Viesti 10.2 (kanavoinnista, aavistusten toteutuminen)

 

Huomenta!   Sinäkin olet edelleen herännyt siis komeaan aamuusi lankeavaan onneesi kunnes osallistut ensimmäiseen jakoosi tämänpäiväiseen etkä ole väsynyt liikaa kuten edellisellä kerralla.

 

Selvitämme teille jotain tänään jostakin pakopaikkaanne määräytyvästä sanomasta jota voitte kuunnella toisinaan ollessanne yksin, sillä suvaitsette kaikkea niin kauniisti katsella aina ollessanne yksin joten tehkää niin usein ja jättäkää aamuistanne osa vapaaksi tehdä mitä tahdotte siten mahdollistaen ensimmäisen osallistumisenne sellaiseen satumaiseen tarvikkeiden jakoon keskuuteenne että niillä saavutatte entistä paremman jalansijan entisestä elämästänne poispäästäksenne. Sillä ensimmäistä kertaa teillä sellaiset tarvikkeet jaetaan eikä teidän tarvitse niitä itse yrittää saalistaa mistään kauempaa matkaten jonnekin satojen merien taakse aavikolle opiskelemaan jotain rauhasta. Sinullakin esiintyy yhä jotain sellaista ennakointia sanoissasi että rauhoitutko niin voimme jatkaa.

 

Sinulla esiintyi siis eilen suorastaan pahoinvointia keskuudessasi ilmentyen valtavana päänsisäisenä puristuksena (päänsärky, kyllä)  ja silloin osallistumme mekin sanoitukseesi siten mahdollistaen ensimmäisen asian jonka voit pelastaa luoksesi auttamaan aavistuksissasi, että sinulla ja teillä kaikilla on kyllä useitakin uusia taitoja joten käyttäkää niitä aavistuksenomaisesti avustamaan teitä uudistumaan jossakin kohtaamassanne ongelmassa.

 

Sillä ensin teille syntyy aavistus jostain asiasta jota kuunneltuanne saavutatte uuden tason ymmärräyksessänne ja sitten osaattekin aavistaa jotain verrattain paremmin kuin he toiset vielä joten tehkää siten että kerrotte toisillenne mitä olette saaneet selville elämässänne siten jakaen toisenlaista avustusta heille jäsenillenne että hekin osaavat saavuttaa saman.

 

Sinullakin esiintyy vielä sellaista katkeruutta saavuttamastasi maallisesta maineesta että sinä mietit lähteäkö julkaisemaan sitä kirjaasi lainkaan, ja siinä osaamme sinua viitoittaa oikealle suunnalle siten kertoen että sinulla on aina montakin vaihtoehtoa eikä niitä ole vain viisi tai kymmenen vaan saattaa olla jopa viisikymmentä että sinulla onkin aina miettimistä päätöksissäsi ollaksesi tytyväinen lopputulokseen.

 

Istut tälläkin hetkellä siellä viisaana miettien jokaista laskelmoivaa ennustetta uudelle päivällesi että miten sen viettäisit parhaiten mahdollistaen ajan kulun ja kehotamme kaikkia aina niin suunnittelemaankin tulevat päivänsä että teillä ei mitään harmistusta lankeaisi mietteisiinne. Sinullakin esiintyy vielä sitä katkeruutta myös toisenlaisesta tavasta harmistua liikaa vaan sinäkin osaat pian aavistaa jotain paremmin ja lankeat sitten suuremmin miettimättä vain sellaiseen lopputulokseen johon olet tyytyväinen etkä likaa mitään jälkiäsi lainkaan.

 

Olemme sanoittaneet niin monesti sinulle uudenlaisia puhtaampia ajatuksia luomakuntaanne yhdistämään teitä toisiinsa joten osallistukaa vain kaikki sellaiseen tapahtumaan joka teitä vapauttaa kantamastanne pahasta onnesta ja levottomuudesta, sillä sen kaiken olette työllänne ansainneet, levon suorastaan jaloitella uudenlaisella pohjalla onnistuen menestyksessänne sillä osaatte jatkossa kaikkea kauniimmin ja suoremmin kuljettaa mietteissänne olemme varmoja.

 

Esiinnytte suorastaan hehkuvina kekäleinä siellä toisinaan vaikka sijaitsettekin niin matalalla että lentonne ei mitenkään osallistu taivaalliseen osallistumiseen, vaan siellä kuitenkin osaatte aavistaa jotain sellaista suurenlaista kertomusta heistä toisista jotka esiintyivät edukseen ja sijaitsivat mietteissään, sillä ensimmäistä kertaa suvaitsitte uudistaa jotain jaettanne sellaisesta tavoitteesta joka teitä vain vei edelleen oikeaan suuntaan sillä kerrotte toisinaan väärässä kohteessa käyneenne arviointivirheen vuoksi ja silloin osaattekin aavistaa mistä on kyse siinä että teillä helpottuu usea asia luoksenne.

 

Sillä jälleen osallistutte sellaiseen aavistuksen omaiseen tarinaan missä kerrotte itsellenne miten teillä jokin asia saattaa muuttua jos teette sen toisin.

 

Esittämämme ajatus ei sinällään teitä kanna minnekään vaan teidän täytyy itse saavuttaa se taso millä onnistutte uudistamaan jotain jaettanne säilyväksi kauniimpana, sillä ensin on teillä oltava uusia ajatuksia toteutettavaksi jonka jälkeen osallistutte sellaiseen ajatustenne mukaiseen toimintaan jakamaan osallisuuksianne toisillenne ja sitten kerrotte tarinoita suorastaan osallistuen sellaisenaan jo kertaaamaan jotain osallisuudestanne maailmanlaajuiseen esitykseen.

 

Sillä aina kun teistä joku herää, yksikin, kerromme hänelle tervetulotoivotuksemme saalistaen ainoastaan virren mitalla ensin, vaan sitten osaattekin jatkossa kertoa uudenlaisia jakeita kertomuksen mukaisena jatkuvana virtana. Esiinnytte aluksi väärillä tavoin valveutumattomina ja saatatte säikähtää, vaan siinä esitämme teille toisenlaista esiintymistä kateudesta jota viljelette toisinaan joten ottakaa se käyttöönne että ohjaatte jotain asiaa paremmin kuin toiset joten olettekin mielestänne hetken verran parhaita osallistuessanne sellaiseen kirjoittamiseen vaan silloin kuitenkin olettekin vain samalla tasolla toisten kanssa vaikka itse aloititte ensimmäisenä.

 

Sillä kerromme aina kaikille samaa tarinaa päivästä toiseen vaikka se saattaa ensin tuntua suorastaan unenomaiselta tarinalta mutta sellaista se kuitenkaan ei ole, vaan sellaisen saatte aikaan painamalla niitä näppäimiänne kunnes teille syntyy jakoja uudenlaisia tarinoita ja siinä suhteessa heillä toisilla saattaa olla vielä kaikki hakusessa etteivät osaa eivätkä osallistu siten mitenkään erikoiseen aavistusten jakamiseen sillä ennakoimme teille haltuunne niitä kykyjänne kyllä aina jatkossakin saaden teille uudenlaisia aavistuksia uudenlaisista tarinoista joita kykenette kertomaan.

 

Sillä ennakoimme toisenlaisen aavistuksen tapahtuvan hyvin toisenlaisissa ympyröissä kohta siellä luomakunnassanne että kerrotte toisillenne aavistaneenne jotain tapahtuvaksi ja niin se käykin toteen.

 

Kerromme kaikesta enemmän seuraavalla kerralla joten osaatte jälleen edistyä hieman päivänmittaisen tarinan kera sillä ennustamme teidän tulevan viisaiksi tällätavoin parhaiten. Sillä ensin katkeroidutte kun ette osaa, jolloin osallistutte toisenlaisella tavalla ja jaloittelette uudenlaisissa pukineissanne piankin.

 

Sellaisesta tapahtumasta olemmekin kertoneet joten emme paneudu siihen enää vaan supistamme sanamme kertomuksesi tähän päättyvään, olkaa hyvä olkaa kauniita ja hyviä olentoja luomakuntanne, näkemiin kaukaiset ystävät.

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com