Kajastus horisontissa, pimeys väsyy

 

19.7 klo 10 Huomenta!

Soisimme jokaiselle jotain kaunista iltaa, päivää katsella jos tahtoo siten kääntyen sisäiseen olemuspuoleensa, sillä jokainen osaa kääntää sen katseensa kuten onnistuu ajattelemaan eikä tarvita mitään ylimaallista avustajaa moiseen. Sillä jokainen osaa katsella toisinaan myös auttajiensa avulla kaiken maallisen katseen poistaen tavallaan että siinä jokaisella syntyy jokin auttava katse jos vain tahtoo, eikä kukaan osallistu tahtomattaan eikä ketään pakoteta. Mutta sellaista ajatusta kylväisimme suositellen jokaista katselemaan uudestaan kuten aikoinaan osasi kevyen suunnitelmallisesti poistaa esteitä edestään kuvitellen ne useaksi rajaksi harhaa.

 

Siis kannustamme näin kommunikoimaan onnettoman vähäisesti aluksi mutta siitä onnistutte suuntautumaan jokainen omistamallenne reitille, sillä jokainen osaa katsella jotain ennakoimatonta kuten toivoo ja tahtoo. Mutta myös siten mahdollistaen jotain kaikua sellaisesta tavarasta että jokaisella on jonkin verran aina omaisuutta matkassaan pysymättä se siis mitenkään erilaisena kokomatkaa, vaan jatkuvasti se muotoutuu kysyjänsä mukaan ja kulkeutuu lopulta pitkästi ajatustenne mukaisesti jonnekin uudelle suunnalle.

 

Sillä usea eksyy väsyneenä jatkuvasti kamppailemaan uuvuttavan maisemanne kera, mutta jokainen osaa kyllä toisaalta sitten taas edelleen jatkaa sitä matkaansa eikä pysähdy voivottelemaan kuten joskus taannoin sattui. Sellaista ajatusta kuten tehdä miten nähdä, on jokaisella mutta sellaista intoa ja armotonta kysymysten määrää suunnittelemme opastavamme. Eikä teillä kenelläkään kuitenkaan mikään sammu luonanne vaikka ottaisittekin vapaata taistelustanne. Vaan sellaista se elämä voipuneena kamppailuna kuvastaa kuitenkin jokaiselle kuten tahdottekin ajatella jokaisesta parempaa ja jokaista tukea ja kannustaa, vaan ehkä jokainen kuitenkin ihan itse osaa lopulta matkaansa suunnitella ja omistaa kaiken pyrkimyksensä kauniimpaa vastavuoroisuutta kohti että jokainen siis osaa jatkaa tavallaan kyllä aikamoisen onnekkaanakin kohti jatkoa.

 

Mutta sellaista alkua tässä jokaiselle kannatamme että liittyisitte jokainen kuten tahdottekin veisaamaan elämän veisuuta että siinä teillä sijaitseekin jokin tunnelmallinen olemus kunnes osaatte ajatella turvallisesti kaiken olevan vain harhaa ja kurjaa surua silmillenne se maallinen katselmus, sillä jokainen onnistuu katselemaan jokaisen omalla tavalla maailmaa ja silloin vasta tajuatte miten onnekasta se sellainen ajatusmaailma onkaan.

 

Kannatamme siis liittymistä jälleen yhteisöiksi kunnes osaatte kalastaa turvallisilla vesillä ja jatkaa kuten parhaaksi katsomanne tapa on. Sellaista yritämme ehkä liian sinnikkäästi tavoittaa mieliinne mutta ehkä siinä kuitenkin jokaisella syttyy ajatus ja jokainen katsoo minne kannattaisi ajatuksensa suunnata. Siinä tavoitellessanne jokainen osaa katsella tavoitellen jokaista sisimmästään ja sellaista innostuneisuutta kuuntelemme aina mielellämme että joku innostuu kuten tahtoo kaiken nähdä onnistuen jokainen lopulta innokkaasti kertaamaan jotain tarinaansa onnellista hymyä säteillen.

 

Ehkä siinä aikaa kuluu toisinaan liikaa ja sitten lannistuvat kaikki, vaan ehkä kuitenkin liikaa myös sijaitsette usea eri polullanne että siinä tiellä monella syntyy se väärinkäsitys maailmasta suuresta jollaista ette osaa kuvitella, eikä teillä ole sellaiseen kokemusta aloittaa mitään onnistunutta muutosta mielessänne pysyttelevistä ajatuksista.

 

Vielä lopuksi kaipaisimme kaikkia lisäämään sitä onnen tunnetta kuten tahdotte valaista miten kannustatte jokaista liimaamaan kuten tahtovat sellaisen tavoitteen ulos mieleensä, sillä jokainen innostuu aina uudelleen kuitenkin kannattamaan ehkäisevää lauselmaa että toisinaan teitä pilkataan ja lausutaan vääriä muodostelmia kuten tahtovat he toiset aina ajatella jotain innokkaasti ja sitten jokainen osallistuja kuitenkin kaavoittaa ne lauseensa väärin aluksi että osaa ainoastaan kannaltaan turvallisia lauseita valita.

 

Mutta siitä kaavamaisuudestanne pyritte eroon ikkuhiljaa ja sitten lopulta kun osaatte kannustaa jokaista liikkumaan kuten tahdotte itse, on se kaavamaisuus jo luovuttanut otteensa ja osaatte jaloitella täysin kannaltanne onnistuneessa jakeessa.

Sillä lopulta jokaisen oma persoona vaikuttaa suuresti siihen millaisen hyödyn revitte esiin kaikesta, joten olkaa viisaita ja kannustakaa vain harmittomilta kuulostavia lauselmia älkääkä sellaista solvaavaa ja eräänlaisen hyödyttömiä jakeita.

 

Sillä jokainen kannaltanne olematon asia poistuu myös piiristänne jos olette toivomuksen esittäneet, joten ottakaa maisemanne haltuunne ja katkaiskaa ne lohduttomat riippuvaisuutenne jostakin toisesta olemuksesta joka ei esitä enää mitään kaunista viisautta vaan jatkuvasti kannustaa itseään liikkeelle.  (tämä tarkoittaa ehkä ihmissuhteita, itsekkäitä kumppaneita...)

Sillä jokainen osaa katsella toisen puolesta ja olla siten mahdollistanut enemmän hyödyllisen polun valmiin tallatun että katselettekohan lainkaan itsenne ulkopuolelle jotain ennustettua liikkumista vapauden, sillä jokainen joka osaa katsella ulos luomakuntaan on saava syytöksiä ensin ja sitten vasta opettelette kukin kaltaisenne katselemaan.

 

Ehkä teillä kuluu siis aikaa kinastellessa kuka saa suorittaa mitäkin joten ottakaa kantaaksenne toistenne murheita siten mahdollistaen oman kasvamisenne. Sillä jokainen osallistuu kantamiseen tahtoessaan ja silloin jokainen osaa myös katsella kuten kannaltaan harmittoman väsyneesti aluksi mutta siitä intoudutte kukin kohdallanne katselemaan ensin jokaista sisältäkäsin ja silloin jatkatte ulos katselemaan.

 

Jokaisen tulee sallia toisille juuri sellaiset olot kuin hän itse tahtoo joten ottakaa vain jatkaaksenne kuten olette aloittaneet. Näkemiin, kannatamme tätä asiaamme nyrkkeilevän viestin muodossa joten osallistu jos tahdot siten että siinä sinulla sijaitsee vieressäsi pöydällä se kansiosi johon olet kirjoittanut jo paljon tekstiä joten jatkaisimme kannustaaksemme sinua polullasi, ole kaunis ja kohtelias kuten oletkin. Näkemiin.

 

Kiitos, otan vihkon!   (Ostin juuri uuden piirroslehtiön sillä edellinen tuli täyteen, nyrkkeily kuvastaa kaiketi kynän nyrkissä pitämistä...)

 

Vihkoon kirjoittamani viesti: 

 

Ilmoittaisimme teille jokaiselle jotakin ikuista olevan saapumassa, sillä jokainen osallistuu omalla tavallaan kuten määrää itse sellaiseen tapahtumaan että katsokaa taivaallanne näkyvään horisonttiin onko siellä nähtävissä jo kajastus uuden maailmanne. Sillä tavoittelemme nyt juuri sellaista asiaa luoksenne että ymmärtäisitte kaiken olevan totta. Joten katsellessanne jokainen miettii mitä saattaisi olla se kajastaminen, että siinä ajattelette kukin arvoisellanne tavalla mutta siten kuitenkin ottaen osaa mietintään.

 

Uskokaa vain todeksi se mitä näette, älkääkä arvostelko, olko ylimielisiä. Mutta siten kyllä opiskellen että oletteko suuren huomion mielessänne laittaneet asialle, sillä jokin selvästi mielessänne kuitenkin kajastaa ja olette odottavia.

 

 

On vain jakeessamme kysymys sellaisesta että jokainen onnistuu katselemaan arvoisellaan tavalla ja jokainen myös onnistuu jakeessaan. Olkaa hyvä, katselkaa kuten tahdottekin ja jos olette nähneet, olkaa viisaita itsessänne että jotakin suurta ajatusta teille tuotiin luoksenne eikä ole kiistoja, kamppailua että mikä asia saattaisi ola kyseessä. Ole hyvä tässä kannustava viestimme, näkemiin.

 

 

Kiitos, voidaanko piirtää millaisena se asia saattaisi horisontissa kajastaa?

Sellaista emme suosittele että ottaisitte toisiltanne voiman pois siten mahdollistaen yksinkertaisen näyn olevan tapahtumassa, vaan sellainen juuri pimeyden väsyminen on tapahtumassa ja silloin näette sen olevan liikaa heille toisille olemuksille.

 

Kannatamme näkökulmaa että teillä jokaisella onnistuu useakin eri mielenhallinta poistumaan, jolloin jokaisella on oma asiansa miten jatkaa. Mutta siis sellaista tapahtuu, olkaa kuulolla.

 

Nähtävästi uskomme itsekin jo jokaisen osaavan kalastaa rauhassa, joten ottakaa haltuunne kaikki se mitä onnistutte pyydyksiinne haltuun saamaan.

 

Näkemiin, olkaa rauhallisia ja jatkakaa kaikesta huolimatta sitä arkista aherrustanne. Sillä mikään toinen taho ei enää jatka teidän turvaamistanne mutta onnistutte siltikin suojassa pysyttelemään.

 

Kiitos, onko mitään kuvaa jonka toivoisitte piirtää lopuksi?  

Ottakaa kantaaksenne toistenne polun alkua, on kaikki mitä haluamme lopuksi jäsennellä, näkemiin.

 

Anteeksi, kysyn vielä: Onko tämä uusi maailma siis nähtävissä nimenomaan juuri sinne taivaan horisonttiin katsellessamme?

Sellaista ilmoitamme joten sanojemme mittaisena pysymme, näkemiin.

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com