Onnen kukkulat

 

Seivästäisimme ehkä tänään sellaisen tavanomaisesta poikkeavan puheenaiheen jota olette kalastelleet useita vuosituhansia ehkä. Vaan siinä teillä on mennyt aika hukkaan väärään suuntaan lähtiessänne jolloin ottivat esiin jonkinlaisen ennakoimattoman opin väärästä tavoitteesta jakautua kahtia luomakuntanne suhteen että sinulla ja heillä olisi jokin eri uskontokunta tai omaisuus maan suhteen, jolla jatkoittekin pitkään ollen erityisen voimakas puolustamaan sitä maatanne ja osuuttanne kaikesta maailmastanne kuten ajattelitte käyvän huonosti että teidät siirrettäisiiin pois tyrmään mikäli maanne hukkaisitte.

 

Ehkä sellaisen tavan omistaa saitte jo ammoisina aikoina niin käydessä että heillä jäsentyi ajattelutapa omistamisen ja vaatimisen sen sijaan että olisivat ottaneet jotain arvokasta mukaansa lähteissään.

 

Ehkä omistivat juuri sen vuoksi ettei heitä kiinnostanut mikään maallinen sinänsä omistus, vaan juuri se taivaallinen jonka avulla kuvittelivat yltävänsä entistä korkeammalle tasanteelle kukkoilemaan omistuksillaan ollen taivaallinen herra suorastaan jota emme sentään ajattele niin tapahtuvan.

 

Juuri se ominaisuuus sattui teille väärään aikaan, jolloin osallistuitte juuri elämänne kynnyksellä sellaisen asian jakamiseen joka olisi ollut suosiollista jättää jo taakseen. Vaan siinä suhteessa autoimme heitä taivaltamaan että ottivat liikaakin osaa sitten jakaessaan sitä pois ammoin muinoin.

 

Sillä entistä upeamman puvun taas kuvittelitte omistavanne jos antaisittekin kaiken valua tyhjästä maahan suvaiten kaiken menettää ottamatta mitään tilalle, joka kunnosti kyllä ajattelutapaanne huomattavasti vaan ottivat ehkä liian tunnollisesti sen aikeen olla omistamaton yksilö eivätkä havainneet jättää edes pientä pesämunaa aloittaakseen uuden elämän jossain kaakon suunnalla siihen aikaan.

 

Ehkä sellaista tavoittelivat että olisivat vapaita kulkemaan kuten ajattelivat sen aavistuksen saaneensa jostakin tavoitteesta suvaita esiintyä uskonnollisina pyhiinvaeltajina, mutta ehkä sellaista tavoitettakaan emme suosittele teille tähän saakka elämässänne käyttöön vaan ottaisitte esille ne kirjanne.

 

Ottaisivat kukin kohdallaan jakeeksi sellaisen opuksen sivun kuin jossa kuvailette miten laskeutuvat he vuorelta ollen tavoitettuna siihen aikaan suvaiten palata jälleen takaisin.

 

Olemme ehdottaneet teille sellaista jaetta lukevanne useaan kertaan joten otatko esille sen jakeesi niin voimme jatkaa opastustamme.

 

Raamatusta, mikähän jae se mahtaisi olla?   Emme voi esittää enempää johtolankoja että te itse osallistuisitte siihen tapaamiseenne, sen jakeenne kohden sijaitsisitte uudistuneina katsellessanne mitä se saattoikaan pitää sisällään se perimmäinen tarkoitus sellaisesta kohtaamisesta että ottivat he osaa johonkin ylimaalliseen tarkoitusperään ottaa jäseniä mukaansa palaten takaisin.

 

Sillä ammoisina aikoina niin tehtiin useammin emmekä katselleet armoanne mitenkään silmäkulmastamme nurkasta, vaan otimme osaa entistä kauniimmin jakeisiinne tuona aikana ennen ajanlaskunne alkua. Kunnes osallistuitte väärään suuntaan menneeseen elämäänne olematta enää kiinnostunut mistään sellaisesta tavoitteesta päästä etenemään henkisiltä kyvyiltään edemmäs.

 

Entuudestaan taistelimme teitä vastaan esittäen joitakin lausuntoja uudistavia, vaan otitte ne vastaan mutisten sanoja toisenlaisia ja vääristelitte kaiken kuten tahdoitte esittää toisin kaiken omaksi eduksenne.

 

Sillä usein heitä joukkohautaan suuntautui suorastaan elleivät ottaneet osaa ensin jakeiden levittämiseen ja sitten muuntelemiseen, eivätkä he lopulta osanneet kukaan kertoa mikä olisi ollut se lopullinen totuus kaikesta että ottivatko jotain esille vai pois muuntaen.

 

Kerroimme toisillemme hapuilevamme teidän suuntaanne joskus myöhemmin kunnes olisitte vapautuneita siitä osuudestanne olla vääristelyn uhri ettekä suuntaisi katsetanne enää alas, vaan olisitte vapautuneita kukin luonanne hyvin selvillä sellaisesta mitä maailmassanne väärin tapahtuu kokoajan teitä kohtaan ettekä suvaitsisi heitä kumarrella kuten teitte aikaisemmin.

 

Ehkä suvaitsimme joitakin opastaa enemmän kuin toisia, vaan katsoimme että se oli heille suvaitsevaista kunnes osallistuitte useakin erilaisin tavoin suunnitelmiemme kannustamiseen ja täytäntöönpanoon.

 

Ehkä saalistitte useakin eri tavoin niitä jäseniänne mukaan lähtemään, vaan ennakoitte edelleen sellaista miten heitä tulisi opastaa sisäisesti etenemään vaikka se sentään ei ole teidän vallassanne miten hyvin sen tiensä aloittavat.

 

Vaan osallistuvat enemmänkin usein liian pettyneinä aloittamaan ensimmäisen jakeensa kunnes osallistuvat kauniisti kumartaen jokainen kerta kun saavat sellaisen aloittaa kuten sinä teit tänään salaa itseltäsi tavallaan että ymmärsit viimein mistä tässä ehkä saattaakin olla kysymys, jostain mahdottoman toteutumisesta ettekä sittenkään ole tuuliajolla olleetkaan koskaan emmekä ole teitä hyljänneet kuten luulottelette.

 

Saalistimme vuosituhansia teille aina jotain kauniimpaa tavoitetta katsellaksenne, kunnes osuitte lopulta oikealle suuntaa ettekä suvainneet mitenkään väärällä olla siis aikaisemminkaan, vaan otitte jotkut enemmän osaa vääryyksien aiheuttamiseen joka oli epäsuotavaa.

 

Siinä tapahtui selvä muutos siis järkeilyssänne aikaisemmin valmistautuen vain sellaisen tavoitteen olla kaunis katseeltaan ja muodoltaan kuten tahdotte kaiken näyttävän niin viimeisen päälle hohdokkaalta ja aloittavan sen tienne ensin ajatellen miltä se ulkonäkönne mahtaakaan näyttää, vaikka se ulkoinen kauneus ei ole mitenkään verrannollista yhtään mihinkään kuten olette kyllä tulossa huomaamaan.

 

Kerromme teille uudistavia kertomuksia jollaisia ette ole aikaisemmin tavanneet matkoillanne, kertoen niistä jakeistamme kenties jollekin toiselle matkaten näin se kertomus kuten aikasemmin tapahtui että he kertoivat sitä suusta suuhun kuten alokkaat suorastaan taivaallisen tapahtuman.

 

Joten älkää menkö siihen aloitukseen jonka mukaan teidän täytyisi aloittaa jotain sisäistä matkaa aikaisemmin kun olette järkeilleet mikä on se määränpää, kohde suorastaan jota kohti aloitatte ne haparoivat askeleenne uskaltamatta juurikaan aluksi luottaa yhtään kehenkään.

 

Vaan otatte lisää kuunnelmianne mukaan jolloin osutte siihen satamaanne kauniisti haparoimatta enää ollenkaan, suvaiten kaikkia toisiakin opastaa matkallaan oikealle suunnalle. Sillä ensin otatte vain joitakin henkilöitä mukaanne kunnes otattekin heitä suunnattoman matkan taittamaan, jolloin osaavat he toiset ajatella jotain oikein kaikesta tapahtuneesta jaloittelusta.

 

Kerromme sinulle ensin miten teidän tulee menetellä etteivät teitä hukkaan heittäisi heti aloittaessanne, sillä ensin otatte niitä hapuilevia askeleitanne olematta mitenkään suojattu murheiltanne.

 

Joten ottakaa se kilpenne esiin kallistaen sen ensin ilmansuuntaan toiseen ja sen jälkeen toiseen jolloin ottavat he askeleen taaksepäin ollen häikästynyt siitä vahvuudesta miten te toimitte kallistaen vain ajatuksianne johonkin suuntaan.

 

Kilpi on siis ajatus?   Kyllä juuri niin tarkoitimme sen merkityksen olevaan suurempi kuin osaatte kuvitellakaan, joten ottakaa ne suojanne käytöön joilla palaudutte suorastaan entistä suuremmiksi palvelijoiksi iäisyyden matkan verran, tehden totuuden puhumisesta silkkaa iloa eikä siellä havaita sellaisia piileskelijöitä kuten aiemmin.

 

Sillä esitämme niitä totuuden torvianne soimaan liian hallinnallisesti heidän suunnastaan katsottuna joita olette vainoamassa pois lähtemään luotanne piinaamasta maailmaanne enempää, joten kertokaa kaikille joille vain kykenette miten otatte soturin askeleita uudistaaksenne luomakuntaanne synnyttämään teille uudenlaisen tapahtuman jollaista olette toivoneet ja hapuilleet sen suuntaan vuosimiljoonia suorastaan ettekä suvaitse sellaista käännöstä suorittaa, ellemme teidän laivaanne käännä ja ohjasta oikealle sammutetulle reitille aikaisemmin piilossa olleelle.

 

Sillä kerrotte itsekin toisinaan osaavanne saalistaa osuuksianne taivaallisen jäsenyyden, jolta osin katsottuna olettekin suvainneet oikein lähteä sille taivalluksellenne.

Otatteko sitten jäseniänne mukaan toisia vai ette, se on täysin oma päätöksenne, vaan salaisuuden aukeamiseen tarvitsette jokainen toisianne kunnes osaatte kaiken paljastaa täysin omin voimin kertoen niin voimakkaita olleenne halussanne palavassa, kertoen siitä kaikille useallekin uudelle jäsenelle jotka etsiytyvät kyllä suojistaan mukaanne lähtemään kunhan vain opastatte heitä saavuttamaan ensimmäisen pisteen aloituksen.

 

Kerromme tarinoita opastaen teitä vain hiukan, jolloin osaatte ne loput päätelmänne kertoa itsekin jolloin opastatte tavallaan itse itseänne vaikka sen sysäyksen saitte jostakin toisaalta aloittaa se tienne uudenlainen tavoite kertoa jäsenyydestään osakkaillenne uudistetuille.

 

Kunnostamme siis pohjaanne teidän edettäväksenne, jollaista tapaa olemmekin käyttäneet aikaisemmin eikä se siis ole mitenkään eriskummallista tapahtumaa. Vaan se tapa jolla teitä suosimme on väärin tavallaan opastaa mielestämme, mutta sellaista tapahtumaa ette saalista ainakaan aluksi jolla kertoisitte pelokkaita olevanne joten kertokaa ja muuttakaa kaikkea luomakunnassanne lähtöä vaille valmiiksi.

 

Kertoen jokaiselle luonaan miten onnekkaita ovatkaan kertoessanne heille sellaisen ilosanoman joka on palaava luoksenne kertomuksin näin ovelin tavallaan, vaikka suvaitsimme aikaisemmin näin tavoitella toisinaan kertojianne. Vaan se tyyli ja kevytkenkäisyys asian suhteen saa luvan säilyä teidän suhteenne miten tahdottekaan asiaan suhtautua.

 

Sillä opastamme vain osittain, jolloin otatte itse ne ratkaisevat askeleenne kertomatta kenellekään toiselle kuunnelleenne jotain ennustavaa asiaa tietäneenne.

 

Usein laskeudutte alaspäin vaikka tarkoituksemme oli toinen, vaan sen jakeen voittekin jo puhtaaksikirjoittaa millä te olette lunastetut taivaan kotiin saapumaan eikä keneltäkään puutu enää elämästä unelmia ja sanoja kauniita opastaessanne itseänne niiden lähteiden äärelle jotka teitä odottavat löytäjäänsä.

 

Entistä kauniimman asun jaloitellaksenne siis löydätte lähdettyänne matkaan tavoittelemaan jotain uutta onneanne kuten osaatte sen kuvitella suuntautuvan juuri sille alueelle millä olisitte onnen kukkuloilla suorastaan.

 

Kerromme sanavalintamme vaikuttavan sellaisen tapahtumaan jonka kerroimme tässä viestimme alussa joten ottakaa selvä miten palasivat he sieltä kukkulaltaan kertoen kaikille osakkaille onnellisia jatkossa olevansa ilman mitään ilmenevää syytä moiselle tapahtumalle.

 

Jalkautuivat he siis takaisin luoksenne palaten juuri sellaisena kuin olivat aikaisemminkin olleet, vaan osallistuivat toisella tavoin sen jälkeen onnistuen kaikessa minkä aikoivatkin aloittaa. Jäsennellen kauniisti jakeitaan sammutettuja, ettekä kukaan epäilleet heidän aitouttaan toimissaan ettekä suvainneet epäillä mitenkään verrannollisesti miten olette nykyaikoina suvainneet kohdella kanssajäseniänne joilla on vastaavan tasoisia kokemuksia eivätkä he ole mitenkään siitä mainineet aluksi, vaan opastivat he teitä uudella tavoin kertomatta mikä olikaan ollut se tapahtuma joka moisen sai aikaan.

 

Kerromme siis tällätavoin teille tämän iltaisen tehtävänne kaivaa se tapahtuma mielestänne ja kirjoistanne jos sellaisen omistatte.

 

Kerromme jäsentemme salaisuuden aukeavan juuri siinä nimenomaisessa jakeessa jonka onnistutte löytämään kyllä, olemme varmoja.

 

Kertomuksen alku siis päättyy tähän toteamukseen että olkaa ihmeellisiä kuten olettekin, vaan sellaisina tahdomme teidän säilyvänkin todella kauniina olentoina luomakuntanne joka on salaisuus aukeamassa juuri siinä silmienne alla tavallaan jokaisella.

 

Kerromme jatkossa etenevämme pitkin harppauksin tarinoissamme joten pidelkää hatuistanne kiinni jollaisen tavallaan jokainen omistattekin, suojaten teitä aina hankaluuksilta joita esittävät toiset.

Sädekehä?   Ehkäpä sellainen toisenlainen kuitenkin, olemme varmoja sen tarkoitusperästä että olemme sellaisen teille luoneet joten olkaa tarkkoina miten kohtelette niitä kaipuunne jäseniä osallistumaan kertomuksenne mukaisesti tarinoimaan ettei teille synny vääriä käsityksiä asioista.

 

Kerromme jatkossa miten menetellä jos teidän hattunne suoja sattuu löystymään ja olette itsenne löytäneet maasta makaamasta itkien loduttomasti ettei teillä ole suojaanne matkassanne. Joten ottakaa vaari tälläkertaa aikeestanne omistaa sellaista jota ette aavista olevan olemassa.

 

Kerromme lisää ensi kerralla, olkaa hyvä tässä tarinamme.

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com