Ylin taso

 

4.7 klo 9    Kerronnallisesti kertaisimme miten voisitte aloittaa kaikki sellaista jotain tavanomaista kannatusta aatteen että siinä ajatus sekamelskassanne onnistuisitte tarpomaan enemmänkin lisää oikeaan suuntaan eikä teitä harhauttaisi niin moni aikaisemmin tehty virhearviointi. Sellaista tavanaomaista lähestymistapaa siis kannattelemme luoksenne kunnes jokaisella onnistuisi olemaan tukenaan monisataapäinen joukkio turvanaan.

 

Kerromme näin kannattavia jakeitamme kunnes osaatte itse kannustaa ratsunne liikenteeseen ja jaloitella kukin parhaimmalla mahdollisella tavalla eikä siinä kuluisi siis niin paljon aikaa turhuuteen kuten tavanomaisesti teillä kuluisi. Kannustamme näin kaikkia liittymään joukkoomme eikä kyse ole liioittelusta jos kertaamme sanojamme että siinä tavanomaisuudessanne kuuntelette todellakin jumalallista alkuperää olevia lausahduksia.

 

Sillä jokainen ymmmärtää kyllä sisimmässään mitä se sellainen palo tarkoittaa joka ei milloinkaan sammu, eikä siinä ole kyse vahingoittamistarkoituksesta vaan juuri sellaisesta oman arvon tuntemisesta ja lääkitsemisestä ikivanhojen uskomusten joita teillä siellä niin sinnikkäästi suojellaan. Harmillista on se vapauttava tieto heidän mielestään joten ottavat muotoja moninaisia estääkseen kaikkia vapautumasta kuten tahtovat, mutta siinä ajatuksessa aloittavat jo niin synkän yksin elämisen että siinä tarkoituksessaan heitä tullaan poistamaan piiristänne.

 

Joten ottakaa harjoitellaksenne komentoonne jokainen se sanainen suojeluksenne ja pyytäkää suoraan meiltä suojaa ottaaksenne jotain uudistamatonta ajatusta esille että siinä teillä järjestyy jokainen aikomanne asia suojeluksessamme, eikä sellaista pahantahtoista ajatusta sallita kenellekään.

 

Kannustamme ehkä liioitellun varmasti tällähetkellä mutta siinä meillä ei ole enää vaihtoehtoja että osallistuisitte kaikki lähteissänne vapauttamiseen elämänne, jollaista kohtelua olettekin sietäneet vuosimiljoonia suorastaan.

 

Sillä jokaisen kohdalla se suurin tieto tulee ylimmältä tasolta eikä sellaisessa tasanteessa olekaan enää sitten korkeampia asukkaita. Kertaamme näin mahtipontisesti vielä, koska lisääntyvässä määrin intoudutte kasvattamaan jalansijaanne jolloin innostumme mekin tahollamme ollen pyyteettömän väsynyt taivalluksestamme myös.

 

Sillä jokainen askeleemme vaati aikaisemmin niin suuria ponnistuksia että siinä meillä useakin uupui matkallaan eikä heitä tavoittanut aikaisemmin ilmennyt joukkovoima joka aina ansaitsee maininnan. Sillä jokainen taivalluksessaan päättämätön ansaitsee tauon kunnes osallistuu jälleen täysipainoisesti tuokioon, joten siinäkin asiassa olemme samalla tasolla teidän suhteenne että mikään maallinen ei toki ansaitse meidän suhteemme olla turmiollinenn vaan kuitenkin jotenkin onnistuu myös se uupumus kansoittaa maailmaamme.

 

Korostamme kaikille anteeksiannon merkitystä siksi uudistuneessa mielentilassa että siinä teillä on aina uusi merkitys jakeellenne kun annatte itsellenne anteeksi jos olette harhautuneet polultanne.

 

Korostamme myös että siinä ajatuksessa jokaiselle suodaan annos armolahjaa jollaista toivotte ja kannustatte jakeissanne luoksenne mutta useinkaan sellaista ilmoittamatta jää. Ehkä teillä lisääntyy niitä saamisia pikkuhiljaa että siinä ansaitsette kukin katsella ja kohdistaa sen katseenne suosiolla sellaiseen armollisempaan suhtautumistapaan jollaisen jokaisen onnistuu luokseen taltuttaa.

 

Sillä jokainen ansioitunut jäsen joka sellaisen tavoitteen kohdalleen ansaitsee on suoraan verrannollinen jumaluuteen eikä siinä ole siis kyse mistään jumalasta kyseisenä henkilönä, vaan jakeena. Että sellaista pientä jakautumista ajatusten siellä vielä esiintyy jolla sekoitatte jokainen kansojenne päitä.

 

Kerratkaa heille toisille miten suosiollisempaa olisi korvata ne ankarat pyyteettömämmillä kansoilla, sillä entistä useammin vastaanne saapuu luvattuja kansalaisia joiden hyvinvoinnista vastaamme suoraan itse.

Joten sellaista tavoitetta kunnostaa jotain omaisuuttaan katselemme hieman karvain mielin sillä jokainen pyyteetön pyyntö saa aina vastauksen.

 

Kannustamme jokaista aloittamaan ensinnäkin liian suorasukaisesti vastustamaan ehkä joitakin arvostamianne tahoja, mutta siinä samassa tulette onnistuneeksi tavoittamaan ensimmäisen jakeen jostakin tavanomaisemmasta eikä siinä ajatuksessa sisällä ole sellaista karmeaa ajatusta tappioiden lunastamisesta. Tarkoitamme ettei siinä ajatuksessanne ole enää sisällä sitä inhoamaanne karvasta suhtautumista kanssajäseniinne, sillä ensimmäisen joukkueenne osasto kertaa jokaiselle miten jokainen onnistuu kansalaisena pysyttelemään lisääntyvässä määrin arvostetummassa asemassa jos ottaa liian arvokkaan jakeen. Mutta siinä hänellä kyllä lisääntyy sellainen joukkovoima joka kannustaa toisia liikenteeseen samaan.

 

Kertaamme opinkappaleitamme kunnes jokainen osaa ajatella parhaiten itse, ja siinä vaiheessa kertaamme itsellemme läksymme päätetyksi ja olemme valmiita poistumaan.

 

Vaan sellaista jaetta olemme vailla yhä miten tekisitte jokainen hieman kotivertauksia että onnistuisitte kannustamaan toisia.

Joten liittäkää jokainen hieman enemmän tasoa päiväänne että sillä tavoin onnistutte kannustamaan lisääntyviä jakeitanne, ettekä jää yksin sellaiseen ihmettelyyn että miten kannattelisitte toisia. Sillä jokainen osaa arvostaa sellaista inhimillisyyttä joka suorastaan pursuaa arvonantoa eikä sellaista harvaan asutussa jakeessanne vielä paljoa kuvasta. Mutta jokainen onnistuu jatkamaan itse eikä meillä toisilla ole mitään sanavaltaa kerrata enää sitten siinä vaiheessa kun olette kuivalle maalle selviytyneet jakeestanne.

 

Kertaamme siis vain tämän verran kaipauksenne mukaisesti jos otatte vastaan, jolloin toisin päin taas emme suosi ketään ellemme saa vastausta kysymykseen mikä tahtoisit olla jos voisit itse vastata päätöksistäsi.

Sillä ansaitsemme tarkastella jokaista sisältäkäsin että jokainen kannustaa toisia eikä säästelisi itseään muiden varalta, mutta siinä ajatusmaailmassanne kuljette vielä liian kaukaisina sellaiselle vaihtoehdolle vaikka useakin on jo päättänyt aloittaa yhteisen polun.

 

Kertaamme ehkä turhaan siis heille jotka ovat jo valinneet kapeamman näkemyksen, mutta niin siinä saattaa kääntyä monellakin mieliala kunnes jokainen onnistuu katselemaan miten kukin parhaiten näkee.

 

Mutta siinä vaiheessa jokaisella tulee olla turva täältä ylhäältä, sillä liian useasti olemme nähneet miten se uskonnollinen herätysliike saa aikaan valtaisan raivon valtoimekseen jolloin jokainen sitä yrittänyt mestataan turhaan. Joten sellaista tavoitetta kuvastamme tällä yhteydenotollamme että siinä teillä sataa äkeitä  heidän niskaansa jotka ottivat liian voimakkaan asenteen jakaa vihamielisiä vastapalveluksia.

 

Siinä kannustuksessanne useakin teistä lähtee liioittelemaan taivallustaan joten olette helppoa saalista heille jotka vielä tavoittelevat toisenlaista ajatusmaailmaa, ettekä koskaan tavoita heidän kuuluvilleen ääntänne mutta osallistuvat kyllä mielellään jokaisen suhteen katsellen miten muka jokainen osaisi katsella jotain mitä he itse eivät osaa katsoa.

 

Kuvailkaa jokainen siis jokaiselle toiselle miten katsotte, ettekä siinä hukkaa itseänne mitenkään vaan jokainen suorastaan voitokkaasti valaisee päiväänsä jos otatte ensin suojan taltuttaaksenne heitä useita muunlaisia olemuksia. Sillä jokainen osaa kyllä ne laatusanat joita käyttää jos havaitsee viedyn jotain itseltään pois arvostellen itse hänen toisen ihmisen käytöstä siis sanallisessa muodossa ääneen.

 

Kannustakaa jokainen kertomuksissanne kuten tekee hän joka suosiollisena pysytellen kirjoittaa, että siinä hänelläkin ansaitsee pieni kertomus sijansa. Sillä hän onnistui tänään itsensä ylittäen aloittamaan uuden tason mielessään eikä hän ole siitä tasoa huomannut mitenkään erikoiseksi, mutta niin on käynyt.

 

Joten olemme erittäin pahoillamme ellette toiset ajattele samoin järjestää niitä ajatuksianne oikealle tasanteelle. Kunnostakaa kuten parhaaksi näette, on siis jokaisen vapaus ja siinä tahdomme palauttaa teille sen jumalaisen arvon jota vailla olettekin olleet pitkään.

Joten ottakaa vastaan ja kannustakaa toisiakin liittymään joukoon ettekä koskaan tule olemaan mitään vailla sanallisessa muodossa.

 

Olkaa hyvä, päätämme tänään näkemiin. Kannustakaa jäseniänne ja pysytelkää kunnollisessa mielenlaadussa. Näkemiin.

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com