uusi ajatusmalli

 

12.6 klo 9  Huomenta, onko jotain tapahtumassa kesäpäiväntasauksena 21.6?   (eräs kanavointi esitti sellaista...) 

Sellaista emme voi vahvistaa olevan huomattavissamme mutta siinä osaisitte kyllä kannustaa toisianne jos ottaisitte toisianne vastuullenne. Kuvaillen heille jotain ennenkuulematonta asiaa, sillä ensin hän kovasti koetti kanavoida jotain asiaa mutta niin meni hakoteille kuten usein tapahtuu sillä hänellä ei ollut sitä voimaa sovellettavanaan jota usein tarvitsee tähän työhön joka on kerrattuna sinullakin.

 

Kertaamme ehkä tasaisen hitaasti mutta tapahtuu usein katseellemme miten kohtaatte asukkaita olemuksienne jo aikaisemmin ja sitten se vain jatkossa onkin helpompaa että teille sanellaan jokaiselle jotakin uutta lausetta jatkaaksenne maallisesssa kamppailussanne. Eikä esiinny mitään sellaista tapahtumaa joka korvaisi kaiken, mutta sellaista kyllä toisaalta on tapahtumassa että ottavat he toiset huomioon jotain uutista joka katselee kansoja vääntäytyneen istumaan. Ja jatkossa korvaattekin niitä jakeitanne usein samanlaisilla jatkuvasti. Ollen viisastuttanut sanoillaan ensimmäisillä olematta sammuttanut loistoaan entistä.

 

Korvaamme kaikille vaivannäkönsä ollen viisaita jatkossa joten istukaa ja viimeistelkää se maallinen polkunne kulkemaan juuri siten leveästi kuten maltatte ajatellakin ja korvautuu se jae silloin uudenlaisena ollen viitoittanut kulkuanne. Korvaamme katseenne menetyksen kyllä jokaiselle, että siinä ajallisessa maallisessa kuljettekin uudenlaisina, ollen väsynyt vielä ja siitä palaudutte loistoonne arvokkaaseen.

 

Kuulemme miten otatte kukin haltuunne valovoimaanne ja se kertautuu jokaiselle kyllä uudelleenkin mahdolliseksi. Mutta siinä ajatuksessanne pysyttelette miten ottaisitte kuitenkin jotain pois lastistaan joka uskaltautui osallistua kuuntelemaan lyhytkestoista saavutusta onnen, joka on juuri tämä nykyinen ajatusmallinne eikä se mitä meillä olisi tarjottavanamme.

 

Kohtaatte usein ongelmia sen ajatusmallinne kanssa joten ottakaa käyttöön uusi. Olemme vahvistaneet sitä ajatusmallia uusilla järjestetyillä odotelmilla ja sen ansiosta osaatte lahjoittaa kaikkea jokaiselle kuten tahtoisitte aloittaa ensin pohjalta ja sitten nousisitte uudelleen nousuun. Kuvailkaa miten mahdollistatte sen että siinä ajatuksessanne pysyttekin jatkossa.

 

Ole kuvailun mukainen ja kartoita vain maailmaasi enemmänkin siltä uudelta pohjaltasi etkä enempää vanhalta. Kuvailemme siis lahjoittavanne jokaisen pennin tavallaan mitä omistatte sille uudelle lahjoitukselle ettekä ottaisi lisää alokkaita luoksenne mitenkään katselemaan muinaisia asioita.

 

Eli avara mieli, toisten auttaminen, mitä muuta kuuluu uuteen järjestelmään?

Juuri siten kuvailit oikein ja sitten vielä lisäisimme että auttaisitte toisia siten että heillä kuluisi vähemmän aikaa järjestellä ajatuksiaan toisten mukaisesti olemaan väsymättömiä taivalluksessaan.

Sillä ensin hänellä toisella saattaa olla vaikeuksia aloittaa sitä polkuaan ettekä kuvaile mitenkään ajatuksianne totena ellette uskalla luottaa jokaisen lauseen olevan totta.

 

Uudistukaa sisäisesti uudistaen siten toisianne. Kuvailkaa jotain mahdollistaneenne ollen viisastuttanut toisia, olkaa miettiväisiä jokaisen asian suhteen älkääkä suinpäin rynnätkö vaatimaan jotain etuja itsellenne. Kuvailkaa miten tahtoisitte asioiden jatkossa kulkevan ja ottakaa lisää etuja vaatiakseen vain jotain uudistunutta ajatusmuotoa seuraksenne. Olkaa väsymättömiä kulkiessanne mutkaista polkuanne.

 

Mitä ehdottaisitte jatkanko tuuraustyötäni vielä vai pidänkö lomaa että voisin meditoida jne?

Sellaista olemme varanneet jokaiselle luonaan lisää vapaa-aikaa että hän osaisi sanoa luonaan itselleen uusia kertomuksia, mutta sellaista useakaan ei ota todetakseen vaan lisäätte matkaanne kertoen toisenlaista tarinaa kaipaavanne.

 

Uudistamme jokaista sisältäkin kyllä usein tahtomattanne mutta siinä ajatuksessa suuntaamme kertomustanne edistymään ainoastaan jokaisen mitan verran paremmaksi olemukseksi että suuntautuisitte nopeammin jokainen luoksenne saapumaan ettekä sijaitsisi uudelleen jokainen kuten aloittaessanne jotain lausuntaa että sijaitsette usein väsyneinä ja olemuksenne henkii suorastaa luovuttamista ja apatiaa.

 

Suoristamme näin polkuanne edessänne että osallistuisitte toisella tavoin hieman vapaammin kasvamiseen olematta juurikaan mitenkään laittanut asioita merkille, vaan osaatte vain hahmottaa jotenkuten miten suunniltanne olette menneet aiheuttaessanne jokaiselle toiselle eripuraa, jolloin osaattekin jalostaa katseitanne suoristumaan luottavaisina jokaisen kohdalla.

 

Nähdäksemme se puuro jota sotkette toisinaan liikaa on väsynyt jo jokaisen kohdalla ja sekin vahvistaa näkemystämme olemustenne suoristamisesta uudelleen.

Olkaa hyvä tässä kapinoiva sanoituksemme näkemiin.

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com