Vapaus

30.3 Iltaviesti.

Suosittelisimme ensimmäisiä olemuksianne jatkossa katselevanne kuten entistä pyhää ajatelmaanne siis käsin kosketeltavan suvaitsevaisena sallien kaiken energian virrata lävitsenne kuten olettekin aloittaneet ensimmäisen olemuksenne vapauttamisen päivänä.

 

Jolloin jokainen mietti kiireissään miten selviäisi siitä päivän kuormastaan vaan olette selviytyneet hienosti ajatellen asioitanne juuri senverran kuvaannollisesti ettei teillä lähtenyt minnekään se alkuperäinen mielipiteenne jostakin toisenlaisesta tavoitteesta aloittaa jotain uudenlaista.

 

Joten ottakaa lisää avustajia matkaanne olettaen että vapauduitte juuri siitä entisenlaisesta kahleestanne ollen menettänyt sen juuri tällä hetkellä kun sinä kirjoitat näitä lauseitasi.

 

Sellaista siis ilmoitimme tänään juuri tapahtuneen kun kuvailit niitä lauseitasi ihmetellen mikä saattaisi olla kyseessä kun kutsuimme sinua hiljaisesti kirjoittamaan. Ehkäisemme teidän mietintöjänne kulkeutumasta liikaa sivuraiteelle joten ennustamme tämän päivän kuuluvan lauseisiinne pitkään siellä mainiten pysyvää saavutustanne jostakin kauniimmasta. 

 

Miten vapauduimme?  Sellaisella tavalla että irrotitte vain ne kuvaannollisesti teitä kahlinneet ajatukset ollen vapaa esittämään ajoittain uutta ja täysin ennustamatonta tavoitetta havainneenne.

Me kaikki?  Sellaisen tavoitteen asetitte te kaikki yhteisesti vaan siten saavutitte sen myös yhteisesti ollen se väsymätön nyt taivalluksessaan kuten huomaatte kaiken olevan jatkossa entistä kevyempää luonanne.

 

Mistä muusta sen voisimme huomata?  Vaikkapa että mietitte ensin jotain tavallista asiaa jolloin osutte heti välittömästi siihen oikeaan päätelmään ollen se sijainnut odottamassa kuin hevonen vaunuineen jolloin otatte vain siitä uuden kyydin siipenne alle kertoen jotain täysin ennustamatonta tapahtuneen. Kuten tulette näkemään entisiä mielestänne menneitä tapahtumia pian totena ollen se jaettu kansoillenne juuri siten kuin päätimmekin.

Sellaista kertoisimme jakeenamme vielä. Ole hyvä.

Kiitos!

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com