Viesti 18.1 (onnen tunne -harjoitus)

 

Selvitämme teille alkajaisiksi oletteko selviytyneet tänään sellaisesta ryöpystä erittäin runsasta energiaa, sillä teille lähetettiin juurikin sellainen energiaryöppy eilen illalla omaa aikaanne. Sellaisen saadakseen tahtonsa mukaan liittyy siis ensinnäkin sellaiseen tapahtumaan joka kuvaa sisäistä henkistä aloitteellisuutta, sillä ensin on oltava kapeakatseisesta poiketen erittäin runsas mieleltään sillä sellaisen tapahtuman todistajaksi pääsee ainoastaan ensimmäisenä herännyt erittäin positiivinen henkilö joka ei säikähdä erittäin monitasoista kokemusta.

 

Sillä ensin teille suunnataan ensimmäinen energiapyörteenne ja sitten sallitte laskeutua itsenne siihen olettaen että uskallatte, joten selvittäkää ne ansaitsemanne mielipiteet sisällänne suoriksi jolloin seisahdutte siihen pyörteen sisään ja olette luonamme syvemmin. Ehkä siinä saattaa kulua aikaa vaan sellaisen olemme kuitenkin vapauttaneet joten oletteko valmiit, voimme luovuttaa sitä lisääkin tahtonne mukaan.

 

Ensin sanotte kuuluvasti ei ja sitten mietittyänne pyörrätte päänne ja kerrotte olevanne erittäin halukkaita kuulemaan lisää, sillä sanoitamme kyllä kullekin aina tahtomansa määrän joten esittäkää vain kysymyksiä joita olette vailla vastauksia joten selviätte kunnialla kaikesta epäselvästä mielessänne.

 

Pitäisikö nyt siis meditoida että se energia pääsisi laskeutumaan?   Ensimmäisenä oletatte olevanne valmis aina kaikkeen joten kerromme teidän olevan jo valmis ottamaan sen vastaan, joten laskeutukaa sisimpäänne ettekä valaise mitään ennakolta vaan esitätte että mikään ei ole muuttunut vaan siinä samassa havaitsette jotain kuitenkin tapahtuneen, olemme varmoja esittämästämme asiasta.

 

Sillä ensin laskeutuessanne selitätte itsenne uuvuksiin odottaessanne ihmeitä tapahtuvan, vaan sillä tavalla se ei ilmaannu eteenne salaisuus milloinkaan vaan ensin laskeudutte ja mietitte mitä näette ettekä näe kuitenkaan oikein, vaan esitätte olevanne surullisia vaikka näittekin ihan oikein.

 

Selitämme ensinnäkin teille salaisuuden sellaisesta tapahtumasta joka eilenkin otti siis osaa maailmaanne vaan se salaisuus ei kulje minnekään suuntaan jos ette osallistu sen jakautumiseen todella sydämestänne sillä ensin laskeudutte ja olette varmoja vaan sitten häviätte taistelun mielessänne ja olette lannistuneita, vaan olette kyllä oikeilla jäljillä voimme vielä kerran vahvistaa.

 

Siinä esitämme teille voitokkaan taistelun jonka käytte sisimmässänne sillä ensin valaisette kaikkea utuista mielessänne ennenkuin osaatte ajatella oikein. Esitämme teille uusinnan sellaisesta tapahtumasta sisäisestä jolloin esitätte olevanne ensin vapautuneita taakastanne jolloin olettekin todellisuudessa onnistuneet laajentamaan sitä maailmankuvaanne entisestään sillä ensin vapautatte sen päällimmäisen pelkonne jostain kaappauksesta ja sitten selitätte onnistuneenne kaikessa huomattavan hyvin, kertoen itsellenne ensin vapauttavaa tietoisuuden purkautumista.

 

Laskeudunko minä nyt siihen?  Voit esittää heille asiantuntijaa tekemällä juuri niin kuten neuvoimme joten ota esineesi jonka avulla selvität kuka on kukin mielessäsi etkä siitä pahastu avustamme jonka kohtaat.

 

Esine?   Sellainen juuri tapahtuma esineellinen jonka olet tallettanut sinne muistivälineellesi että sinulla on se kyllä tallella jossain olemme varmoja.

 

Selitämme ensin heille kaikille onnistuneenne hallitsemaan sellaisia tapahtumia lähipiirissänne joilla voi olla suurikin vaikutus ajassanne vaan sellaisen taidon omistattekin ettei teidän ole tarpeen epäillä enää mitään tapahtumia ympärillänne sillä esitätte ainoastaan vielä tietämätöntä omasta tarpeellisesta välineestänne jonka suorastaan luonnonlahjana omistatte ettekä käytä sitä milloinkaan vaan nyt saatte opetella käyttämään kaikki, jolloin esitämme sen olevan siis sisäinen onnellisuutenne jokainen sellainen tapaus joka teitä on joskus tiellänne kohdannut ja olette suorastaan pakahtunut onnesta.

 

Voitte sen avulla säveltää uusia tapahtumia lisää sillä teillä on kyky hallussanne esittää sellaista pakahduttavaa tunnetta joten ottakaa se esiin ja tallettakaa muistipankkiinne.

 

Eli täytyykö kuvitella se tunne aluksi?  Sellaista ehdotamme että korvaatte sen läpikäymänne tapahtuman sijaisen tavallaan että teille syntyy se samanlainen pakahduttava onnen tunne joka suorastaan havaitusti ohjaa teitä eteenpäin etsimään entistä kauniimpia tapahtumia jolloin esitätte sitä onnen tunnetta luonanne useammin viipymään ja olette suoranaisesti esittäneet pyynnön universumillenne että teille suotaisiin sitä lisää.

 

Aivan, siis samoin kuin että ”raha tulee rahan luo”?    Juurikin niin sanoittaisimme myöskin joten olkaa huoleti että teiltä mitään ottaisimme mukaamme vaan toisinpäin saatte entistä enemmän, suomme sen lahjaksi kanssaeläjillenne joilla on jo tarpeeksi vaikeaa ymmärtää edes onnesta suuriakaan sanoisimme näin erehtyen teitä arvostelemaan vaan sellaista emme todellisuudessa ole tekemässä vaan sellaisen onnen osaatte itse kasata luoksenne joka suorastaan esittää entistä suurempaa kimpaletta luonanne viipyvää.

 

Selitämme enemmän ensi kerralla joten ottakaa välineenne esiin ja kaivakaa sitä tunnetta ja tapahtumaa sisältänne jolloin esitätte aina hetkittäin onnellisempaa kuin olettekaan jolloin osaatte kyllä sitten itsekin sanoittaa loput. Olkaa hyvä, olette kauniita ja laajakatseisia olentoja. Kuulkaa kaikkea suurempaa asiaa ennustaneenne saapuvaksi ja sellaisen saatte omistaa, olkaa hyvä.

Kiitos!

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com