Maiseman katseleminen

 

14.7

Olisimmeko mahdollistaneet entistä useamman mahdollistavan menneisyyden katsonnan siitä sellaisesta asiasta että kenellä on valvontaa allaan ja kenellä taas ei. Tarkoitamme että kenellä riittää sitä valvomisen perustaa jollaista tarvitaan  mahdollistaessa jotain uutta kaukonäkyisempää menneisyyttä vastustaen. Kuitenkaan kukaan sellainen henkilö ei tarvitse muuta sijaintia käyttääkseen sellaista kaukonäkyistä asettaan, vaan siinä jokaisella sijaitsee ennennäkemättömän kokoinen huomio ilmansuunnissa joista kaikista vastaanotatte nykyisin sanomia menneisyyden.

 

Suorastaan imaisette kukin katseellanne kuten olettekin katselleet usein kaukonäkyisesti järven suuntaan ja nähneet siellä jotain ennennäkemättömän kaunista kajastusta ilta-auringon. Siksi juuri jokainen sallii sen kaukokatseisuuden saapua luokseen että jokainen kykenisi katselemaan jokaista miellyttävää katsantoa, sillä jokainen sallii yhä enemmän valvojia rinnalleen että siinä salliessanne palaatte useakin eri kautta vielä satamaanne.

 

Kannustakaa jokaista liittymään asemiin joten ette ole enää niin salaisuuksien verhon pauloissa, sallien jotakin toisenlaista katsantoa saapua näkökulmaansa.

Olkaa kauniita ja katselkaa kauas, oi satamaan kaipaavat kulkijat. Näkemiin katselmiin.

 

Miten vastaanotamme sanomia eri ilmansuunnista, huomaammeko sitä?

Erityisesti toivotamme teidät tervetulleeksi aina siten että ilmansuuntaa vaihtelemalla jokainen osallistuu kyllä jakamiseen jolloin jokainen ikäänkuin katsellen salaa toisilta katselee juuri siihen oikeaan ilmansuuntaan.

 

Jollakin toisella saattaa tosin havaita se sanoma jopa siten että yhtäkkiä hän katselee kuin transsissa jonnekin suuntaan eikä kuitenkaan havaitse miten katselee jo kaikkialle minne näkökyky yltää. Vaan siinä havaitessaan olevansa lähes transsin pauloissa hän suorastaan imaisee itseensä sellaista ikuisuutta jota ilman kukaan teistä siellä ei maininnan mukaan elä.

 

Joten ilmaiskaa jokainen kauniisti miten osaatte jo katsella ja ilmoittaa itsellenne miten oivallinen tapa se onkaan katsella suoraan ilmansuuntaan, jolloin ikäänkuin katseenne kääntyy sisäänpäin ja hetkisen olette kuin transsissa.

Kertaamme miten mahdollistatte sellaisen näyn vielä useammin joten ilmaiskaa tahdotteko kuulla jotain lähestymistapaa jota saattaisitte käyttää asiassa.

Kyllä.

 

Kertaamme siis että sinullakin on valta ja vapaus sijaita aina katseesi mukaan missä tahansa liittyykkään asiaan tahtomista ja haluamista joten ilmaiskaa asia siten mahdollistaen että jokainen osaa katsella ja kunnioittaa maisemaansa.

Sillä jokainen istuessaan sijaitsee juuri niin korkealla kuin saattaakin haluta katsella.

 

Ilmoittakaa jokainen miten menestytte asiassa, jolloin lisäämme jokaiselle lisää jos tahtonne mukaista sellainen olisi.

 

Kertaamme näin loppuun, ole hyvä sanomamme on tälläkertaa lannistettu koska olet lähdössä kauas katselemaan juuri siten kuin tahdot joten ota vain sauvasi ja kävele miten tahdot siellä maisemassasi jolloin jokainen sävel jonka siitä kuusikosta tai käpyjen keskeltä havaitset, liittyy tähän meidän sanomaamme.

 

Olkaa näkökykyisiä olkaa kauniita näkemiin.

Kiitos!

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com