Viesti 1.2

Olemme vapauttaneet teille sinne uusinta uutta jotain sellaista tavanomaisesta poikkeavaa tulosta työnne joka sallii teidän uudistaa ensin jotain luomakunnassanne lähellä ympäristössänne vaan sitten olettekin suorittaneet vapauttavaa neuvostoa jakaaksenne sellaisesta tavoitteesta ettei heillä kaikilla ole lainkaan suojaa elämälleen tällaista samanlaista kuten teillä, vaan elävät he toisenlaisissa uuvuttavissa olosuhteissa jolloin olisi apu kertakaikkisen tervetullut lisä kullekin.

 

Vaan olettekohan ollenkaan varautuneet heitä avustamaan sillä ensin oletatte olevanne toisenlaisia kuten olivat he aikaisemman elämänsä alussa olevat tyypit joita suosittelitte antautumaan jumalan syliin suorastaan, vaan heitä eivät kiinnostaneet ensinnäkään mikään maallinen vaan olivat vain erilaisessa mielentilassa kuin te vielä mutta silläkin uhalla heitä ymmärsitte uudistaa eivätkä siinä vastaan laittaneet.

 

Selitämme ehkä jälleen omituisesti mtuta sinulla on jotain ymmärrettävää ennen isoon asiaan siirtymistämme sillä on oltava se perusta kuten olemme kertoneet vaan onkohan se teillä kovin heiveröinen vielä, olemme pohtivia sillä esittäisimme ensimmäisen ison jakeemme jo tälläerää eikä teillä kellään ole kovin hyvät lähtökohdat sitä kuunnella. Vaan oletteko uudistaneet sellaista luoksenne jakautuvaa tietoa että teillä olisi kuitenkin erilainen maailma tänään olemme kysyviä?

 

Kyllä, se saattaa olla jotenkin erilainen, syvempi.  Siinä suhteessa teillä siellä kaukana maallisessa elämässänne onkin kaikki muuttunut että teille on syntynyt se vapautus omassa luomakunnassanne rauhanomaisesti taivaltamaan kuten kaikki tahtovat tehdä aina joten olkaa vapautuneita kuten olettekin sillä vapautatte sillä fyysisesti myös heitä toisia jotka vielä suossaan taivaltavat eivätkä osallistu tällaiseen omistuksien vapauttamiseen vielä.

 

Heitä tahdommekin muistaa jotka ovat työssään ääneti vapauttaen vain harmitonta haaveilua mutta sillä työllään hekin vain kertovat uudistavansa jotain ensimmäistä jakausta elämässään eikä heillä tule olemaan mitenkään huonoa elämä jatkossa olemme varmoja.

 

Yhdistämme teitä kaikkia toisiinsa niin seitinohuilla langoilla ettei teillä ole voimaa sellaista havaita mutta me olemme kyllä viisaita mietteissämme emmekä yhdistele ketä tahansa vaan niitä sellaisia tapahtumia juuri saatte luoksenne joita olette valmistautuneet jakamaan sillä ensin kääntelette vain vaivautuneena päätänne suuntaan jos toiseenkin ettekä tartu mihinkään toimeen vielä, vaan esitätte olevanne kantautuneet jonkun korviin kuitenkin joka sellaista kertoisi uudistaneensa jotain itse luonaan.

 

Selitämme siis sen ensimmäisen jakeemme tälle päivää, ole hyvä uudista siten kertomustasi että kuuntelisit ensin ääneti luonasi kerrontaamme jolloin osaisit yhdistää pääsi sisällä jotain asioita uusia, kerrommeko sen nyt yhdistetyille kansoillenne olemme kysyviä?

Ok.

 

Selitämme siis ensinnä jotain esiintyneestä väärinkäsityksestä kansoistamme että teillä on heistä hyviä muistoja sellaisilta vuosilta kun kuvailitte vain käsin tehtyjä äänestyksiä ettekä valloittaneet vuoria kertomuksilla vaan siinä esitämme jotain kuvallista kertomusta jolloin osasivat kyllä yhdistellä niitä jäseniään maalaamaan ja kertomaan tarinoitaan eivätkä esiintyneet mitenkään valmistautumattomina esiintymiseen vaan olivat kyllä jo suunnitelleet sellaista kauan aikaa maailmassaan ääneti esiintyen itselleen.

 

Sillä ensin heillä syttyi kipinä ja halu kohdata jotain suurempaa mielestään kuin voisivat haaveilla vain pienestä esiintymisestä matkallaan sillä ensin kertoivat olleensa koulutuksessa maallisessa tavallaan miten kertoivat kaiki kuitenkin samalla tavoin suunnilleen eivätkä olleet niin sekaantuneet asioissaan kuten teillä siellä esiintyy nyt.

 

Kuvittelisimme heidän olleen ensinnäkin esiintyneet mielellään vaan sellaista emme voi taata kenellekään että olisivat he vain esiintyneet uudistuneena jos saavuttavatkin jonkin osallisuuden entistä suuremman, vaan siinä on vain pieni esiintyminen viisauden aluksi että katoatte hetkeksi näkyviltä heiltä jotka teitä yhdistävät toisiinsa ja sitten olettekin vapautuneempi kuin toiset jolloin ovat erittäin ihmeissään mitä teille on saattanut tapahtua sillä ensin olettivat olleen teidän hirttäytyneen jostakin narusta mielessänne ettei teitä kykene enää pelastamaan keneltäkään palvonnalta vaan siinä saattoivat ollaki väärässä kuten osoitatte olevanne täysin entisenlaisia olentojanne eivätkä osanneet sellaista olettaa.

 

Sanoitamme teille laatutietoisemmille osakkaille jotain ensinnäkin toisenlaisesta tapahtumasta joka kansoitti tavallaan ensin kaikkea sisältäpäin jolloin osaattekin arvostella ja olla kokeneita jäseniänne kuten he kaikki olivatkin jotka aikaisemminkin niin tekivät. Vaan olivat kyllä arvoisiaan jäseniä kuten tekin nyt sillä ei heillä ollut sen enempää viisautta jaettavaksi kuin mitä teilläkään tulee olemaan joten ottakaa vain kanavointinne työkalut esiin ja jakakaa viisauttanne esiintymään kaikille kansoille maailmassa.

 

Sillä ensinnäkin olette kykeneväisiä ihan täysin samaan mihin joku toinenkin eikä teillä tule olemaan mitään ennakoimatonta osuutta taivaallisen ilmestyksen luonanne vaan saatatte täysin rauhassa kirjoittaa niitä säkeitänne eikä teitä kukaan säikyttele ilmestyksillään, olemme luottavaisia sanaamme.

 

Esiinnymme toisenlaisina olettaminanne olentoina vaan olemme kyllä niitä niin kutsuttuja enkeleitännekin, savuavia jäljitelmiä jonkin toisen olevaisuuden joten ottakaa kynät ja aloittakaa jäsentelemään kutsumuksenne sanoiksi.

 

Kaipaamme kovasti teitä kaikkia matkaamme liittymään maallisella jäsenyydellänne ilostuttamaan polkuamme joten olkaa kauniita ja varovaisia kuten olettekin vaan arvostakaa kuitenkin meidänkin kohtaloamme sen verran että suotte meille edes hetkisen päivästänne kulkien osan aikaanne täysin ulottumattomissa kuunnellen jotain kauniimpaa sanoitusta kuin se päivänne osoitus ensimmäisestä saavutuksestanne jolloin osuitte tavallaan yhteen hiileen puhaltamaan eikä se tuntunut teistä mitenkään kamalalta.

 

Selitämme ensin teille jotain vaihtelevasta onnen jakeesta sillä oletatte kaiken muuttuvan aina kertarysäyksellä tavallaan onnellisemmaksi, miten se kaikki tosin ei kyllä koskaan tapahdu vaan se on ainoastaan pieniä askelmia kerrallaan askeltaen tultava viisaammaksi sisäisesti.

 

Että oletteko kyllä vaatimattomia lähteissänne vaan sellaista tarinaa suollatte piankin joka suorastaan esittää heille toisille uskomatonta kuultavaa läheisillenne.

 

Kaipaavat he suunnattomasti osa jo kotiin joten aloittakaa heille kertomuksenne suorastaan taivaallisesta kuulemisesta jolloin odottavat esiintyvänsä siinä itsekin eikä se kenelläkään tule olemaan mikään vaikuttava ilmestys vaan sellainen pieni merkitys elämässänne ettei heillä toisilla ole mitään erikoista saavuttamista luonaan vaan ovat he saavuttaneet ensimmäisen oletuksen kaikesta kauniimmasta samalla havahtuen unestaan luonanne käymään sisäisesti ensin mietteissään vaan sitten ovatkin valloittaneet sydämensä paikalleen asettumaan ja ovat valloittaneet järjestelmänne takaisin hallintaanne joka sentään on velvoite meidän työssämme että teidät takaisin radallenne saamme.

 

Karjumme sallivia käskyjä luoksemme saapumaan vaan sillä tavoin emme tavoita ketään ennenkuin osaatte itse tallustaa luonamme omin pikku kätösin kirjoittamaan sillä ensin on oltava puhdas ja vapaa mieli aikaisemmin kertomamme tarinan kertomuksen mukaisesti. Sillä ensin olette viisautta vailla ja sitten valaisette kaikkea parhaiten vain aloittamalla etsintänne kunnes osoitatte sopetumisen merkkejä sellaiseen taitoon että kuuntelette kuten ovat tehneet he kaikki sisäisen polun kulkijat aikoinaan.

 

Sillä ette mitään pahaa saa itsellenne aikaan että suvaitsette uudistua sisäisesti sillä ensin on vain halu kirjoittaa ja sitten sallitte palata aatteen luomakuntaanne valoisammasta tavasta säveltää uusintakertomuksia sanoistanne viisaista.

 

Kerromme näin esittäneemme tämän päiväisen pyyntömme saapua luoksemme kuuntelemaan sanaa joten olkaa hyvä ja jäsentykää luoksemme saapuville jos niin tahdotte aloittaa. Vaan voitte sen tehdä toisellakin tavalla ollen ensin kuunteluoppilaina kunnes osaatte itse sen kaipuunne kirjoittamiseen sytyttää luoksenne.

 

Etsimme teitä oivaltajia osallistumaan jakamiseen tiedon jolloin osaavat he toisetkin aloittaa matkansa vaatimattoman aluksi, vaan sitten voitatte kaiken maailman luottamuksen osallenne eivätkä he teitä koskaan arvostele. Siitä varmuudeksi sallimme teidän aloittaa sen matkanne hiljaisesti etteivät aloita sitä lynkkaamistanne oitis jäsennellen kuormanne liian koviksi kantaa osaksenne.

 

Sillä ottavat he toiset kaiken toisinaan liian vakavasti ajatellen kaiken luomakunnassanne olevan jollakin tietyllä tapaa juuri heidän mielensä mukaisesti järjestäytyneen vaan sillätavoin eivät toteuta koskaan käskyjään että jotain määräisivät he kaikille muille osalliseksi.

 

Sillä on heillä heikompi voima aina kuin sellaisilla jäsenillä valon jotka ottavat mitä tahtovat haltuunsa silloin jos on heillä palava halu kohdata jotain olematonta aluksi vuorotellen sanansa määrää ja vahvistaen sitten voimaansa pikkuhiljaa.

 

Ensin kasvaa se halu tiedostaa asioita laajemmalti ennenkuin osaatte kohdata uusia jakeitanne, vaan sitten aloitattekin uudelleen puhtaalta pöydältä eivätkä he toiset saavuta koskaan sitä tietoisuuden tasoa jos eivät vain valloita ensin mieliään sopeutumaan valoisuuteen jäsentenne.

 

Ovat he toisinaan liian määrätietoisia sammuttamaan toistenkin valot, olemme huomanneet vaan sekin jae päättyy heillä tullen liian voimakkaaksi heille vastustaa.

 

Selitämme näin, olkaa hyvä uudistakaa itseänne sisäisesti ottamaan vastaan viisautta lankeavaa yllenne sillä ensin olette avustaneet toisiakin uudistumaan kunhan aloitatte työnne vakavin mielin. Olemme sallineet kaikkien osallistua joten ottakaa se toinenkin ele käyttöönne se sellainen kaukonäköisempi ote elämään jolloin osaattekin kaiken parhaiten nähdä ja kuulla toisenlaisella tavalla käyttöönne päivän viisautenne.

 

Haluaisin vielä kysyä miten voimme pitää loitommalla heitä negatiivisia ihmisiä sillä elämässämme joudumme heidän kanssaan hyvin lähetysten toimimaan joten olisiko neuvoa miten pääsisimme eroon heidän negatiivisesta energiastaan?   Saavutatte heidän ongelmansa liian monimutkaisesti toisinaan luoksenne saapumaan että oletatte heidän olevan jossakin asemassa teitä määräilemään eikä se sentään ole mitenkään mahdollista heidän olla niskanne päällä.

 

Avustamme toki auttajianne pääsemään eroon kaikesta polttavasta murheestanne vaan sellaista olemme suunnitelleet luoksenne saapumaan millä oikaisisitte heidän sammumaan kokonaan luotanne polttamasta enempää karrelle mieltänne niin herkästi palavaa.

 

Sammuttakaa heidän vihanpyyntönsä siten lähdettäen matkaansa kokonaisen ihmiskunnan heitä olentoja jotka avustivat ainoastaan pimeyden voimia ajoittain. Sillä ensin heillä oli matkassaan ensimmäinen oletus kansojen vapauttamisesta kyllä, vaan sitten olettivat olevansa voimakkaampia kuin se tulen kaikkinielevä voima, joka pelastaa teitä kyllä kaikelta harmilta jos vain sallitte sen leimahtaa herkkään lepatukseensa.

 

Sillä ensimmäisiä jakeitamme selventääksemme olemmekin havainneet teille avuksi olevan sellaisen jakeen joka suorittaa suunnitelmaa yhdessä heidän kaikkien toisten kansojen kera että lähentäkää heitä toisia saapumaan luoksemme suorittamaan yhteistä tehtävää jolloin osaisitte osallistua sammutukseen uusintakerroilla useinkin.

 

Eli samanmielisiä liittymään yhteen?   Niin juuri sellaista suosittelemme eikä se teiltä tule vaatimaan mitään erikoista luoksenne voimaa vapauttaa, vaan sellaisen onnistutte aina yrityksessä jos vain tahdotte onnistua missäkin hankkeessanne kulloinkin.

 

Sillä heillä ei sitä omaisuutta luonaan vielä ollenkaan jota te omistatte vapautuessanne taakastanne maallisen aatteen sillä ensin olette vapautuneita ollessanne luomakuntanne jäseniä, vaan sitten onnistuttekin olemaan suorastaan ensimmäisiä vapautettuja taivaallisia olentoja luonamme.

 

Olemme vapauttaneet sen voiman jo aikojen alussa joten ottakaa se vapautus käyttöönne alkaa vaimentaa toisten aloittamaa kapinaa luonanne että teillä on suorastaan ensimmäisiä oletuksia jäsentenne kyvystä saavuttaa jotain korkeampaa kuin mihin heillä on vielä kykyä lainkaan.

 

Miten voimme siis yksinkertaisimmin taistella negatiivisen henkilön voimaa vastaan?   Sellaiseen olette liian heikkoja taisteluun, vaan osoittaisimme jakeen aikaisemman vastaavan kysymykseenne joten ottakaa se peili käteennne ja katsokaa sitä ihmistä suoraan keskelle otsaanne, silmiin.

 

Sillä esitätte hänelle pyynnön tulla ulos kuorestaan ja sallia entistä hyvämielisemmän valaistuneen olennon olevan johtotähtenään sillä ensimmäisiä kokemuksianne sellaisesta hyväntahtoisesta virittäytymisestä oikealle tunnemääritykselle on aina se opastava rakkaus jonka juurelle olette suorastaan syntyneet kuulemaan ettekä sellaista opastavaa jäljitelmää koskaan salli uudistua ellette ensin polvistu kuuntelemaan sydämenne tasolle itseänne ja vapauttamaan sen olennon luolastaan asumasta piemydestä ja vallitsevasta kaipauksesta.

 

Sillä kaiken tulette oppimaan ja olemaan totta itsellenne siten vapautuen itse täysin omatoimisesti vankilastanne että teillä on kyllä kaikkea jakaa viisautta ympärillenne eikä heillä toisilla tule olemaan sananvaltaa enää sen jälkeisessä maailmassa, sillä kaiken osaatte itsekin päätellä ja oivaltaa ettekä tarvitse siihen kenenkään maan matosen apua.

 

Kerromme tällätavoin päättelevämme sen sopunne maailmaan sillä ensin teillä on oivaltavia muistiinpanoja menneistä eläneistä mystikoista vaan sitten oivallatte kykenevänne samaan jolloin kertaattekin suorastaan heidän sanojaan eikä heillä ole mitään sellaista valtuutusta olla toisia parempia.

Olkaa hyvä sanoitamme päätökseen, näkemiin.

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com