Viesti 14.2 (tavoitteet)

 

Silläkin tavalla poikkeamme radaltamme tämänpäiväisessä sanomassamme että annamme teille uudistetun julkisen tavoitteen valita tänään kaikkea kaunista mukaanne otettavaksi sillä ensinnäkin olette syntyneet uudelleen, sillä sinullakin on vielä kaikenlaista saavuttamatonta asemaa ja haavetta että sinäkin osaat kyllä valita sellaisia tavoitteita päivääsi jotka saattaisivat edistää tavoitteitasi maallisessa taivalluksessasi.

 

Ensin teille syntyy useitakin oivalluksia uudistetuista tavoitteistanne sillä ensin olette tavoitteita vailla, vaan sitten jäsentelettekin ensimmäisen ohjelmanne saavutettavaksi jolloin osaattekin järjestellä ne saapuvat seuraavat tavoitteenne samalla tavoin uudistetuksi.

 

Jäsentelemme tällätavoin teille ensimmäisiä osallistumisia sellaisen tuomion tavoitteen että viimein käsitätte jonkin aikakauden päättyneen ja lähdette uudistamaan siksi tulevaa ettei teiltä puuttuisi mitään välietappeja silläajalla kun lähditte takaisinpäin.

 

Sillä saavutatte tänään entistä kauniimmin kaikkea uutta luomakunnassanne syntynyttä esitystä että teillä on siinä useitakin uusia jäseniä luonanne viipymässä ja kannatatte heidän laillaan jokaista sellaista tavoitetta jonka kykenette uudistamaan.

 

Sillä ensin oletatte väsyneenne tavoittelemaan mitään ja sitten huomaatte miten helpottui se taakkanne maallinen ja lähdette uudelleen yrittämään samalla tavoin. Sillä esitätte ensimmäisen osallistumisenne sellaisen tavoitteen jakamiseen että kuvittelette menettäneenne jotain maallista tavaraa mutta sellaista emme suvaitse teille enää tapahtuvan, vaan saatte kaikkea uutta jaettavaksenne ja julistamme näin voitokkaan esityksen alkaneeksi päivänne kunniaksi, olkaa hyvä.

 

Esitämme sellaisen tavoitteen teille ensimmäiseksi että kootkaa jäseniänne ryhmiksi samanlaisiksi kuten oli aikaisemminkin maailmassanne, sellaisia jäsenistöjä uudenlaisia kuitenkin tälläkertaa että heillä kaikilla syttyy tavoite mielessään yhtä aikaisesti aina. Ja silloin jäsentelette oikein kaikkea sitä maallista tapahtumaanne että sinullakin yltää uudenlaisia tavoitteita uudenlaisia järjestykseen että osaat kyllä jäsennellä tästälähin jotain ympäristössäsi tapahtuvaa uudistusta.

 

Sillä osaatte kaikkea uudistaa kun vain sellaiseen peliin suostutte osallistumaan jossa jaettavana on ainoastaan uudistettuja jäseniä osuuden taivaan jonka järjestämme luoksenne saapumaan aina sellaisena aikana kuten läpikäytte nytkin siellä ja voivottelette niiden taakkojenne suhteen että sinullakin on siellä kyllä aika raskas taakka läpikäytävänä mutta et ole siitä pahoillasi etkä halua siitä edes tavallaan luopua vaan sinä ajattelet sen kuuluvan jokapäiväiseen elämääsi joka sentään ei ole tavoitteemme.

 

Siellä esitätte toisillenne säkeitä surullisia joiden oletatte siis kuuluvan jäsenistönne elämään vaan siinä ajattelemme hieman uudistaa sitä käsitystänne että teillä kaikilla tulee olla enemmän varmuutta päivienne kulkuun jäsennelläksenne uudistettuja rivejä tasa-arvoisesta kulttuuristanne toteutuvasta. Sillä ensin osaatte ajatella ainoastaan kapea alaisesti vaan sitten tavoittelette uudenlaista käsitystä ympäristöstänne jolloin osaattekin valaista kaikkea paljon kauniimmin.

 

Sillä sinullakin esiintyy yhä sitä uudistuneen jakeen aiheuttamaa hämmennystä mielessäsi jonka tahdomme teiltä täten poistaa luotanne että siinä osallistutte aina uuden jakeen esittämiseen kun otatte ne uudistuneet jäsenenne mukaan laulamaan entistä kauniimpaa jaetta säkeistöä syntyvää ja silloin osallistutte suorastaan siihen yhteisluomiseen josta puhumme.

 

Sillä osallistutte yhä kaikki siten vain tahtoen olla mukana, jolloin esitätte sitä tahtomistanne ainoastaan yksin luonanne mutta samalla kuitenkin osaattekin arvata että se liittyy kaikki yhteen ja samaan säveleen, eikä teiltä sinä aikana pyydetä eikä vaadita mitään erikoista vaan siinä saatte osallistua sen verran minkä koette tähdelliseksi itsellenne ja tavoittelette kuitenkin kaikkien kanssa yhdessä yhä kauniimpaa jäsentelyä olevaisuuden.

 

Istumme tänään luonanne säveltämässä jotain ennenkuulumatonta sävellystä että siinä teillä onkin vielä osallistumista luonanne että pääsette käsitykseen tästä asiastamme mistä tässä on oikeastaan kyse.

 

Siinä teillä on aina melkoinen este päästä yli jostain käsityksestänne vanhentuneesta aavistuksesta uudistetun laulun joka syntyy tällätavoin luoksenne jäsenneltynä jakeena vain esiintyen vaatimattomasti riveillänne lukien mutta osallistutte ensimmäiseen säkeistöön kaikki laumana jakautuen kuka missäkin tahoillaan yhdeksi säveltäjäksi että siinä osallistutte siis esiintyen itsekin mukana vaikka olettekin kaukana osallistumassa yksinkertaiseen sävellykseen, vaatimattomin kyvyin aluksi vaikka siinä esiintyessänne saavutatte entistä asemoituneemman tavoitteen.

 

Sillä ensin teillä on vain harjoittelijoita vaan sitten osaattekin olla suorastaan itse mestari kulkeutuen jakeissanne yhä kauemmas vapauden siiville loistamaan taivaallenne että siinä osallistutte sanoituksiin kuvaillen kaikkea kaunista mielessänne mitä tahdottekaan opastaa luoksenne saapumaan että sinullakin syntyy harjoituksia ensin mielessäsi kunnes osallistut saavutustesi mukaisesti äänestämään sitä tavoitetta luoksesi.

 

Sillä ensimmäistä kertaa elämässänne osaatte jotain ennalta käsittämätöntä äänestää luoksenne jakautumaan luoksenne sillä osallistutte ensimmäisten tavoitteiden jakamiseen kauneudessa.

 

 

Tämä on hieman kiertelevää kieltä, olisiko sama tiivistettynä?  Tavoittelette siis ensimmäistä kertaa asettua omistajiksi sellaisen tavoitteen jota olette kiertäneet ja kaartaneet lähellä aikaisemmin ettekä ole siitä onnistuneet voittoa luoksenne luomaan. Ymmärrätkö nyt mitä tahdomme kertoa?

 

Nyt siis olemme jotenkin vahvempia?   Niin sitä juuri yritämme tällätavoin jäsennellä teille luoksenne tietoa osallistua vain rohkeasti kaikkeen toiveeseenne jota olette aikaisemmin kammoksuneet että se on teille liian iso pala purtavaksi ja omistettavaksi, vaan siinä olette tänään entistä taitavempia osallistumaan jonkin tavoitteen haltuun saamiseen.

 

Sillä esiinnytte yhä kauniimpina osallistujina että teillä on voimaa luonanne siksi yhä aikaisempaa enemmän kuin olisitte voineet kuvitella olevan mahdollista.

 

Siinä siis merkitys ja ihme päiväänne että itse olette tämän aikaansaaneet ettekä mitään muuta kautta, sillä yrititte kunnostautua ajatustavoiltanne ja olettekin siinä onnistuneet luomaan aivan tavoittamattoman taivaallisen sävelen suorastaan.

 

Voimme näin kehottaa kaikkia, sinuakin kuuntelemaan sitä äänestystänne jotain kauniimpaa että teille syntyy tavoitteita luoksenne pikapikaa uusia jatkossa ettekä osallistu edes välttämättä niiden luomiseen vaan ne vain suoriutuvat jotenkin luovimaan luoksenne uudistettuina ettekä osanneet varautua niiden saapumiseen luoksenne lainkaan, vaan siinä kohtaa olette tietenkin tyytyväisiä ja onnellisia että niin kuitenkin kävi.

 

Sinullakin on vielä useita omaisuuksia hallussasi että voisit yrittää selvittää jotain päässäsi mitä oikeastaan tahdotkaan omistaa vai tahdotko vielä jotain suurempaa osallisuutta kaikesta, mutta kuunnelkaa ensin sellaista pientä sanaa luotamme poistuvaa että kuunnelkaa ensin oletteko täydestä sydämestänne tavoittelemassa jotain uutta, vai oletteko suorastaan nääntyneinä vain osallistumassa jonkin harhaisen mielestänne kuvitelman selittelyyn.

 

Sinullakin uupuu hieman vielä sellaista toivoa huomisestasi että voisit osallistua täydellä voimin jakamiseen, vaan sen opit pikkuhiljaa kun vain alat toimeesi.

 

Lähdemme tänään pitkälle matkalle luottavaisina onnestanne saapuvasta jonka jaatte toisillenne kuin kauniin omaisuuden, että sinulla ja teillä kaikilla on vain kykyjä ja kauneutta luomakunnassanne joista ette mitään aikaisemmin aavistaneet.

 

Kerrotte toisillenne osallistuneenne tänään erikoislaatuiseen säveltämiseen luoksenne saapuvasta ilosta ja onnesta, ettekä valaise siitä vielä juuri ketään muita luomakunnassanne vaan sen saattekin kaikin mokomin salassa pitää jos tahdotte.

 

Vaan sen sijaan sävellättekin jotain kauniimpaa yhä saapuvaa luoksenne ja alatte sitten aavistella jostain isommasta tavoitteesta olevan kyse kun huomaatte miten kauniisti se saavutuksenne vain laskeutui päiväänne omistukseenne.

 

Sillä entistä kauniimmin esitätte hartaita pyyntöjänne ja osallistutte tavoitteiden jakautumiseen joten ottakaa vain ja jakakaa toisillenne mitä tahdottekaan pyytää ja hallita, että sinulla ja kaikilla on kaikkea mitä vain tahdottekaan tälle päivää saavuttaa.

 

Sillä osallistutte siinä siis kaikki yhdessä ettekä erillisiä ole koskaan olleetkaan vaan esillä on päivä sellainenkin kun osallistutte yhdessä fyysisesti, vaan siinä tavoitteessanne tulettekin olemaan sitten voittamattomia.

 

Olemme sellaisen tavoitteen teille asettaneet sisäsyntyisesti sulautumaan luoksenne että siinä osallistutte toisianne auttaen aavistamaan aina kauniimpaa tavoitetta tiellenne ja näin tehden osallistuttekin uudenlaiseen maailman luomiseen jopa.

 

Siinä esitämme jälleen osallistumisenne olevan siis elintärkeää että ottaisitte toisianne tavallaan luoksenne saapumaan ja osallistuisitte heidän mukanaan kertoen toisillenne tärkeitä merkityksiä elämänne että siinä otatte aimo harppauksen luotanne pois katselemaan kaikkea kauniimmin.

 

Sinullakin syntyy kyllä niitä osallistumisia vaikka et vielä osaa, mutta sinä tavoittelet kyllä kaikkea samaa mitä olemme teille suositelleetkin ottaaksenne osaa kaikkeen jakamiseen ja siinä osaattekin entistä kauniimmin säveltää ja olla mukana tavoitteissanne. Sinä osaat siis osallistua luonasi kertoen tällaisia viestejämme tuonpuoleisen kanssa yhteistyössä vaikka et vielä osaa siitä jakeita levittää kauemmas, vaan sinä osallistut kuitenkin kauniiseen tapaan aavistaa asioita todeksi olemme varmoja.

 

Kerromme teille tällätavoin esitelmiä maallisen elämänne sulostuttamiseksi siellä kaukana että osaisitte vain kastroida luotanne pois lähtemään ne tavoitteenne jotka teitä eivät enää palvele mitenkään kauniisti ja sammutamme luotanne ne väärät valot syttyneet silmiinne säihkeen että sinullakin on vielä sitä maallista omistamisen halukkuutta, vaan sen haluaisimme luotanne pois karkaavan että osaisitte ajatella jotain kauniimpaakin olevan olemassa kuin ne säkenöivät laitteenne uudenlaiset joita ette tosiaankaan tarvitse päiviänne jalostuttamaan.

 

Vaan sellaisen tavan kertoa osaatte itsekin jolla kerrotte suorastaan loistavasti aina voivanne jakaa ulottuvuuksia maallisen onnen kestävyydestä että siinä teillä on se mätä appelsiini tai omena kuten tahdottekin ajatella ulottuvillanne.

 

Esitämme näin katkerasti hieman tavoitellen sellaista sävyä josta ymmärtäisitte pudottaa puustanne ne hedelmänne jotka eivät ole siinä iäti kasvamassa, vaan sinulla syttyy halu ja kilvoitus olla vain jotain kauniimpaa mielessäsi ettekä sitten enää kukaan ajttele vain omistuksianne.

 

Olemme sen suvainneet teille ohjenuoraksi olla nuori mieleltänne ja olla vapaa ja kaunis ajattelussanne että teillä on paljon enemmän sellaista tavoitetta siis tänään olla jotain ja aloittaa kauniimpaa osaanne päivästänne.

 

Sellaisen tavoitteen asetitte jo aikojen alussa päämäääräksenne, ettekä ole siitä minnekään syrjään kulkeutuneet vaan osaatte kyllä arvostella jälkeenpäin heitä jotka yhä edelleen asettavat ne maalliset omenanne esille ja olla kauniimpia vain hetkittäin, eivätkä he osaa sellaista tavoitetta asettaa joka olisi samanlainen kuin aikojen alussa että siivoatte luotanne jotain rumaa pois saaden tilalle jotain kauniimpaa.

 

Siinä siis tämänpäiväinen sanomanne. Olkaa kauniita ja kukoistavia olentoja, suvaitkaa paljon ajatella kaunista eteenne kulkeutuvaa osaa, jolloin sellaista juuri saattekin. Olkaa hyvä.

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com