Viesti 16.2 (auttavat olennot)

 

Huomenta!   Sinäkin siis jatkoit päätelmiäsi että kykenet olemaan välittämättä niinkään mistään maallisisista iloista vaan päätit sijaita meidän keskuudessamme, josta olemme tietenkin erittäin mielissämme.

 

Voisimme jopa hieman teitä patistaa tänään aloittamaan entistä laajemmantasoisen eläytymisen sellaiseen tilanteeseen että jospa teillä alkaisikin kukkia se kaukainen asia josta olemme puhuneet äärettömän aikaa että sinulla ja heillä kaikilla tulisi puhkeamaan jotain niin uskomattoman kaunista mieleenne joka saattaisi teitä pitkälle matkalle entistä kauniimmalle tasanteelle kulkemaan mielessänne ettei teiltä mitään puuttuisi ja saattaisitte vain ihastella joitakin kasveja matkallanne jotka kukoistivat mielestänne niin kauniisti siinä näkemättä sitä millaiseksi itse olettekaan samalla reissullanne muuttuneet.

 

Sillä ensin oletatte olevanne tavallisia matkalaisia kunnes esitätte jotain mukaansa tempaavaa esitystä mielestänne jolloin kerrotte olevanne entistä kauniimpia sisäisesti eikä heitä toisia voisi asia vähempää aluksi kiinnnostaa, vaan sitten kun pääsevät hekin alkuunsa, huomaavat miten kaunis se onkaan se erityinen matka sisäinen.

 

Sillä teette jotain ylivoimaisen kaunista aloitusta aina heidän mieliinsä kun oletatte olevanne heidän matkalaisiaan vaikka olettekin jo hieman edistyneempiä taivalluksessanne mutta kuitenkin teille syntyy yhtäaikaa sellainen palo mieliinne tavoitella jotain korkeampaa kunnes esitätte niitä tarinoitanne yhdestä suusta olematta juurikaan eritavalla mitään käsittänyt kuten toisetkaan.

 

Siinä erittelette itseänne toisten joukosta vielä erottumaan että mielestänne teitä on eri tavoin jäsennelty taivaltamaan alunperin matkaanne, sillä joillakin on vain eritasoista kehitystä mielessään ja joillakin on väärä asenne toisaalta kunnes ovat samaa tahtia polkemassa suohon tavallaan sellaista tarinaa joka teitä viitoittaa pelkästään väärälle suunnalle.

 

Siinä esiinnytte vielä pelokkaina tutkijoina vaan sellaisen varmuuden saatte asioihinne ettei teitä säikytellä minnekään lankeamaan toiselle uralle enää milloinkaan vaan osaatte suorastaan naurettavan helposti eritellä ne halpamaiset tavat esitellä omaisuuksiaan ja jäseniään arvostella, että teillä kaikilla on siinä kyllä erityisen vivahteikas aloitus odottamassa poimintaansa.

 

Sinullakin on siinä toisinaan liian kiire esitellä toisille niitä tarinoitasi että et tukeudu siihen sanaasi todella vaan ajattelet lukevasi sitten myöhemmin eikä siinä tapahdu kuitenkaan sellaista normaalia oppimista kuten olettaisimme olevan mahdollista. Esiinnyt toisinaan poissaolevana jäsentelijänä etkä ota osaa omaan käsitykseesi tavoitteestasi vaan sukellat vain kuin sorsa pintaveteen etkä osaa ajatella aina oikein.

 

Kyllä, oletan että saan aavistuksia miten jatkaa tätä maallista taivallusta, kun asioiden aika on tulla minulle selviksi.

  Siinä saattekin aina esiintyä hieman kauniimpina maallisina jäseninänne että teille syntyy useita aavistuksia oikeanlaisia ettekä saalista niitä itse, vaan osuvat vain saaliiksenne uudistuneina kuin esiintyen ensimmäisenä mielessänne ja silloin osaattekin valita niitä jäseniänne, omaisuuksianne tai mitä tahdottekaan valita kerrallaan.

 

Sillä ensimmäinen vaihtoehto on teidän mielestänne aina se paras jonka valitsette suuremmin mukisematta jäseneksenne jolloin osaattekin valita jatkossa helpommin. Siinä se tarina tämänpäiväinen jonka tahdomme jakaa joten oleta olevasi vapaa tänään tekemään mitä tahdotkaan sillä emme sinua tahdo rasittaa liiaksi.

 

Voisin jonkin kysymyksen esittää... Miten voisin saada elämästä yksinkertaisempaa, teenkö aikataulun itselleni päiviin esimerkiksi meditointi/mietiskely, taloustyöt/siivoaminen, kirjoittaminen, ulkoilu... sillä nyt olen ollut liikaa töissä ja kaikenlaista tehtävää olisi kotona jolloin en vain saa mitään aikaan, en saa tartuttua tekemiseen. Miten voisin saada itseni ojennukseen?   Siinä teillä onkin aina pulma miten sovittelette niitä koti ja työasioitanne sekaisin ettekä vaatisi liikaa mielessänne itseltänne että pitäisi vain olla sitä ja tätä uutta kalustetta vaan siinä voisit olla suvaitsevainen itsellesi että ota sitä aikaa itsellesi päivittäin sillä tavoin että istut vain ja kuuntelet jotain mielesi liikehdintää kunnes osaat kuunnella mitä sinun tarvitsisi aloittaa sille päivää että sinulla onkin paljon kaikenlaista odottavaa puuhastelua jotka ovat jääneet pois tehtävälistaltasi etkä aina osaa niitä sitten jatkaa samantein.

 

Sinulla on liian odottava asenne itseäsi kohtaan että odotat kaikenlaista omistavasi ja pyykkäät tavallaan sellaista sotkuista odotusta mielessäsi jota et osaa jäsennellä enää sotkuista vapaaksi. Teet jotain liian voimakkaasti sijoittuen itsenäisyyteesi vaikka voisit osata odottaa jo toisiltakin osallistumista eikä sinun tarvitsisi niin paljon niitä asioita itse kantaa ja osallistua.

Sinulle suosittelemme uudistamista sen suhteen mitä sinä odotat toisilta vai odotatko kuuta nousevaa että sinulle tulee liian paljon odotuksia itsesi suhteen jos vain yrität selvitä kaikesta yksin odottamatta mitään osallistumista keneltäkään toiselta maailmassasi.

 

Ei minulla ole oikein sellaisia ihmisiä joilta viitsisin mitään pyytää.   Sinulla on sellaisia herkeämättä ympärilläsi odottamassa pyyntöjäsi oikaista jotain luomakunnassasi esiintyvää oletusta, useitakin sellaisia tapoja suoristaa päiviesi kulkua etkä sellaista vain koskaan aloita harjoittelemaan vaikka kykenisit kyllä uudistamaan kaikenlaista.

 

Ai, ei ihmisiä?   Niin sellaista esitämme että suoristatte niitä olemuksianne kuulostelemaan lisääntyneitä auttajia ympärillänne sillä sellaisia teillä todellakin on, eivätkä he ole siitä mitään palkkiota vailla milloinkaan.

 

Kehittelemme teille kokoajan sellaisia auttajia luoksenne jotka vapauttaisivat teitä yhä enemmän taakastanne, sillä esittelette toisillenne erilaisia olentoja kuitenkin huomaamatta itsekin sellainen olevanne.

 

Vaan siinä teille tulee pieni este ajatteluunne sillä esittelette heitä toisia olemuksia kuin ne olisivat jotenkin teistä erillisiä vaikka eivät täysin sellaisia ole, sillä kehittelette niitä itsekin luoden vain kuvitelmianne ja istuvat ne olennot niiden päällä suorastaan että keventävät taakkaanne sellaisesta työstä jota voivat suorittaa ilman että teidän itse täytyisi kaikkea tehdä.

 

Suoristamme luuloanne kaiken suhteen vielä voimallisemmin että voisitte viimein vapautua sellaisesta väärästä käsityksestä luomakunnassanne joka kertoo teidän olevan yksinäinen olento, sillä esiinnytte kyllä niissä olennoissanne yksin vaan suoritatte kuitenkin esiintynyttä jaetta toisenlaisesta tavasta hallita maailmaa ja niin teille käykin usein että kehitytte aavistamaan ja olemaan totta keskuudessanne siten että sinäkin hallitset kauttasi monia tapahtumia olematta niistä mitenkään tietoinen.

 

Eli siis se päivittäinen miettiminen olisi tarpeen ainakin?   Siinä edistämme sellaista tapahtumaa jonka aloitatte keskuuteenne jolloin asetutte mietiskelemään hätäilemättä niitä päivän tapahtumianne jolloin osoitatte herkkyyttä mielessänne että sijaitsette uudistuneella tavalla esitellen jotain mielessänne kulkevia ajatuksia sijoittumaan oikeaan järjestykseen jolloin sellaisen tekevätkin, sillä esittelelette sitä tapaanne toisille jäsenillenne jolloin ovatkin he jo jäsennelleet niitä ajatuksiaan myös ja jäsentelevät tapansa mukaan järkevästi.

 

Sillä ensimmäisenä teille aina esiintyy se järkevin ajatus josta alatte siirtymään pois ja sitten palaatte siihen alkuperäiseen asetukseen tekemään ja toteuttamaan sen järkeilynne.

 

Ette pääse siitymään mitenkään kauas sillä esiinnytte kuitenkin sen ristinne sisäpuolella tehden ainoastaan pieniä matkoja kauemmas miettimään vaan sen saatte mielihyvin tehdäkin, jaloitella toisinaan mielessänne. Vaan se kuitenkin täytyisi jalostua toteutetuksi vasta se jälkimmäinen aatteenne että siinä teillä on aina valikoimista mitä tahtoisitte tehdä päivittäin oletteko yhdeydessä itseenne vai jatkatteko jotain maallisia polkuja olematta lainkaan tietoinen kaikesta avusta jota luoksenne saatte.

Olkaa kiitollisia siitä kaikesta kauniista avusta jonka luotte luoksenne saapumaan.

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com