Viesti 19.2 (entiset elämät)

 

Huomenta. Voinko saada tietoa jostakin entisestä elämästäni niin pääsisin hieman selville itsestäni, vai onko se liikaa udeltu? Siinä kykenemme auttamaan siten että katso vain jalkoihisi ja käsität miksi ne ovat olleet liikaa käytössä että sinulla on kovettumia varpaissasi. Olet valloittanut lukuisia olentoja mukaasi kulkemaan kunnes olitte lähes tavoittamattomia toisille olennoille sinä aikana, joten aloita vain se kertomuksesi jaloistasi siten valmentaen itseäsi totuuteen joka uhkaa teitä siellä uudessa aloitteessanne.

Sillä ensin teille syntyi jaloittelijoita sekä uudistuneita olentoja jotka sitten avustivat toisia jalkeille saapumaan luokseen sekä uudistamaan kaikkea.

 

Siinä kerromme sinulle pienen vihjeen jonka saat arvioida kuten tahdot sillä sen verran voimme paljastaa kaikille minkä verran he ovat matkaansa taivaltaneet että sinullakin sitä matkaa on kyllä paljon takanasi etkä siinä ajassa sitä vielä ymmärrä, mutta tulet havainneeksi joitain vihjeitä pieniä jotka paljastavat menneisyytesi.

 

Innostamme teitä kaikkia valmentamaan mieltään saapumaan luoksemme kuuntelemaan sillä ensin olette ihmeissänne ja kysyviä, jolloin osallistutte kuitenkin jokainen kohdallaan johonkin uudistamiseen että tulette sentään luoksemme ja olette ihmeissänne. Ensin valaisette vain pienesti jotain uudistusta jonka jälkeen osaattekin valaista pimeässä hehkuen että kuunnelkaa ja kyselkää, on kaikki mitä voimme paljastaa.

 

Olen siis ollut jonkinlainen pyhiinvaeltaja?   Siinäkin aiheutamme pienen vastustuksen luoksesi että et tahtoisi olla mitään suurta valloittanut mutta niin sinä kuitenkin olet tehnyt, sillä ensin jaloittelit uudistuneena yksin jonka jälkeen saattelit toisia matkaan ja sitten lähditte taivaltamaan niin pitkää tietä ettei siellä sellaista pyhiinvaellusta vielä ollut nähtykään sitä aikaisemmin. Ensin valaisitte vain muutamia jonka jälkeen saavuitte kaupunkiin ja aloititte uudistamisen suuremmassa mittakaavassa, sillä ensin heille syntyi vastustusta vaan sitten jaloittelivat kuitenki mukaanne aikojen kuluttua.

 

Ennustamme siten tapahtuvan myös nytkin, sillä ensin olette vihaisia ja surullisia jostakin kohtaamastanne rienauksesta mahdollisesta jolloin osallistutte vähäisesti mutta aikojen kuluttua jälleen tapahtuu se käänne että kuljette yhtämatkaa. Siinä kerromme jotain vahvistusta vaan onko se sinusta liian vähän, olemme kuulolla?

 

En sinänsä ole yllättynyt sillä lomamatkalla pidin kovasti lämpimästä pölyisestä tiestä, vai olenko ollut pohjoisessa, sitä en oikein uskoisi sillä en pidä pakkasesta?   Selitämme ehkä lisää toiste, vaan oletko havainnut mitään muutoksia ympäristössäsi tänään ja eilen kysymme?

 

Eilen olin hirveän iloinen ja luottavainen elämän suhteen, kaikki tuntuu toimivan vaivattomasti.  Siinä entistämme sitä kulkuanne eteenpäin että siinä aavistelette toisenlaisen tapahtuman saapuvan ettei teille synny enää mitään puutoksia elämäänne vaan saatte jakaa toisillekin siitä runsaudestanne jolloin osaattekin valaista mikä on se syntytarina sellaiselle uudistamiselle jokaisella luonaan jolla voivat osallistua puutoksen muuttamiseen runsaudeksi.

 

Sillä entistätte itsekin maailmaanne luopumalla vääristä valinnoista jolloin otatte jotain oikeampaa sijalle jolloin osaatte valaista mikä olikaan se paras tavoite maailmassanne elämässänne että sinullakin syntyy joitain uusia aavistuksia tavoitteistasi jolloin lähdet niitä saavuttamaan etkä valaise mitään erikoista mielessäsi tehneesikään vaan olit vain mielissäsi kun havaitsit jotain puuttuvan jonka täytit saman tien uudistuneena.

 

Ehkäisemme toisia tavoittelemasta liikaa mielessään rikkauksia ja sellaisia tavoittelemisen arvoisia olemuksia sijaan ottamaan mutta siinä aavistamme hukkaan heitetyksi ajan että sinullakin on vielä liikaa sitä arvostusta rahan etkä ole havainnut luonasi mikä olisi tulossa sen sijaan.

 

Olen kyllä mielestäni osannut jo karsia haluamisia enkä mielestäni ole edes vaatimassa aina uusinta teknologiaa vaan käytössäni on vuosia vanhoja laitteita joten miksi aina puhutaan että teen kuitenkin väärin?   Sellaista aavistelemme sinun tahtovan sijalle että ottaisit mielelläsi uudistetun painoksen valokuvausvälineestäsi, sillä tahtoisit ottaa värivalokuvia mielestäsi kauniista asioista siellä luomakunnassasi sillä etsit heitä katselemaan kanssasi kauniita asoita joita löydättekin kyllä helposti vain katsellessanne ympärillenne joten miksikä tahtoisit omistaa niin kalliin laitteen, olemme kysyviä?

 

Niin tosiaan haaveilinkin kamerasta, mutta valokuvat ovat tärkeitä historiallisesti, katsokaa esi-isien kuviani seinällä. Uudistamme kyllä sellaisia tapahtumia ettei teille jää mikään enää muististanne pois joten ottakaa uudistuneet kysymyksenne suhteen sellaisen asian mikä teitä piinasi siinä sijainnissanne että sinä aikana eivät ottaneet paljoakaan valokuvia olemme kysyviä?

 

Se oli kallista?  Niin sitä juuri, tahdomme pitää yllä sitä arvostusta sellaisesta taidosta ottaa valokuvia että siinä teillä on kyllä kaunis harrastus vaan saatte sen pitääkin jos tahdotte välttämättä mutta mitä mieltä olette sellaisesta taidosta joka kertoisi teille aina uudistuneita kertomuksia menneestä historiasta että siinä jaloittelisitte uudistuneena ettekä käyttäisi mitään sellaisia alkeellisia välineitä uudistamaan siitä muistoanne kysymme?

 

Osaisimmeko sen palauttaa mieleemme, miten sitten jakaisimme niitä muistoja toisille, jälkipolville?   Siinä taidatte olla suuren kysymyksen äärellä miten saatoittekaan valaista mitään niin heikosti uudistunutta jaetta uudistetusta luomakunnastanne että syttyi se valo päähänne ettekä sijainneet edes missään laitteessa, vaan sekin jae alkaa ja loppuu muodonmuutokseen jonka itse käynnistätte että siellä saattelette niitä jaloittelevia jäseniänne uupuneita kysymyksiä esittämään ettekä valaise mitä tahtoisitte omistaa.

 

En ymmärrä?   Siinä esitimme että teillä on kyllä taito ja ymmärrys aloittaa täysin uudenlainen jäsen maailmaanne että suvaitsette kulkea uudistuneissa olomuodoissanne kuin jäsenet entisinä aikoina vailla mitään uudistunutta jäsentä uupuvaa että siinä teillä on useitakin mahdollisuuksia havaita se jäsenenne muistelu tapahtuneeksi.

 

Sillä osaatte suorastaan arvioida esiin tulevia jäseniä uupuneita esiintymään uudistuneina kunnes esitätte jotain sellaista laulua arvoisestanne olemuksesta jonka sytytätte palamaan suorastaan liekkeihin, näin voisimme kuvailla esitystänne eikä siinä teillä ole mikään tavoite niin alhainen että tarvitsisi käyttää jotain aataminaikaista laitetta mahdollistaaksenne syntymisen jakeiden historiallisten.

 

Sillä esiinnytte kyllä itse omassa päässänne esitellen kaikkea mennyttä elämäänne ettekä valaise siitä tällähetkellä vielä ketään, mutta pian.

 

Millaisia muita merkkejä entisistä elämistä meillä saattaa esiintyä kehossamme tai tavoissamme?  Sellaista saatatte havaita miten olette suorastaan suuntautuneet jollekin keväiselle airueelle jotain tavoittelemaan jäsentelyä kauniimmasta tavoitteesta että siinä sytytätte toisiakin tuleen, joten sellaista esiintyy tavoitteissanne että jäsentelette uudistuneita tavoitteita itsellenne ettekä tavoittele siinä ensin mitään uudistusta vaan teette vain kuten teistä tuntuu parhaimmalta.

 

Vaan sitten huomaattekin miten olittekin tavoitelleet kokajan samaa tavoitetta kohti esiintyen uudistuneina jäseninä kuitenkin yhdessä, ettekä sellaista osanneet aavistaa tapahtuvan.

 

Esiinnytte usein tavoittamattomissa kuitenkin vaikka olettekin tavoitteenne asettaneet mutta ette koskaan kauaksi lähde kulkemaan, siinä teillä selvä merkki sellaisesta päämäärästä jonka olette aikaisemminkin omistaneet jonakin muuna aikana maailmassanne.

 

Sellaisen tavoitteen osaatte siis itse saavuttaa ettekä tarvitse siihen kenenkään apua jos olette sellaisen aikaisemminkin omistaneet, sillä ensin on vain jäseniä olevaisuuden jolloin esitätte toisianne kaltaisianne saapuneiksi jonnekin tasanteelle jonka jälkeen osallistutte yhdessä kamppailuun.

 

Mutta on siis myös fyysisiä merkkejä, millaisia?   Saatatte olla päätänne lyhempiä toiset jolloin osaattekin aavistaa miksi olette niin kaltaistenne tapaisia ollen liian lyhyitä mielestänne, vaan se selittyy ensinnäkin sellaisella tavalla kulkea tavoitteitaan kohti että olitte paljon kauniimpia silloin mielestänne kun olitte lapsia.

 

Sellaisen tavan uudistaa jokaista sisältäkin omistitte usein lapsena joten kerromme sen saavuttavan lisää kuulijoita, sillä esiinnytte usein vailla mitään rihman kiertämää tavallaan että olette paljastuneet itsessänne ettekä siltikään pelkää. Kerrotte vain olevanne avoimia uudelle, jolloin osaattekin kertoa lisää ettekä sijaitse mitenkään erikoisen syrjässä toiveenne suhteen vaan olette silloinkin aavistaneet oikein ja jäsennelleet suuria ajatuksia itsellenne.

 

Siis fyysisesti lyhyempiä, en nyt ymmärtänyt, eivätkö he ole halunneet kasvaa aikuisiksi vai?  Siinä tavoittelemme niin monimutkaista prosessia kasvamisen ja kehittymisen että emme kerro enempää teitä sekoittaaksemme, mutta niin vain olette päättäneet olla toisinaan kasvamatta lainkaan aikuisiksi emmekä sitä uudista jos se tahtonne mukaista on olla päätänne lyhempi toisia.

 

Vannotatte toisia kasvamaan liian äkkiä uudistuneiksi jäseniksi kunnes teillä onkin ongelma miten ovat suuria tavoitelleet eivätkä olleetkaan jäsentyneet vielä sellaista vastaan ottamaan, sillä ensin heillä kasvaa liiaksi halu hallita jäseniään jollaisia syntyy usein väärissä olosuhteissa maailmassannse että siinä olette kurjistuneet kyllä taantuneet suorastaan miten ette vain suvaitse lapsia olevanne pidempään kuten tahdotte esiintyä.

 

Emme valitse teille mitään rooleja esitettäväksi joten olette vapaita kuuntelemaan omia jäseniänne mitä tahdottekaan mutta ehkä olisi siirryttävä uudenlaiseen tapaan havaita se lapsuus itsessänne että siinä olette kyllä aina viisaampia henkisesti jos oletatte lapsen taajuudella yhä esiintyvänne että sinullakin taipumusta tuudittaa itseäsi uneen kuunnellen jotain lapsuutesi aikaista laulua uudistetusta tavasta kuunnella jäsenienne kuunnelmia että siinä vaivutte suoraan uneen että lähdittekin uudistuneena kuuntelemaan sitä lauluanne.

 

En muista mitään lapsuuden aikaista laulua iltaisin kuunnelleeni?  Sellaista teit kyllä, olemme varmoja mutta emme sijaitse enää siinä luulossa että yhä sitä laulat mutta olet tietoinen siitä tunteesta mitä se teki sinun sisälläsi että sinua tuuditettiin uneen lausumalla kauniita kestäviä ajatuksia luomakunnastanne että siinä teillä aina kestävä pohja tuudittaa lapsianne uneen.

 

Voi kunpa muistaisinkin.  Siinä esitämme teille uudistunutta jäsenyyttä olevaisuuden kuunnellessanne sellaista jäsentelyä muistojenne jolloin osaattekin jokainen kohdallaan palata niihin aikoihin että sinulla ja toisilla olisi se samanlainen kaipuu ja halu turvata johonkin suurempaan olemukseen sisällänne.

 

Sillä esiinnyitte toisille sen jälkeen usein samanlaisina olentoina, suurina turvaavina olemuksina jäsennellen kehtolauluja suunnilleen että suvaitsette sellaista kuunnella kyllä kun niitä teille eteenne tuodaan ettekä suvaitse epäkohteliaita olevanne ketään sellaista kohtaan joka osoittaa teille huomiotaan kun olette uneen vaipumaisillaan ettekä osaa itse enää kavuta kehdostanne pois turvaan.

 

Siinä esitämme ehkä pelottavan lauseen tapaanne matkata maailmassanne mutta sellaista on tapahtumassa ettekä ole siitä lainkaan tietoisia miten teitä uneen tuuditetaan luomakunnassanne. Sillä esiinnytte tahdottomina olentoina eikä teillä ole jäljellä enää sellaista taistelutahtoa kuten esiintyi vielä vuosikymmeniä sitten vaan olette suvainneet kuin kedon kukka väistyä syrjään tahtomastanne ajatuksesta siten ollen vain suvaitsematon olento kaikkia muitakin kohtaan että siirrytte toisinaan täysin uudistuneelle kumppanuuden tasolle kuitenkin tahtoen olla kauniimpi kuin mihin maailmaan olettekaan syntyneet jäseniksi.

 

Osaatte valaista jo nyt mitä on olla kuolleena, vaan siinä jakeessa sanelette ainoastaan sellaisia hallitsevia osuuksia jostain jäsentenne laatimasta väitteestä kavuta alaspäin tuonelaan. Esitämme että sellaista ette enää havaitse jakavanne käsitystä, vaan otatte ne silmälasinne käyttöön ja jaatte uudistunutta käsitettä jostain kauniimmasta ajatuksesta olla poissa vaan kuitenkin paikalla.

 

Sillä esiinnytte toisinaan vain uusissa puitteissa ettekä ole lähteneet ettekä saapuneet minnekään vaan olette vain välitilassa saavuttaen sen lähtöpisteenne josta olette lähteneet kipuamaan sinne maailmaanne jolloin osoititte uudistuneita jäseniä olevanne.

 

Vaan se jae meillä kestää odottaa seuraavaan kertaan että kerromme miten olette nyt kapuamassa suorastaan suoraan ylöspäin sijaltanne ettekä vajoa ettekä kerro kuolemassa olevanne sillä esiinnytte toisilla tavoin kauniimpina osallisina kaikkeen, siinä kaikki.

 

Osaamme jakeitamme säilyttää siihen saakka kunnes jälleen osallistut kirjoittamiseen joten suvaitkaa toisianne jäsennellä mukaanne että sijaitsette toistenne suhteen kauniimpina, olkaa hyvä.

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com