kasvukausi

 

Innostaisimme sellaisella lausejakeella jota kautta osaisitte yhdistellä niitä sanaisia ajatuksianne toisiinsa, ollen viisastuttanut jonkin verran yhteistä kulkuanne osiin. Että siinä jakelette useitakin näkökulmia toistenne kannoista ottamatta jaetta vastaan, sillä usein näette miten jokin asia vain lakkaa yhdistymästä mielessänne enää lauseeksi kannanottavaksi jolloin usein jaatte sitten sitä lausettanne oikein päin.

 

Kertaamme näin tosiseikkoja lisääntyneestä tuotannon alasta jollaista alatte viljelemään, ruukkukasvejanne peltoon istuttaen. Siinä näennäisesti sijaitsette usein kohtalonne muokkaamalla kuvaannollisella saralla kelpuuttaen istutuksiinne vain ne suvaitsevaisimmat ohjeet, ja kantamalla osan tuotannosta ulos jakautumaan kohta uusiksi keväisiksi orastaviksi yhteisen elämän jakeiksi.

 

Innostumme aina sellaisesta luonteenlaadusta joka suosittelee useille jakautumista onnen säkein ja silloin innostumme lisää jos kertaatte miten kasvimaanne haltuunotto lisää sitä uudenlaista tavoitettanne uudistautua.

 

Sillä jos otatte vain entisenlaisia uudenlaisten muotoseikkojen mukaan, on se väärin toistaiseksi katsella jotain niin herkästi muotoutuvaa ajatusta pian muokkautuvan vääränlaiseksi. Jolloin ottaisitte osan vanhasta ja käsittelisitte niitä asioitanne uusien kanssa kuin ne olisivat muokattavissa kasvaakseen samaan yhteyteen.

 

Vaan siten mahdollisesti hukkaatte sen uuden asettamanne kansalaisuuden jonka vuoksi oletettavasti aloitittekin sen kasvattamisenne, että siinä teillä oleilee ensin jokaisella uusia kasvualoja ja sitten vasta osaatte juhlistaa jotain kasvukauden avautumista.

 

Kertaamme näin opinkappaleenne tämänkertaisen päätetyksi joten kunnostakaa ensin jotain luonanne pysyttelevää hallintaa omaisuuden  (henkinen) ,  jolloin osaatte kyllä arvostaa niitä ajatuksianne kantautuvia luomakunnassanne.

Miten ne kertovat uusista tuulista jäämeren suorastaan sillä usein ne uuden tuulet tulevat jostakin uudesta suuntaa, ettei siinä käynnisty mikään niin armollinen asia kuin toistaminen menneisyyden.

 

Kertaamme näin lopuksi että kuvailkaa vain mitä tahtoisittekaan uudistaa, joten näemme sitten mitä saatte kasvattaaksenne.

Olkaa hyvä, kasvattakaa vain nopeasti siltoja uuteen elämään. Näkemiin arvoisa kannattajajoukko.

 

(Kuva on omani, Italiasta.)

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com