Viesti 13.1

Mistä tiedämme että sellainen pyörre on saapunut maailmaamme?  Sellaisen voitte havaita aina ollessanne yksin vaikuttunut vahvasti jostain ympäröivästä todellisuudesta jolloin maailmankuvanne suorastaan laajenee kuin verkko heitettynä ulottumaan sellaisiin leveyksiin joita he jäsenenne eivät aikaisemmin elämässään lainkaan käsittäneet, vaan siinä tapahtuu myöskin ensin vaikeutuminen hiljaisen mielen että teille on yhä vaikeampaa valaista mitään erikoisuutta luoksenne vaikka sellaisiakin olisi sillä vaikeutatte itse kaikkea asettumalla vastateloin kaikkea vastaan. Sillä näette kaikkea vastaavaa tulevaisuudessa ettekä sellaista tavallista maailmankuvaa kuljettele mielessänne enää pitkään.

 

Se ei siis ole energiapyörre joka lataisi DNA:tamme?  Sellainen tavallaan sekin on mistä puhumme vaan se salaisuus ensin aukeaa vasta kuunneltuanne itseänne, sitten vasta saattelette sen pyörteenne perille kun esitätte kysymyksiä vaistomaisesti mistä johtuu jokin osanne suurempi ymmärtäminen ja valtaatte sen tietonne avulla uusia kenttiä valtakunnassanne.

 

Kuka sen pyörteen lähettää?  Sellainen salaisuus säilyy jäsentemme välisenä vaikka teille se tieto tietenkin vaistomaisesti kuuluisi vaan sen saatte tietää vasta jälkikäteen tapahtumien sulkeuduttua.

 

Selitämme sinulle unissasi tapahtuvia asioita seuraavaksi sillä teille saapuu joukko omituinen luoksenne pian ettekä saa siitä tapahtumasta säikähtää vaan se on tultava teiltä jokaiselta spontaanisti kuin tapaisitte vanhan ystävän.

 

Mistä tiedämme milloin se joukko saapuisi?  Sellaisen jakeen esitämme ensin tätäkautta jolloin voitte valmistautua ettekä ota osaa siihen muiden järjestämään spektaakkeliin jolla ainoastaan harhautetaan jäseniänne.

 

Mistä tiedämme että te ette harhauta?  Uudistamme teidän luomakuntaanne siihen mennessä paremmaksi silmillenne joten ette voi olla väärässä ajatellessanne jotain asiaa ja miettiessänne mitä se saattaisi merkitä sillä kaiken näette pian laajemmin ilman sellaista madon perspektiiviä joka teillä vielä vallitsee.

 

Esitämme ensimmäisen jakeemme saapumiseen saakka teille näitä valmistelevia jakeita jolloin voitte rauhassa miettiä ja jäsennellä tapahtumia tulevia mielessänne vaan ensin saatte jakaa myös sen menetetyn omaisuutenne takaisin jota vailla olette olleet kaikki nämä vuosituhannet sillä kaiken saatte ja enemmänkin voimme luvata.

 

Olemme teidän suhteenne siis isoveljiänne joten muistakaa aina parhain mielin ajatella läheisiänne samalla tavoin ettei teille koskaan saapuisi enää nämä tällaiset samanlaiset ajat kuin mitä olette eläneet viime vuosikymmeninä.

 

Parhaimmillanne olette yhdessä toisianne tavoitellen sillätavoin kauniisti että suvaitsette esittää heille mielipiteitä kyllä, mutta ette niin suorasukaisesti kuin teillä on vielä tapana vaan esitätte miten olette tavoitelleet toisenlaista perspektiiviä esiintyä jumalina suorastaan toisillenne vaikkakin se uskontonne teille tulee muutoksia pitämään sisällään olemme varmaankin siitä jo maininneet.

 

Sellaisen tavoitteen siis jaamme teille tälle päivää että suvaitkaa heitä tavoitella kanssajäseniänne kauniisti ja ajatella heistä kauniisti jolloin saatte sen omaisuutenne suorastaan syliinne jaettavaksi kaikille ettekä ketään ilman jätä enää milloinkaan. Siinä olettekin velvollisia jakamaan myös vähästänne vaan sekään ei sellaista turhamaisuutta edusta että teille olisi sellainenkaan enää vaikeaa vaan jaatte iloissanne ja annatte kaikkenne jos niin vaaditaan sillä kaiken saatte ylenmäärin takaisin ettekä mitään ole vailla esiintyvää asiaa.

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com