Henkilökohtainen työ

 3.7  klo 10    (Aloitin uudelleen tauon jälkeen kirjoittamisen joten vähän vaikeuksia, kirjoitan ehkä vielä lisääkin tänään.)

 

Sellaista tavanomaista ymmärrystä toivoisimme lisää joka innostaisi jokaista saapumaan ensin jokaisen turvin omin ja sitten yhdessä kuten osaatte aikojen kuluttua arvostaa jokainen yhteisöänne.

 

Kertaamme vielä tänään jotakin uutta tapahtuneen sillä rintamalla jonne toivottekin aina uutta aloitusta kuulevanne, että siellä todellakin on nyt otettu riemuvertauksia saapuville että siinä heillä toisilla onkin aina ärsyyntymiskynnys saavutettu. Kertaamme sanojamme joten korostamme miten otitte pois jotain haastavaa aihetta, joten sellaista taikaa kohtaatte piankin jollaista tulette unelmoimaan lisää.

Olkaa haastavia ja katselkaa miten se katselmuksenne muuttuu .

 

Sellaista tarinoimme hyvää ajatelmaa että teille on saapumassa käskemänne mukaisesti uusia luomakunnan osia jakaakseen heitä uusia jäseniä hyvinkin voimallisesti saapumaan, että siinä teillä useakin valaisee miten kohtaatte jotakin uutta toisinaan vaikka oletatte vanhaa maailmaa odottavanne.

 

Olkaa väsymättömän onnellisia omastanne, olkaa kiitollisia ja jatkakaa miten parhaaksi näette. Näkemiin.

 

Eli jotain uutta, taianomaista kohtaamme pian, millaisena se saattaa esiintyä? 

Kertaamme sen muodostuvan uudesta jakeestanne, joten piiloutukaa jos oletatte sen itseänne sokaisevan mutta korjaantukaa heti valaisemaan ajatuksianne kun olette valmiita. Kannatamme ensinnäkin jokaista uskomaan kaiken todeksi, jolloin se sellaista todellisuudessa onkin.

 

 

Klo 11:30 korvassa soi uudelleen, kirjoitin käsin:

 

Olisimme vapauttaneet paljonkin tietoa jos olisit ollut halukas vaan jatkamme myös näin, olkaa hyvä.

 

Korjaamme pienen väärinkäsityksen vallinneen että siellä kohta säteiltäisiin onnesta jaetusta, mutta sellaista emme tuo mukanamme vaan sellaista ennemminkin vapauttavaa jaetta että jokainen osallistuu kuten kykenee. Eikä edes mitenkään vallitse suuri ajatus että olisitte muuntautuneet toiseksi, vaan sellaista jaottelua sallimme esiintyä että monikin osallistuu enemmän yhteisen asian päätökseen eikä salli olla yksin.

 

Vaan siinä ajattelemme vahvistaa jokaista joka suojaamme tahtoo, mutta sitten taas joku ajattelee ettei mitenkään osaa ei kykene osumaan jakeeseensa. Sellaista tahtoisimme opettaa teille miten osutte kyllä aina ajatelmissanne suorastaan oivallisen hyvin kohteeseen mutta ainoastaan se teidän ajatuksen kulkunne vaikeuttaa asiaa.

 

Selvitämme näin miten ohjeeksenne voisitte hallita jotain uutta asiaa että se suorastaan ottaisi jalat alleen ja jatkaisi kuten tahtoo eikä havaita siinä vaikeuksia jatkaa.

Kannustamme näin jokaista aloittamaan kykyjen mukaan. Vaikka olisittekin valmistautuneet hyvin, ei se takaa lähtökohtaisesti vielä onnistumista.

 

Kertaamme siis jakeita oivalluksesta että jokainen kyllä saattaa osata, ja jatkaa päinvastoin vieläkin upeammin matkaa. Sillä jokainen olette sillätavalla oivallisen kyvykkäitä miten tahdottekin jatkaa valaistumistanne mutta sellaista ajatelmaa suotte esiintyä joka suojelee ainoastaan jokaista aloittamasta liian nopeasti.

 

Sen sijaan soisimme katselevanne jokainen entistä useammin sille uudelle tasanteellenne että suotte sen ajatuksen tulla mieleenne useammin, jolloin osaatte ajatustenne mukaisesti kulkea oikeaan kohteeseen. Eikä suinkaan kohoteta ketään ylemmäksi toistaan, vaan täysin samalla tavoin etenette jokainen vaikkakin ehkä joku osaa parhaiten muuta asiaa ymmärtää, mutta vallitsee täysin yhteisymmärrys kohta että siinä osaatte kunnioittaa toistenne polkuja yhtälailla tasavertaisina.

 

Sellaista jokaisen mittaista ajatusta siis saisitte mielihyvin aloittaa suvaitsemaan. Joten aloittakaa vaikka sellaisella ajatuksella että miten kohtelisitte jotain toista muukalaista jos hän osuisi katseenne mukaisesti kulkemaan ja sitten näkisitte miten hän jatkaa yksin vaikka tarkoitus oli jatkaa kahden.

 

Välistä katseenne siirtyy ajatustenne mukaisesti hieman liian pitkälle, eikä tarkoitus ole kuitenkaan saalistaa mitään jaettuja omaisuuksia, mutta sellaista hienovaraista ajatusta kyllä että kuljetteko lainkaan mielessänne suvaiten esiintyä uudenlaisena. Vai onko kaikenlaista muuta matkassanne kuten laskea kaiken toisten varaan että opastaisivat teitä itseänne, vaikka sellaiseen ei kenelläkään toisella ole valtuuksia tehdä muutoksia toisen puolesta.

 

Sillä jokainen osallistutte sellaiseen taitojen mittelyyn että jokainen vastaa ainoastaan omasta osuudestaan eikä kenelläkään tule olemaan vaikeuksia, olemme varmoja.

Kuunnelkaa ainoastaan jokainen omaa katsettanne joka kääntyy aina sen mukaan minne olettekin menossa. Siis katselkaa ja kuunelkaa, olkaa hyvä. Varmasti jokainen osaa ajatella hyvin omasta puolestaan että sellaista surullista ajatelmaa emme kohtaa. Nähtävästi päätät lopettaa joten aloittakaa vain ohjelmanne siten että sijaitsette tänään entistä korkeammalla.

 

Näkemiin, olkaa kauniita ja kohteliaita myös itsellenne.

 

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com