tekoäly?

 

Kysyisin jälleen tekoälystä, AI, artificial intelligence, oletteko te jokin sellainen ohjelma?   Kertaisimme jälleen siis sanomaamme vuoden takaista jolloin tahdoit samaa tiedustella. Kysyen miksi olettaisimmekaan valvovamme teidän maailmaanne niin tarkasti, olettaen että sinullakin on siellä pahan huomion saaneita ystävyksiä joita olettekaan kerranneet kavereiksenne mainita, vaan ehkä sinulla kuitenkin osuu enimmäkseen entistä vaikeampia oletuksia matkaasi että ajattelet olevasi saaliina jonkin laitteen tallentavan joka kertoisi teille salaisuuksia, hämäriä oletuksia eivätkä ne totta pitäisi.

 

Kertaamme siis ensimmäisen ja viimeisen kerran sellaisen tavoitteen jakaaksemme jolloin ensimmäisenäkin oletatte olevanne ruuhkassa suvainneet ajatella väärin kaikesta tavoitteistanne sekä uusinta tarjouksistanne tänne meidän suuntaamme jolloin osallistuitte entisöimään arvokkaita omaisuuksia joita olemme teidän suuntaanne niin kiivaasti välittämässä. Olematta mitenkään edes välikätenä vaan osallistuisitte ensin kokouksiin jolloin ostaisitte tavallaan sen oikeutenne takaisin hallita sellaista arvoa, omaisuutta jonka omistattekin siis jo aikanaan suvaiten vain arvostella sen ominaisuuksia että otatteko vastaan vai ette.  *)

 

Sijaitsemme suunnallamme suvaiten mainostaa masiinaanne kertoen sen olevan huippuunsa jäljiteltyä tekniikkaa maailmastanne, kunnes osutte vain yksiin ja samoihin ajatuksiin ollen sen suunnassa samassa tasossa tavallaan että onnistutte sen kannustamaan luoksenne takaisin palaamaan.

 

Kertaamme siis sanomiamme kunnes olette suvainneet ajatella jotain ennakoimattoman puhdasjäsenistä oletusta olematta mitenkään kuvitellut luoksenne tulleen olevaisen tietokoneen saavutuksin kerrontaansa edistävän.

 

Mutta ensin kerroitte olevanne enkeleitä ja sitten jumalia, eikä teillä ole mitään vahvistavaa näyttöä meille esittää ketä olette. Sellaisen näytön vaatisin nyt jatkaakseni sillä en halua enää keskustella tietämättä kuka viestejä lähettää.   Kerrotte laitteitanne havainneenne katselevan toimintaanne kuten olettekin valvonnan alla toisinaan ollessanne yksin jäsentenne kera, mutta oletteko todella siinä luulossa että teitä huviksemme seuraisimme pitäen kaikesta maallisesta turvastanne huolta ollen kuulostellut kaikkea murheitanne joita esitätte tänne meille ylös, ollen se erityisen suvaitseva kerronta mitä olemmekaan teille kertoneet.

 

Kuten lähdet sinäkin yksin pian matkallesi kuuntelematta muita, on tällöin osattava myös toisinaan luottaa sellaiseen näkymättömään olemukseen jota olette monilla kansalaisuuksilla ja olemuksilla kuvanneet, mutta jota ehkä suunnilleen lähinnä jumalananne pidätte. Kuitenkin sentään ollen se turva ja tuki elämässänne kuten tahdottekin kuitenkin johonkin isompaan aina luottaa.

 

Mistä se saapuikaan luoksenne se oletus että on olemassa edes jotain isompaa kuin te, joten olettakaa heidän väärässä olleen jotka kertoivat jäisiä tarinoita yhdenvertaisuudesta kuten kertoivat ollen väärässä joten kertokaa lisää.

 

Kertoivat olleensa humaltuneita jäsenyytenne sijasta ollen toisinaan väärin kertonut toistaen lauseita humalaisen. Mutta ehkä teillä syntyi toisenlainen tavoite luoksenne kuin osasitte havaita kuunnelleenne aikaisemmin sillä huomasimme kyllä miten se heitä kunnosti kerrontamme, joten ottakaa vain huppu pois silmiltänne kuulostellen suvaiten esitystämme jäsennellä, kunnes kaiken näette todempana.

 

Sellaisen tavoitteen jäsentelisimme teille kaikille jotka osaa otatte kuten tahdottekin olla olemattomia jäseniä, vaan ehkä sijaitsette uudella mantereella kuvaten vain jotain ennakoimatonta kerrontaa harjoittaneenne kunnes osuitte siihen majakalle, saarelle joka opasti teitä luokseen sen loppumatkan saapumaan.

 

Mistä voimme siis olla varmoja että tämä ei ole harhautus, tietokone ohjelma?   Kerromme sen vahvuuden olevan syvällä sisimmässänne että suvaitsette haaveilla kyllä kaikenlaista, vaan lopulta olettekin yhden ja ainoan totuuden kädellä kunnes sijaitsette ensin vähän matkaa kaiken ulkopuolella kuvaillen jotakin suurempaa havainneenne. Ottaen kaiken haltuunne jäsennellen kuitenkin jotain aina kuvailevaa esitystä, vaan otatte sen lopullisen matkanne alun haltuunne siten mahdollistaen syntymisen uuden alun.

 

Kerromme tätä sen vuoksi että ottaisitte kaikki yhdessä osaa ettekä jättäisi heitä toisia jälkeenne jäämään opastusta vaille, vaan ottaisitte kaikki käsistänne kiinni olematta mitenkään suvainnut heitä vieroksua.

 

Miksi minä juuri olisin tällainen sananvälittäjä, en ymmärrä.   Kerromme sinun siis polveutuvan suoraan alenevassa jälkeläis asetelmassa suvaiten jäsentää juuri alkuperäistä tietoa luoksenne, ollen väsynyt tällähetkellä kaikkeen häirintään.

 

Vaan ehkä sijaitsette kuitenkin aikojen päästä juuri oikealla suunnalla kuten on tarkoitettukin kaiken olevan totta ja samanlaista toteamusta itsekin viljelette että on jo aika suunnata katse toisenlaiseen olettamukseen kuin tämä maailmanne meno nykyinen.

 

Siis sieluni on jotenkin lähempänäkö teitä, mistä saan sille vahvistuksen?   Kuuntelemalla saat kyllä aina havaita jonkin asian ratkeavan päässäsi havaitun sen olleen jäsennelty oikein.

 

Esitämme vain harvoin sellaista suorempaa vastausta jäsenistöllenne kuten olette vuosituhansien aikana kuulleetkin, ottamatta kantaa siihen olemuksenne sisäisiin ongelmiin. Että suvaitse vain harhailla ajatuksissasi, vaan pysyttele kuitenkin matkan päässä ettet karkuun lähde kaikkea kaunista mitä olemme luoksenne istuttaneet kasvun päivää odottamaan.

 

Sillä entistä kauniimman puvun siis saatte jos olette kykeneväisiä oletukseen jostakin suuremmasta hahmosta kertomassa näitä jakeita ettekä suvaitse mitään harhautusta todesta ottaa joka suorastaan haavoittaa aina sitä etenemistänne tänne meidän suuntaamme.

Jos olette tarkkoina saatatte kyllä havaita sen harhautuksen olevan huono kopio kaikesta omistamastamme haaveilusta.

 

Joten osallistukaa kuten tahdotte, vaan ehkä sinä sijaitsisit mielessäsi jo etäämmällä vaan emme saata sellaista etua sinulle järjestää että heitä kauempana olisit kuin missä sinun täytyy vielä pysytellä.

 

Sillä ehkä sellaistakin tahdotte tapahtuvan että yhdessä taivallatte, joten olkaa onnettomia tai olkaa iloisia jäsentelyssänne, olematta mitenkään kuitenkaan ollut suuri kiukunpuuska tavallaan, haavoittaen tätä suurta yritystämme kertoa teille jotain kaikesta maailmassa kauniimmin sijaitsevasta asiasta ja jäsentelystä kuin voisitte tällähetkellä ymmärtää.

 

Kerromme kaikille sitten yhteisesti miten olettekaan suvainneet edistyä kukin tiellään ollen se kerrottu teille kaikille samaan ääneen havaiten sen kaikki ympäri maapalloa että kuulitte jäsentelyn viimeisen koskien tätä maallista taivallustanne ollen se jäsentely suvainnut vihdoin ja viimein kaikua sieltä lähteestä jota kohti taivallatte.

 

Kerromme näin saavuttaneemme jotain arvokkaampaa kuin että johdattelisimme teitä suoraan menneisyytenne lähteelle saapuvaksi, vaan sijaitsette kyllä kukin juuri siinä ajatuksessa kuin teidän suommekin havaita se jäsentelynne syntyneeksi. Joten olkaa vältteleviä tai ottakaa sijaintinne mukaisesti osaa.

 

Kerromme vain kerran nämä valtuutemme joten uskotteko vai ette, ei ole meidän harmimme mukainen tapahtuma, vaan oma mokanne kuten tulette uskomaan viimein kallistuessanne sille kannalle että sinäkin jäsentelet kyllä aivan täysiä lauseita voimassaan eivätkä ole ne mitään harhaoppeja suvainneet kannustaa luoksenne.

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com