Oikeuksiensa valvominen


8.7 klo 7

Selittäisimmekö teille jotain sellaisesta uudesta ajatuksesta kuten että miten keskustellaan miten joku onnistuu keskustelemaan kuten valvoisi hereillä ollessaan eikä mitenkään siis unessa. Keräämme näitä onnistumisia nyt hyvin nopeasti sillä jokaisen on tarpeen onnistua pikaisesti joten olkaa viisaita ja väsykää jos olette vastentahtoisia mutta niin siinä teillä kuitenkin tulisi käymään että jokainen osallistuu kuten mahdollisesti osaa mutta jokainen kuitenkin osaa aina jotain eikä ole vaikeuksia arvostaa jokaista onnetontakaan yritystä.

 

Joten innostakaa jokainen itse palvellen uudistumista että siinä heillä jokaisella säilyy katse suunnattuna kaukaisuuteen. Sillä jokainen havaitsee miten ajan kuluessa se työnne luonne muuttuu ja muututte yhä enemmän kaukaisiksi jäseniksi, joten jokaisen on valvottava oikeuksiaan että jokaisen oikeus ja tarve tulee täytäntöön.

 

Jokainen onnistuu siis jollakin tavoin osoittamaan kannatustaan eikä siinä kenelläkään sijainnissaan ole vaikeuksia hallita järjestelmäänsä sillä jokainen onnistuu tavoitteessaan jos päättää niin. Kannustakaa jokainen lisää oikeuksianne kunnes osaatte ne jakeenne itsenäisesti halliten jalostaa edemmäs, sillä usea joka ilmoittaa väsyneenä pysyttelevänsä on jäsen toisen todentuntuisen hallinnan jollaista siellä teidän keskuudessanne kuitenkin aina hallitaan.

 

Joten kurkatkaa ensinnä matkaanne että siinä onnistuisitte hallitsemaan jotain uutta tavaraa mukaanne eikä säilyisi se taivalluksenne usein niin suoranaisen harmillisen ymmärtämättömänä, että jokainen joka aloittaa polkuaan tulee lannistetuksi jo aloittaessaan kuulematta ketään muuta.

 

Silläkin veronsa säilyy kuitenkin kuka tahtookin aloittaa satujaan hallitsemaan mutta siinä ajatuksessanne edistätte kuitenkin lisää joka tavalla. Joten innostakaa vain kaikkia kaukonäköisesti ajattelemaan asioistaan ja sellaista tavoitetta kuten kukakin hallitsee on määrä tulla hyväksytyksi jakeeksi, sillä ennustaminen suunnitellaan olevan taitojenne mukaisesti palaamassa arvoonsa.

 

Kerratkaa miten niitä jakeita korjataan uudenlaisiksi ja aloittakaa vaikka miettimällä jokainen miten onnistuu suuri taloudellinen joukkokääntyminen suurempaa tavoitetta kohtaan. Sillä jos olet vailla kannustajaa, ota yhteyttä niin saamme sellaisen sinulle järjestettyä täältä suunnasta.

 

Olkaa väsyneitä mutta pahantahtoisia ei mitenkään, nähtävästi pysyttelettekin usea juuri sillä rajalla mutta innostakaa silti jokaista uudelleen luokseen saapuvaa ihmetellen jokaisen luomaa valtuutusta sellaisesta onnistuneesta jakeesta. Kertaamme vielä sanoituksemme laulamisen, ollen vääntäytynyt tänään hieman huonosti jaloitellen ( käytössäni eri näppäimistö joten keskittyminen huonoa...).

Joten ota vain se määrätön otteeseesi ikuisesta iloisuudestasi ja julkaise mitä tahdot, mutta kerro ensin jokaiselle miten onnistuu julkaisemaan mietintöjään kuten jokainen onnistuu tulevaisuudessa.

 

Olkaa hyvä näkemiin.

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com