kaunis ja hohtava kaipuu. Näkemiin.

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com