8.3 henkisestä kehityksestä

 

Sijaitsisimme ennestään tuntemattomina sellaisille olennoille joita väitätte nähneenne toisinaan unelmissanne, vaan sijaintimme uudistaa entuudestaan toisenlaisia ajatuksia luoksenne ehkäisten niiden vanhojen iäti vanhentuneiden olemusten puhkeamista kukkaansa joita ajattelette omistavanne yhä uudelleen.

 

Vaan ette ota mitään neuvojamme korvillenne sillä ensin suvaitsette uudistua sisältäkäsin joka on teille helppoa kyllä jo entuudestaan, joten ottakaa se käteenne se ohjekirjanne missä olemme neuvoneet miten niin tehdään joten kertokaa siitä kaikille valtakunnassanne että ottaisivat osaa kaikenlaiseen omaisuuksien kunnioitukseen.

 

Ovat he toisetkin saavuttaneet kunnioitettavan aseman julkaistessaan sävellyksiään joita harjoittelette uudistuneina olematta sisäänpäin kääntynyt liiaksi vaan osallistutte toistenne kera uudistamaan tunnetilojanne saapuvaiseksi kertomukseen joka siivittää jokaista joka tahtoo sellaista kuunnella tositarkoituksella eikä vahvistella vain joitain ulkokuorisia omaisuuksia.

 

Selvitämme mistä tässä kaikessa onkaan kysymys vaan otatteko vahvistuksemme epäröiden vastaan. olemme miettiväisiä miten kaikesta oikein selviättekään ensinnä olla kaikesta kauniista tuohtunut ja olla vaikuttunut ja kerätä vielä kokemuksianne samalla ollen kaikesta suvainnut sekaisin mennä tavallaan että osaatte vain heikosti sellaista tavoitetta uudistaa jotain kummituksenomaista ajatusta mielessänne jota pelkäätte öisin kuulemanne perusteella.

 

Joten ottakaa vain ajatuksenne pois sellaisesta että osallistuisitte uudistamiseen jossa joudutte kuuntelemaan väkisin helpolla iskostettavia uudistuneita tuholaisia kuten mietinnöissänne ajattelette. Sinullakin esiintyy sellaista väkisin ottamista jostakin väärin kuvitellusta sanoituksesta, sillä osallistut enää harvoin sen jakamiseen mikä teille olisi merkitty todelliseksi haasteeksi olevaisuudessanne.

 

Sillä ensin oletitte olevanne uupuneita jäseniä jolloin osallistuitte ensimmäiseen jakamisen sanan olematta mitenkään vaikuttunut mistään erikoisesta tavoitteestanne mutta uudistutte kyllä ajan mittaan oikein suvaitsemaan kaikkea uudistamaanne jaettanne siellä kasvoista loistavista joita tulette näkemään yhä enemmän.

 

Sillä entistä kauniimman katseen saatte aina sillä tavoitteellanne ollen vaikuttunut uudistamisesta jonka avulla näette aina uusia jakeita katseellenne ettekä suvaitse ketään noyristellä ettekä kaitse pahoja olentoja joita harjoitatte uskomuksissanne liikaa kulkemaan.

 

Esitämme miten teiltä puuttuu sieltä täysin sellainen ymmärrys kauniimmasta olemuksesta joka on täysin mahdollinen teille jokaikiselle vaikkakin sen saavuttaminen on työn ja tuskan takana. Mutta ehkä opitte siihen ajanmittaan löytämään oikean sävelen sanoillenne ollen tuskastuttavan hidaskulkuinen olento jota suvaitsisitte hoputtaa ajatuksissaan.

 

Vaan sillä tavoin se eteneminen ei voi tapahtua että ottaisitte vain osallistujienne kokemuksen omaan tarvikevarastoonne ja olisitte valmiita.

 

Esitämme siis että teillä on uusia jakeita esitettävänä sitä mukaa kun valmistutte edellisestä tavoitteesta olemaan edistynyt, joten olkaa parempia edes hetkittäin.

 

Niin se tapahtuu se edistyminen henkisellä polullanne eikä teillä ole vaaraa jättäytyä liian taakse, sillä palvelemme teitä kyllä aina uudelleen ja uudelleen säilymään uudenveroisena kuten olettekin aina pienen edistymisen tiellänne ottaneet seuraavaan asemaan.

 

Selvitämme edestänne niitä karikkoja joihin olette aikaisemmin aina tarrautuneet joten suvaitsette sen turvin olla suojassa jostakin aikaisemmin turmiolliselta ajatukselta kestäen näitä jakeitamme kuunnella entistä kaipaavammin ettekä suvaitse mitään ajatuksia heittää toisenlaisia että osallistuisitte vain silloin tällöin vaan otatte sen kokonaisuutena tavoitteenne kunnes osallistutte uudistuneina olematta mitenkään enää apua tarvitsevia olentoja.

 

Olemme varmoja tästä onnistumisestanne joten palautamme teille kiillon luomakuntaanne jota voitte havaita aina syntyneen jonakin toisena aikana aiemmin vaan olettekohan osallistuneet sellaisen löytämiseen koskaan olemme epäileviä.

 

Kiillon?  Niin sillä tarkoitimme sellaista kimmellystä toisenlaisesta tavoitteesta uudenlaisesta jota vastaaan ette ole aikaisemmin sattuneet taivaltaessanne.

 

Sillä ensin oletitte olevanne uudistuneita vaan ehkä sittenkin vain olitte polvistuneet väärälle palvonta menolle jolla palvelitte toisenlaista tarkoitusta kuin se alkuperäinen parempi tarkoitus kaikesta jota suosittelemme kullekin päämääräksenne.

 

Ehkä tavoittelitte toisinaan liian himoiten jotain tallustelevan mielenne osuuksia suuremmasta tavoitteesta, vaan siinä osalta harhaan mennen jolta eksyitte suuremminkin kaidalle polulle.

 

Kaikessa osallistutte ainoastaan jonkin palvontaan joka sentään ei ole pääasiallinen tarkoituksenne vaan suosittelisimme teille uudistamista sen ajatuksen korvaten sen sellaisella mielen äärimmäisyyksien tavoittelulla että ottaisitte entistä kauniimman jakeen päämääräksenne ettekä tavoittelisi mitään erikoisia mielestänne vaan olisitte vain matkaanne lähdössä ja kertoen toisille satuja kummallisia mielestänne aluksi mutta siitä edistyisitte uudistumaan kertoen toisenlaista sittenkin miettineenne jolloin kerrottekin toisenlaista jaetta kokonaan.

 

Olemme mielissämme miten olette meidät vastaan ottaneet joten uhmatkaa niitä vanhoja vastuuttomia vanhanaikaisia osuuksianne jonkin palvonnasta ja kääntäkää se puolellenne minkä onnistuttekin helposti kunnostamaan että sinäkin ehkä osaat jakaa toistojasi oikein ja kerromme teille miten suorastaan kauniin sydämen omaisuuksia olemmekaan.

 

Ehkäisemme teitä vaipumasta liian syvälle jäsenyyteenne sinne suorastaan laaksoon murheen, sillä ennustamme hyvin pian osuuksienne jäsentyvän kauniimmiksi jakamiseen onnen laulun että ehkä sinulla on kuitenkin enemmän niitä onnistuneita jakeita lausuttavanasi etkä ole jakautunut mielessäsi liikaa kuten ajattelet olevasi toisinaan.

 

Ehkä sinä katselet toisaalta kaikkea liian henkilökohtaisesti etkä osaa kuvitella miten suurta aluetta tämä viesti määritys koskeekaan että sinun kuuluisi kulkea ylväänä ilman havaitsemista minkään varautumisen onnettomuuden. Kerromme sinulle kyllä aina kaiken juuri siten kuten ennustammekin tapahtuvan eikä ole siinä valitusvirsiä kuultavana vaan on teillä uudistuneita osakkuuksia onnestanne jostakin suuremmasta alueesta siis kuin vielä ymmärrätte.

 

Uudistamme sanoituksiamme uudistumaan teidän pyyntöjänne mukaillen että kerromme vain sellaista mitä asiaa tahdottekaan kuunnella eikä satu siten että kerromme jotain mistä ette ole tuumaakaan innostuneita.

 

Kerromme uudistuneita jakeita uudistumaan yhä upeammin sillä ennustamme niiden avulla pääsevämme tavoitteeseen kuulla teitä kaikkia kauniissa kuorossa laulamassa säveliänne. Sillä ensin äänestätte puheenvuoroja ja autatte toisia ylöspäin lammestaan räpiköimästä jonka avulla kannustatte toisianne yhä edemmäs kertoen uudistuneita jakeitanne.

 

Joten ottakaa väsyneitä kanssajäseniänne mukaan ja kertokaa heille tavoitteistanne jostakin kauneuden kuuntelemisesta, sillä entistä kauniimman jakeen löytämiseen osallistutte sitten kun vain päätätte niin suvaita.

 

Kerromme uudistettuja jäseniä siis olevamme kunnes osaatte ajatella oikein, jolloin kerromme lisää ennustetusta saapumisesta kumppanuuden keskuuteenne. Suvaiten esitellä jotain toistaiseksi tuntematonta aluetta saapumiselle, jonka ymmärrätte poikkipuolisesti suvaiten vain esittää jotain vääristeltyä tavoitetta jakavanne.

 

Uskomme teidän suvaitsevan kuitenkin korjata niitä ajatuksianne ettekä jää jumiin sellaiseen tavoitteeseen suvaita vain katsella, vaan otatte osaa kukin taitojenne mukaan ettekä kukaan jää enää jälkeen kuten aiemmassa tavoitteessanne teittekään.

 

Sillä ennustamme teille saapuvan laatutietoisen joukon ennustajia jotka huomauttavat jokaiselle luonaan mitä arvokasta omistatte, jolloin osaatte sitä kohti kävellä suorastaan kuunnellen vain ohjeita kanssakumppaneiltanne.

 

Uudistamme siis jakeitamme tällätavoin ettekä havaitse minkään muuttuneen luomakunnassanne vaikka sellaisen taidon saattekin syvemmän katseen havaita jonkun puuttuvan tai olla lisättynä luoksenne.

 

Uudistamme näin toisenlaisia ajatuksia sekaan metelinne jota kerrotte toisille avoinna ollen jollekin suunnattoman suurelle aavistukselle että osaisittekin kaikki joukolla säveltää onnenne olevaiseksi.

 

Kerromme näin satumme tavoitteen olevan juuri se tavoite että tulisitte viisaammiksi kunnes ette suvaitse enää ketään asujaimistonne jäseniä uudistaa, vaan otatte käytäntöön uuden puvun jonka aukaisette sepposen selälleen aina kun vain päätätte käydä siihen kauniimpaan olomuotoon käsiksi. Uudistamme ja kerromme kunnes olette suvainneet näin toimia joten ottakaa käyttöön se uusi paitanne josta olemme aikoja sitten maininneet joten ottakaa vaari ja käykää uudelleen omistautuen uudelle jakeellemme uudistumaan.

 

Näkemiin rakkaat olennot luomakuntanne, olkaa valmiita ja kansalaisia suuren edunsaajan maailmassanne.

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com