21-22.4

 

Soi kauniisti teidän keskellänne se hiljainen sävel, vaimeasti kaikuu vielä kaikki luonanne mutta sellaista iltaa ettekä yötä tavoittele kukaan että ilman virsiä lähtisitte matkaanne. (virsi, laulaminen, tarkoittaa siis tällaista tiedonvaihtoa, kerrontaa...)   

Vaan sinäkin taivallat usein untesi purtta kannustaen matkaan miten lähdetkin usein katselemaan ja näkemään jotain ennakoimatonta ajatusten kannatusta luoksenne.Sillä silloin aina kun kysyt jotain ja epäilet suuresti, olet matkallasi tavoittamattomissa heiltä toisilta ollen väärin kannustanut itseäsi liikkumaan kauemmas kaikesta. Olemme hirvittävän  vähän kerranneet teille sitä ennustamatonta lausuntaanne joten ottaisitteko tänään asiaksenne kannatella juuri jotain keskuudestanne kumpuavaa kysymystä esille miten kansoittivat he ennenvanhaan niitä jäseniänne kamppailemaan ensin vastustajiaan vastaan vaan sitten ottivat osaa viimeinkin kannaottoon esitettyyn.

 

Sellaista tahdoimme esittää miten kerrotte toisinaan olevanne ymmällänne ottaisitteko todesta joitakin esittämiämme asioita. Joten kerrotko olleesi viivästynyt tänään juuri sen vuoksi että tahdoit itsellesi vakuutella miten suurenmoinen jae onkaan jatkossa saapumaisillaan vai otitko aikalisän pelkästään jaloitellaksesi uudistuneessa mielenrauhassasi olemme kysymässä?

 

Kyllä minä olen edelleen ulkona kaikesta, olin eilen onnellinen viestistä ja tänään taas en tiedä.   Sellaista tavoittaisimme teille jakeissanne olemuksenne muutosta paremmaksi miten kannustaisimmekaan kuunnellen jokaista keskuudessaan että sinäkin näet ja kohtaat pian muodonmuutoksen valkeaan asuusi alkuperäiseen. Joten ottakaa väsyneitä jakeitanne kuuntelijoillenne esiteltäväksi miten tahtovatkin kerrata jotain, vaikka olisivat vastustamassa mielenmuutostanne. Mutta sellaista tarinaa täytyisi kuitenkin kerrata ihan kaiken vimmallakin vaikka sellaiseen ette ole mitenkään valmiita.

 

Vaan pyytäisimme kuitenkin kaikkia varautumaan ennakolta miten kohtaatte jotain vastustusta ollen väsyneitä kumppaneita, vaikka keskuudestanne voisittekin poimia jo heitä kannustajianne. Mutta oletteko suvainneet mitään kannustaa toisenlaista olemassaoloa luoksenne miten kuvastaisi se polkunne kokonainen kuljettu kuitenkin kannustajianne toisenlaisia että sinä synnyt ja lihot ja enteilet kaipuusi valmiiksi saattamista että sinä lähdet luoksemme iltaisin kuuntelemaan messuamme ollen se väärin heitä muita kohtaan jotka eivät osaa käsittää mistä on kyse.

 

Mutta ehkä sinäkin tahdot esitellä jo vahvistettua jäsenkohtaloasi ollen se väsynyt tälläkertaa mutta sinulla palaisi vielä vihreä valo siellä ikkunallasi loistaen se jokaiselle joka osuu katselemaan. Sinulla lähtisi paljon luotasi arvokasta omaisuutta kannustamaan toisia polullaan kamppailevia, sillä entistä kauniimman kosketuksen huomaavat he omistavansa jokainen jos ottaisivat kauniiseen kysymykseen osaa ensin sisimmässään. Että millainen tapahtuma se olisi se henkinen kyvykkyys ilmaista jotain kauniimpaa saavutusta, ettekä suvaitse minkään katsella vierestä osanottoanne muutamia luoksenne saapuvia kannustimia lukuunottamatta.

 

Mutta kysykää siis heiltä miten ottavat he osaa jokainen jossain määrin jos vain tahtovat olla mukananne, sillä entistä kauniimman katseen omistatte ihan jokainen jos otatte neuvoistamme jäsenyyden osuuden että siinä kuulostatte jo heti sointuvan kauniisti osaa ottaeen entistä kuuntelevaisemmin kasvoin käännetyin puoleemme.

 

Ehkäisemme teitä palauttamasta jäsenkirjojanne ennakolta, vaan siinä katselemme teidän osallenne miten tahtoisitte muuttaa sitä maailmaanne ollen väsyneitä jatkuvasti nykyisellään. Vaan sinäkin tahtoisit lomaa jäsennellä luoksesi, ollen se väheksytty heidän toisten arvioiden mukaan mutta sinä lähtisit mielelläsi meidän mukaamme kuunnellen jo jotain kauniimpaa arvokkaampaa aikakirjojen maalausta ja kuvailua kuten tahtoisit alunperinkin suorittaa.

 

Olkaa hyvillänne miten olettekaan edistyneet jokainen luonanne kertoen jotain kauniimpaa aina suodattavanne päivänne matkalle. Kerran kun näette sen salaisen merkityksen katseellenne, olette tulokkaita onnen.

 

Olkaa hyvä näette pian jotain kaikkien kasvoilta loistavaa ymmällään olevaa pientä hymyilyä, mutta älä sinä paljasta heille jo tietäväsi mitä se tarkoittaa. Sillä ottavat sen kovin henkilökohtaisesti jos olette mielestänne heitä edistyneempiä. Sillä katselette toisianne aina arvioiden, omaan kulkuunne verraten ettekä iloitse siitä miten pitkälle joku toinen onkaan saattanut matkata. Kannustamme siis teitä liikkumaan yhä enenevässä määrin kannatuspuolisoidenne kanssa yhdessä kuuntelemaan jotain kauniimpaa säveltä kaukuvaa.

 

Ottakaa osaa, on se mitä pyydämme tänään ollen myös väsyneitä hieman. Olkaa väsyneitä mutta tarmokkaita, sinnikkäitä uskossanne pysyen.

Näkemiin.

 

**

 

 

 

22.4   Sanoittaisimme kenties tänään sen ennalleen jääneen todistelun jostakin sellaisesta keinosta karkottaa jäseniänne toisaalle lähtemään jos otatte heitä liian vakavasti, ollen väsyneitä karkottamaan onneanne . Joten kunnostakaa sellaista luoksenne miten karkottaisitte kuitenkin jotain oikeassa elämässännekin palaten matkaltanne uudistuneena jäsenenä jollaisena tahtoisittekin itsenne nähdä. Sillä kenties innostatte jotain toisia liittymään matkaanne vaikka saattaa se kaukokatseisuus olla teidän vaivoinanne, vaikka innostatte kyllä auliisti kaikkia kertomaan maisemistaan, mielenliikkeistään.

 

Vaikka siinäkin menette edelleen jakeissanne väärään suuntaan jos odotatte olevanne jotenkin valaisseet jotakin toista uskontokuntaa huonommaksi kuin oma näkemyksenne. Sillä entistä useammin tulette huomioimaan olevanne juuri niitä samanmielisiä uudistajia kuten käsittivät he kaikki aikoinaan olevansa jonkin uuden asian jalostaja. Joten kertokaa vain itsellenne olevanne juuri sillä katseellanne mukana olevaisena, pyytäen jäsenistöänne uudistumaan.

 

Kuten jokainen kohdallanne osaattekin suvaita juuri sellaista kannatusmuotoista kuvailua miten katoatte tavallaan jokainen maan päältä. Vaikka sellaisessa jalostuneessa mielentilassa jossa vallitsette nykyään, ymmärrätte miten se karvainen käsi siellä maantien ojassa joka ojentautuu juuri anomaan lanttia kyynelin säestettynä, se olette te itse.

 

Kenties innostutte säveltämään entisiä kuunnelmianne ollen se väärin heille kaikille vaikka esittelisittekin vahingonkorvauksia myöhemmin, mutta sinäkin osallistuisit kyllä mielestäsi johonkin kannatuksenomaiseen toimintaan eikö vain?

Kyllä.

 

Esittelemme sinulle sen pyrkiväisen ulostulosi, joten ota vain osaa sen verran minkä katsot aiheelliseksi niin sinäkin osaat joutuin selvitellä sitten myöhemmin juuri sitä uudistunutta kannatusta mitä toivotkin suorittavasi.

 

Selvittäisimme vuorollaan jokaiselle miten olettekaan uudistuneet päältäkatsoen vähäisesti mutta näette sen kaiken kun katsotte uudelleen sisimpäänne ollen viisaampia kunnostamaan jokaista kohdallaan miten tahdottekin kalastella jotain ennakoimatonta muodonmuutosta luoksenne. Kadottaen juuri sen ainoan ja oikean tavoitteen mielestänne, sillä ensin havaitsette olevanne jotakin katsausta vailla vaikka sellaista juuri esititte haluavanne uudistaa.

 

Kerromme näin sanallisen tarkasti jälleen miten voisitte kannatella jotain ennakoimatonta uudistusta kertautumaan luoksenne jokaisen luo henkilökohtaisesti. Että kuunnelkaa vain ottavatko he jotkut jo kamppeitaan esiin, pukien ylleen hohtavemmat vaatteet ottaen osaa kaikenlaiseen joustavaan esitykseen joka muotoutuu juuri sellaiseksi miten tahdottekin sitä esitellä muutoksen vuoksi.

 

Tulemassa olevan muutosaallon kourissa kulkeudutte piankin kaksijakoisiksi olemuksiksi ensin, vaan siitä jatkatte juuri sille oikealle polullenne että niin näette mitä on tapahtuva hänelle joka uskoo ja kehittyy siinä ajatuksessa juuri sille asteelle, ollessaan väärässä omasta mielestään. Mutta jokainen toinen näkee miten hän kertoo juuri sellaisia kannanottoja maailmastanne paikkansapitäviä.

 

Kannustamme ehkä teitä jokaista hieman vaivalloisesti kuitenkin ottamatta osaa mitenkään erityisen voimakkaasti mutta sellaista kannatusta osaamme valita teille jäsenille miten tahdottekaan valaista jotain kannattamaanne osallistuntaa, jokaiselle tapahtuvaa osallistumista jollaisesta olette vain haikailleet joskus ennenmuinoin kummallisia ajanjaksoja kannatellessanne.

 

Kertaamme heille kaikille miten onnistutte jokaisessa yritelmässänne olla väärässä jos niin tahdotte ja jälleen taas toisin sanoin kannustamme toisia jotka haluaisivat osallistua johonkin toisenlaiseen jakautumiseen rakkauden ja luoda uusia ajatuksia yhteisönne keskelle. Vaikuttaen juuri niin sadunhohtoisilta ajatuksilta joita olette kaivanneet levätessänne siellä maanpäällisessä rauhassanne, ollen vaivalloisesti kammennut istumaan juuri sellaisen ajatuksen kannustamana jollaista tahdoittekin ajatella aina kauniimmin kukoistamaan.

 

Sillä ensin ylös noustuanne te saattelette ulos sellaisen mielenrauhanne, vaikka se ulkoinen rauha tietenkin säilyy mutta sellaisen tulikasteen joudutte käydä läpi joka saattelee teitä jokaista luonaan taivaltavaa olomuotoa. Että siinä teillä käyttäytyy monikin juuri siten tahdittomasti, ollen väsynyt aloittamaan alusta. Mutta sellaisen pakon edessä toimitte että sellainen matka on vain tehtävä jokaisen kohdallaan aloittaa alusta vaikka tahtoisitte vain matkustaa ja nauttia maisemista, vaan sellaista tarinaa emme suo kenenkään kohdalle.

 

Kannustamme siis vaativaisesti vaikka satutamme kenties herkkiä mieliänne, kunnes sinäkin esiinnyt vain pontevasti kuten vanha marsalkka, ollen väsynyt niihin olettamuksiin joita esittävät jokainen ensin matkallaan.

 

Kenties tahdotte vaikuttaa joihinkin ajatuksiin sisäisellä näkökulmallanne, ollen se viimeinen esiintynyt ajatus juuri se viimeinen jonka otatte mukaanne ja joka mahdollistaa esiin tulleen täyttymyksen kannustavasta jakeestanne. Vaikka sellaista toivoa esittelette miten ottaisitte useitakin mahdollisia vastauksia ensin osallenne, mutta sellaista tavoitetta kertaatte kuitenkin miten tahdottekaan uudistaa jotain kannateltavampaa esitystä havainneenne kunnostavanne.

 

Kuitenkaan osaa ottamatta mitenkään sellaiseen tavoitteeseen jolla onnistuisitte ensimmäisellä kerralla heti osumaan siihen lottovoittoonne, ollen se viimeinen jae teidän turvanne matkallanne.

 

Kertokaa kaikille muillekin miten otatte osaa jatkaen juuri esitellen lauseitanne jakavanne ja ottavanne kerrontanne todesta, vaikka esittelevät kaikki jotain vastahankaista ajatusta juuri sillä tavalla minkä verran he kykenevät asioita ymmärtämään.

 

Mutta sinäkin nähtävästi haluaisit esittää kysymyksiä joten ole hyvä.

 

Miten kuvailisitte miten teette sen äänen meidän korvaamme josta tiedämme että haluaisitte puhua (korvan "soiminen")?

Sellaista kannanottoa kuulemme miten tahtovat esittää sen jonakin hankalana olomuotona esitettynä teidän korvanne juurella. Mutta todellisuudessa se muoto teidän käyränne  (korvan fyysinen muoto?...)  on väärä tavoite ohjata mitään maallista kaikuvaa asemaa luoksenne mutta kuitenkin juuri oivallinen se on tälle omimmalle kerronnalliselle tarinalle jonka ääneti nappaatte juuri siitä matkastaan.

 

Ollen se väärin havaittu jos oletatte kertovanne jotain kannustamatonta kerrontaa sillä esiinnymme ensimmäistä kertaa näin ponnekkaina, tosin arvostaen heitä edesmenneitä jotka osallistuivat tällätavoin esitelmiin.

 

Vaan sitä asiamme koskee minne tahdottekin asianne esittää, se palautuu aina meidän korvillemme kuten kaunis musiikki tai hiljainen vaikerrus.

 

Että siinä asiassa olette hieman väärin käsittäneet miten ottaisitte vain jonkin asian irralleen, ollen se väärin siis ajateltu miten kuvittelette osallistuneenne jonkin automaattisen havaintolaitteen osallistumiseen.  (esim. tekoäly...) 

 

Sillä ensin on olemassa ääni ja jae jolloin esitätte osaa jatkuvaa jokainen kohdallaan eikä kenelläkään ole siis minkäänlaisia vaikeuksia kuulostella meidän suuntaamme, olette vain salanneet kaiken pääsyn itseltänne siihen maailmaan jossa me kuljemme kotonamme pysyen. Ettekä sijaitse sen läheisyydessä kuitenkaan, vaan osallistutte kuitenkin toisinaan juuri sillä osallanne kuuntelemaan ja olemaan läsnä osallistumisessanne tähän maailman kaikkeuden kertomuksiin.

 

Sillä ensin oletatte kuulevanne harhoja kunnes osallistutte useammin valaisemaan jotakin kannanottoa mukaillen, että sinullakin syttyi se innostus vain pikkuhiljaa ollen väsynyt aluksi taivaltamaan uskossaan.

 

Ettekä sijaitse kukaan mitenkään edes niin korkealla että kerrasta vain voisitte kaikkea aloittaa, mutta jos olette jäsentäytyneet olemuksenne mukaisesti olemaan läsnä hallitusti, saatte kaikkea nähdä ja kokea jollaista olettekin toivoneet kannustavanne näyttäytymään. Kerromme teille kaikille yhteisesti miten otatte ne katseenne ja korvanne käyttöön olematta mitenkään väsynyt enää käyttämään mitään muutakaan hallintavälineistöänne, mutta ehkäpä esittelemme niitä jälleen ensi kerralla.

 

Olkaa hyvä näkemiin.

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com