Olla väsynyt maailmaan

 

9.6   Huomenta!     Sijaisimmeko lähteeksi, oheiseksi luomaksi, joeksi, suistoksi jotain onnenne kaltaista ajatusta sellaisesta suvannosta joka suvaitsee ensinnäkin olla ajatustenne mittainen ja sitten olla vielä jopa autuas siinä suhteessa joka on yhteydessä tänne meidän suuntaamme että siinä teillä luvanmukaisia ajatuksia kumpuilee ettekä ota niistä onkeenne.

 

Ollen väsynyt ehkä kuvailemaan jotain onnettoman monisyistä ajatusta, sillä usea vain ajattelee liian monimutkaisesti ottamatta ensin pohjalle sitä ajatuksista yksinkertaisinta: olla väsynyt maailmaan.

 

Kannattelette liikaa painolastia jos otatte vain ohjelmointinne mukaisesti jotain tuskaa matkaanne, maallista kaipausta ja kunnioitusta salaisten voimien. Että siinä ohjelmanne on siis väsyä liikaa maisiin nähtävyyksiinne, jolloin osaatte yksin lähteä sille maiselle polullenne joka ohjelmoi taas toisella tapaa olemaan viisas ja vanhoillisen ajatuksia omaava.

 

Kertaamme näin onnettomasti jälleen että sinä ajattelet kaipaavasi tukea ajatuksillesi.

Eli turha menneiden asioiden kaipaaminen, nykyisen tilanteesta tuskistelu ei auta?

 

Sellaista ehkä pienoista ajatusta herättelimme että osaisitte ohjata kunniaanne pohjattoman monisyisestä ajatusmallistaan ensin heleämmälle maaperälle, että ajattelisitte kaiken olevan vain jotain ennustamatonta pohjatonta syvyyttä ja sitten ponnistaisitte ulos luomakuntanne sysisestä kaivosta.

 

Ettei kukaan jäisi sinne pohjalle kuiskuttelemaan jotain turhia lauseitaan, ollen väsynyt entisenlaiseen maailmaan joka suorastaan tyhjiin ammentaa aina sen lastinne arvokkaan.

 

Ollen viisastuttanut vain lauseissa jotka osuvat liikaa kaikkia syvälle sisimpään että kaipaisitte kyllä jo kovasti lisää alokkaita uuden maisen aloituksen. Kaipauksen mukaisesti se ajatuksenne saalistaa jäseniänne, ollen viisastuttanut vain muutamia mutta siitä se ponnistaa ulos lähteäkseen ulos pois luomakunnastanne.

 

Sillä ensin hän osaa valmistella kaikkea saapuville vaan sitten jos onnistuu on vailla epätoivoa ja jokaiselle tahtoisimme lauseitamme vahvistaa ettei kukaan onnistu hukkaamaan niitä lahjojaan onnistuneita joiden avulla osaisi helposti lahjoittaa itselleen juuri sen arvoisen lahjakeitaan levätäkseen jollaisen tahtoisikin.

 

Vaan siten mahdollisesti olettekin ansionne mukaisesti estyneet maallisen polkunne matkassa toimimasta oikein että siinä ajatuksenne mukaisesti ehkäisette itse sitä onneanne saapumasta, ollen se väsynyt juuri siten mahdollisesti pysäyttäen kaiken muunkin kehityskulun jatkuvasti.

 

Siinä istutte yksin kallistellen sankoanne janoten lauseita ja sitten kuitenkin jätätte sen liukenemaan liiaksi, jolloin istuttekin yksin lauseitanne katsellen ja sitten lähdette ulos kertomaan toisille miten ammoisina aikoina kaikki oli paremmin. Niin katselette liikaa taaksepäin ollen viisastuttanut itseään turhan aikaisin että siinä lähditte itsekin katselemaan jotain suosittua yökerhoa suorastaan, miten valloititte ensimmäisiä olemuksia.  (unet?...)

 

Ollen väsynyt jokaiseen aloitukseen vaan sitten jatkoitte uudestaan jolloin osuitte enemmän oikeaan jatkaen edelleen ja sitten vain aloititte sananne määrän alkamaan.

Kerran niin jaloittelette huomionne arvoisessa luomakunnassa, joten ottakaa vain suoja yllenne ja pysytelkää kuvailunne mukaisesti arvokkaina olemuksina kartoittaen entisiä ajatuksia luotanne pois jos otatte niitä liikaa ohjeeksenne.

 

Kerratkaa aina puuttuvia jakeitanne jolloin osaatte mahdollistaa sen oppimisen prosessin ettekä turhaan kuluta aikaanne entisissä mainingeissa pyörähdellen.

 

Kertaamme näin sanamme päätökseen, ole hyvä valloittakaa vain uusia asemia mielessänne kunnes kertaatte lisää jolloin osutte uudelleen paremmin maihin saapuviin.

Lisäisimme ehkä vielä sanasen sellaisesta tavoitteesta millä onnistuisitte parantamaan lisää ajatuksianne, joten ottakaa siis pohjalta se jäljelle jäänyt ajatus jostakin paremmasta. Osaatte lähteä vain tavoittelemaan jotain uudempaa ajatusta ja sitten näin toimien kohtaatte niitä ajatuksianne aina uudelleen eikä mikään ole kohta liian vaikeaa.

Ole hyvä näkemiin.

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com