Piirroksia 6.6

Piirros 1.

Tällä kuvasimme teille jotain ominaista maustemuotoista pippurimuotoa joka suinkaan ei tässä kuvaa sen makua, vaan enemmänkin juuri sitä ominaisuutta millä niin helposti ulotutte kauas kurkottamaan.  (jokin henkinen unohtunut kyky?... ja huom. pippurimaisen kasvutasopylvään juuressa on kolmio, eli se kuuluu piirrokseen...)

 

Sillä ensin teillä oli jokaisella vain muisto ominaisuudestanne mutta siinä ajan mittaan unohditte kuitenkin sen kaiken.

Varmaan olisitte menneisyytenne mukaisesti innottautuneet jatkamaan ajassanne, mutta ilmoitamme pienen hallinnan verran kulkevamme teidän matkassanne. Joten ilman mitään ennakkokäsitystä te ilmoitatte itse itsellenne olevanne hallitsijoita ennakoimanne mitan määrän verran.  Joten ilmoittakaa vain kuuliaisina pysyen itsellenne.

 

Sillä ilman maustettanne oletatte olevanne menetettyjä maisia olemuksia, sillä ensin siellä kuunnellaan maisia hartauksia joiden mittaan teidän matkanne määrä loppuu. Ja sitten teillä alkaakin vain yksinäinen vaellus uudelleen.

Sillä usea hankintanne jota olette pidelleet siellä maassanne, on poissa, ja sitten vain innostutte kulkemaan poissaolevina kuuntelijoina.

 

Sillä usein näemme miten innostutte uudelleen sijaistamaan niitä omenoita, kukkasia, ampiaisia, lintuja.

Sillä varmaan uskotte miten liittyvät ne olemukset juuri siihen hallintaan joka ilmoituksenne mukaan on havaittu pysyvän jotenkin aina taivaallisella tasolla.

 

Ai ilmassa?   Sitä juuri tarkoitimme. Ehkä se omena pääsee riippumaan jostakin suuremmasta, mutta siinä havaitaan siis ansio ja merkitys sen puun olevan juuri se ilmassa roikkuva osa.

Kerromme miksi vaikuttaa puu sijaitsevan maassa juurineen vaikka itse siinä tasossa se sijaitsee enemmänkin pinnan alaisuudessa.

Sillä itse sellaisen salaisuuden kannustatte ulos, miten kerrotte viimein kaiken olevan avain maailmankaikkeuteen.

 

Sillä ilmoituksen muodossa te kerrotte kaikkea muutakin. Joten ilmoitamme näin teidän terveen osan puunne juuriston olevan syvällä. Eritoten juuri sellaisen juuriston joka liittyy henkiseen osaanne.

 

Innostamme lauseiden välissä jatkavanne kerrontaa ilmaisun muodossa. Laula, jos tahdot.

Ilmaise jotain enemmän, sillä kysymys kaikessa on juuri se eläytyminen onneen. Silloin vasta iloiten käytte matkaan, jos ilmoitatte kuulevanne jotakin samanlaista sävelmää. Kertokaa jakein suurin, miten mahdollista on kantaa suurta onnea muassaan, eikä näy loppua sille jatkossa.

 

Ole hyvä, saamanne piirros liittyy tähän, joten kertaa miten itse saatat olla valmis maustaaksesi sen elämäsi.

 

Piirros 2:

 

(Muistutti kovasti erästä aiempaa piirrosta joten kysyin...)   Tässä on kai istutettu siemen, kasvuosa ja taivaallinen osamme?

 

Siinä eritoten merkitsimme tähdellä vallan sen suojanne osuuden, joka sijaitsee piilossa mutta kuitenkin osaatte jo katsella sinne suuntaan. Mutta ehkä vielä sijaitsette useakin toisaalta liian kaukaisina, että olkaa väsymättömiä luoksenne saapuvin lauselmin. Että ehkä osaattekin itse kertoa jotain jos kertaamme tarpeeksi, jolloin osaatte jatkaa ja kertoa lisää kertausta jos otatte vain ja aloitatte.

 

Nähkää kaikki siten kuin alkaisitte vain valloittamaan jotakin suurta, aikaisemmin tavoittelemaanne olemusta. Joten siinä ihmetellessänne se olemus on vain avautunut kuin kukka.

 

Valmiiksi mitään sellaista ette kuitenkaan yksin voi saada, joten ilmoittakaa milloin lähdette matkaan, jolloin osaamme kerrata teille ne lähtölaukauksenne, joiden tarpeessa kipeästi vielä olisitte.

 

Olkaa viisaita ja odottakaa lisää ajan tapahtumia, jotka vahvistavat kaiken olevan totta lauseissanne ja silloin lisäätte itse määräänne. Kunnes kerran kaikki onkin mielessänne selvää ja kertaatte usein ainoastaan jakaaksenne jotain ennenkuulumattoman mielekästä asiaa. Kuten sitten jatkossa osaatte ajatella selvemmin.

 

Näkemiin, jatkakaa toimintaanne.

 

Piirros nro 3.

Kysyin: Haluaisin piirroksen vihjeeksi mitä tarkoitti: "odottakaa lisää ajan tapahtumia jotka vahvistavat kaiken olevan totta". Millaisia tapahtumia?

-

Nousemme siis ylöspäin kuin hississä? Mitä kierrepunos kuvaa?

Sellaista esittelimme siinä, että miten tahdottekaan ansaita vapautenne, on se tapahtuva siten mahdollistaen vain ensimmäisen asian, turvallisen punoksen aukeamisen.

Että niin avaatte sen  summittaisen valitsemanne kohteen elämässänne jonka toivotte aukeavan. Ja silloin olette jo niin pitkällä haaveiluissanne että siintää jo kaukainen ranta ajatuksissanne.

 

Sillä ensimmäisenä teillä lähtee laaja joukko irrottautumaan osastanne, jolloin ennustamme sen suuren etäisyyden kaventuvan ja jaksatte jatkaa siinäkohdin täysin omatoimisesti.

 

Se ensimmäinen jae avautuu luonanne kun syvennytte katselemaan sellaista tavanomaista jaetta joka suvaitsee kuvailla jotain kauniimpaa jakautumista ilon ja seesteisyyden.

Ilman niitä avautuneita jakeitanne pysytte piilossa kehitykseltä joka avartaisi jokaisen hallinnoimaa keskimääräisen avartavaa mielikuvaa.

 

Siis katsokaa milloin satutte kavereiksi sellaisen kertaamisen että siinä avautuu usea eri tavoin käsitetty näkökanta, ettekä siltikään ole erimieltä, kuten voisitte aikaisemmin niin kuvailla tapahtuneen.

Usea eri merkitys saa mielessänne oivan vastauksen, eikä tarvita ketään selittämään oliko se mahdollisesti jokin avaruusolento, vai tarvitseeko siitä vielä halaistua sanaa eritellä mielessänne.

 

Vertaatte siis paljonkin asioitanne menneeseen jatkossa, joten arvioikaa jo nyt, miten mahdollisesti reagoisitte jos ottaisitte asian esille tässä nykyhetkessänne.

Paljonkin erilaisia paljastuksia on tulossa haltuunne, sillä kaikki esitellään juuri siten kuin vain todellisuus vallitsee.

Monikin asia pysyy silti hallussanne, kuten se kertaus, miten voimallisia olemuksia olettekaan.

 

Pysykää valveilla ja olkaa varovaisia, sillä yhä vallitsee toisenlainen taika maailmassanne että yrittävät sumuttaa kertomuksiaan toiseksi. Vaan siten nähden se onnettomuus tapahtuu, että esimerkiksi olet sinäkin vapautettu luomisen tuskastasi ja olet hyvin erilainen tasanne. (onnettomuus siis heidän kannaltaan, ei itseni...)

Kerro vain lisää tahtovasi ja niin tuomme enemmän kerrontaa ulos, näkemiin.

 

VIESTI PIIRROKSIA ENNEMMIN:

 

 6.6. klo 17 Iltaa!    Sanoisimme joitakin kertauksia sellaisesta aihepiiristä miten ottaisitte haltuunne, vastuullenne jotain ennakoimatonta useaa varteenotettavaa kapistusta kuten tahotoisitte kannustaa heitä toisia osakkaita liikenteeseen yhtälailla.

Joten innostakaa uusia yrittäjiä ottamaan osaa ilonpitoonne juuri sellaisella mentalitetilla miten ottaisitte joitakin ulos kasteeseen että siinä osallistuvat useakin juuri siihen valaistumiseen että tarvitsettekin useaa eri taiteenalaa hallitaksenne niin mielettömän määrän arvokkuutta.

 

Siinä teillä syntyykin kyllä usea lause ja erimielinen päivitys jos oletatte olevanne usea eri maisella kannallanne sillä ensin sijaitsette kukin haltuunne ottamalla kannakkeella josta etenisitte mielellään eteenpäin kunnes osaisitte itse kannustaa luomakuntaanne. Mutta niin vaikeata on se ensin aluksi aloittaa että siinä tarvitsette kukin järjellisen äänen apua että siinä onnistuessanne kulkisitte vielä oikeaa menetelmääkin kohti.

 

Sillä ensin iloitsette kukin mahdollisuudesta joka odottaa kulkunne mukaisesti, jolloin osaatte vahvistaa jokainen sanoin ja elein miten tahdottekin valmistella eteenpäin menoanne. Sillä ensin aloitatte kaltevalla pöydällä kulkien ettekä sijaitse mitenkään kapealla alalla, vaan niitä aloja on aluksi niin monta ettei siinä ole helppoa kulkea käsikädessä ylittäen ensin jotain toisenlaista alaa ja sitten toista.

 

Mutta silti niin etenette kulkien ja siitälähtien onkin taivallus helpompaa, ettei siinä satuteta ketään useinkaan ja jaloitellaan vain lisääntyvässä määrin yhdessä samoin kulkien. Kertaamme opetuksiamme lopetukseen, ole hyvä.

 

Piirrettäisiinko ensimmäinen neuvo josta nyt voisimme aloittaa?   Sellaiseen olemme kykeneväisiä ole hyvä, piirrä.

Kiitos!

(Halusin piirtää koska itselleni merkityksellisestä äitilintu -piiroksesta tulee tänään tasan 3 vuotta. Nimenomaan sinisen värin halusivat tänään, pippurimaisen kasvupylvään ajaksi tuli vaihtaa musta.)

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com