Viesti 6.1

Sanoittaisimme siis sinulle ensin omasi kertomuksen jotta osaat varautua mitä se tulee pitämään sisällään sillä sinulle kuuluu etuoikeus saada kuulla kaiken ensimmäisenä eikä heillä toisilla ole vielä siihen tarvittavaa pyyntöä toteuttaa. Sanoitamme sinulle siis kaiken sellaisena kuin sen tahdot kuulla eikä siinä teillä mene kauaa kun ymmärrätte missä kaikesta on kyse ja siinäkin ajassa jo kuljette esittelemässä kaikenlaisia uusia taitoja ympäriinsä, innokkaina esiintymään eduksenne viimeinkin täytenä ihmiskuntana ettekä milloinkaan palaa enää sellaiseen jumittamiseen kuten teette nyt vielä.

 

Selitämme siis ensin että teille saapuu joukko harmiton esikuvaksenne ja sellaisen taidon saattelette esille usein miten he tavoittelevat teidän mieliänne tavallaan, vaan tekevät sen siksi että sijoittuisitte ensin valaisemaan puoliakaan sellaisesta tavoitteestamme josta olemme puhuneet kokoajan ja siinä on siis kyse rakastamisesta sellaisella ehdottomuudella johon kykenette kyllä sillä kaikkeen olette henkisesti valmiita eikä teitä tarvitse paimentaa kuin pikkulapsia liittymään joukkoon suureen kunnes näette jälleen oletteko havainneet mitään sellaista uudistavaa jaetta jota lausumme tällätavoin.

 

Sillä näette ensinnäkin pian kaiken täysin toisella tavalla mihin olette tottuneet normaalissa elämässänne, vaan se tapa havaita tulee olemaan ainoastaan hyödyllinen että sellaisen omistatte, kuulette siitä monesti ensin esikuvia ja sitten osallistutte yksin jokainen luonanne yrittämään että sallitte sen hengen tavallaan teihin astua sisään ja sallitte sen tehdä ihmetekojaan teissä jokaisessa sisällänne. Sillä näette pian mihin kaikkeen se voima kykenee teitä auttamaan sillä kaiken näette ensin jokainen itse ja sitten muodostatte niitä ryhmiänne että sellaisen taidon siis jaatte keskenännne josta voitte iloita joukolla uudella ja voimakkaalla.

 

Selitämme miksi teille ei saa ensin muodostua käsitystä mistään, vaan se tapa havaita luonanne olentoja on hieman pelottava alkuun ja siksi ajattelimme itsemme peittää teidän tiedoltanne vielä toistaiseksi sillä kaiketi se on kuitenkin parempi että pysytte mukana kuin että suvaitsette vain karata menettäen kaiken uuden tavoittelun iäksi.

 

Sellainen tarina on meillä tänään sinulle odottamassa joka kertoo teille aavistuksen tulevasta sadosta jota leikkaatte nyt juuri parasta aikaa, sillä kaiketi he kaikki muutkin osaavat leikata ja niitää kuten te osakkaamme teette ettekä pidä sitä mitenkään ihmeellisenä tapana havaita maailmaa. Sinäkin teet toisinaan kaikenlaista muutakin vaan palaat kuitenkin takaisin leikkaamaan ja niittämään ja siten nähdet teet aivan oikein että selität heille mitä olet saanut aikaan etkä vain pidä sitä omana oppaanasi elämässäsi.

 

Selitämme miksi sinulle kuuluu niin suuri osa ensin kuultavaksesi vaan se perustuu sellaiseen taidonnäytteeseen jota teet juuri nyt sillä sinulla on ilo ja kunnia valaista kaikkien muidenkin polkua eikä siinä tavoitella ensinnäkään mitään eriskummallista voitontavoittelua vaan sinä osallistut ainoastaan jäsenenä sellaiseen mihin kaikki muutkin kykenevät hetken ajan kuluttua sillä kaiken näette pian selvemmin ja tulemme olemaan voitokkaita esiintyessämme yhdessä jatkossa.

 

Siinä tehden näette ensin jotain silmillenne ilmenevää kunnes selitätte miten se ei voinut olla mitenkään mahdollista, vaan siinä tapahtui silmillenne hämmästys ja olemuksen avautuminen suorastaan että osaatte sellaisia tarinoita kirjoittaa kuten sinä teet Saija eikä siinä kulu aikaa mitään erikoista vaan sellaiseen voivat hetikin alkaa jos niin tahtovat.

 

Siinä esitämme teille siis ensimmäisen jakeen laulustanne tavallaan että kuunnelkaa ja olkaa kuulolla kokoajan laulaessanne että teille suodaan kyllä uusia säveliä matkaanne kaiken aikaa ettekä valaise mitään erikoisia paluumuuttajia kulkeutumaan luoksenne vaan selitämme että olette itse niitä palautuvia olentoja, taakastanne vapautuvia ettekä suvaitse mitään esittää suurenmoista esitystä vaan sellaista tavanomaista vain on se kaikki kunnes esitätte ensinnäkin sellaisia tarinoita juurettomuudesta joka teitä tavallaan kaikkia vaivaa tällähetkellä elämässänne maan päällä.

 

Sellaisen tarinan kuulette joka valaisee kaiken historianne menetetyn ja olette jälleen isienne poikia, lapsia kaikki kuten olette aikojen alusta olleetkin. Selitämme ensin näin hitaasti ja sitten nopeutamme valaisemistamme niistä puuttuvista kykenevistä asioistanne että olette te sellaisen voiman omistajia tosiaan jolla on apetta ja ruokaa kaikille maailmassa jaettavaksi vaikka epäilettekin ensin kaikkea aluksi sillä kaiken näette ja tulette saamaan.

Olemme vapautettuja siinä suhteessa sitten kun valmistaudutte ensin vapauttamaan sen matkanne lähtökuoppiinsa että valmistaudutte esittämään päätöslauseenne elämällenne ettekä palaa siihen samaan enää koskaan.

 

Innostamme kaikkia tarttumaan säveliinsä ja säveltämään ensinnäkin teille sopivan sinfonian sellaisesta laulusta joka kannattelisi ensimmäisiä nousseita jäseniänne kipuamaan ylemmäs siihen nähden mikä on teillä se valaiseva kohde ajatuksissanne ja sitä kohden kipuatte kaikki joukolla kunnes tavoitatte maalinne ja asetutte lepäämään työnne jälkeen kuten teette maallisissakin tavoitteissanne, ettekä kokoaikaa pelkästään kipua ja läähätä uupumuksesta.

 

Sillä osaatte kyllä jaotella sen matkanne kulkemaan ensin suoraan kohti päämäärää ja sitten kannustamaan toisia välillä ja jatkamaan matkaanne kunnes olette suvainneet viivähtää hetken ajattelemassa kaikkea mennyttä elämäänne ja verraten sitä uuteen tasoonne ja silloin näette mistä kaikessa on kyse, kipuamisesta uupumatta ylöspäin kohti valkeutta sen voimme kertoa.

 

Esitämme näin päätössanat tälle jaksollemme tänään.

Oletteko havainneet mitään uupuvan luomakunnastanne tänään, olemme sellaisen tapauksen järjestäneet että se uupuva jäsenenne on palannut kotiin ja jättänyt teidät kaikki yksin tällähetkellä esiintymään seurassanne osoittaen hänelle kiintymystään vaan sen jäsenenne olette toivottaneetkin jo matkaanne ettekä sellaista tule koskaan enää kaipaamaan, voimme näin kertoa sinulle. Esittelemme sen jäsenenne kyllä useasti sinulle uudelleen vaan osoittaa se uupuva jäsenenne sellaista kyltymättömyyttä luoksenne takaisin että meillä on vaikeuksia pidellä häntä luonamme kyläilemässä niin voisimme esittää, vaan se laupeus häntä kohtaan osoittaa että suvaitsemme katsella kauniisti myös sellaisia harhaan kulkeutuneita olentoja kuten kerrotte tapahtuvan heille jotka eivät ymmärrä kauneudesta mitään. Selitämme myöhemmin oletteko hänen havainneet joukostanne puuttuvan ja silloin näette mitä on saattanut tapahtua, esitämme näin katkelman lauseesta entisestä että suvaitkaa heitä kanssajäseniänne ottaa matkaanne, uupumatta heitä saatella jäseniksenne ettekä siinä koskaan harhaan kulkeudu sivutielle jos niin teette vaan sellaisen ohjeen saatte kukin luonanne että kulkeutukaa vain luoksemme ja olette vapautettuja kaikki.

 

Kuka tämä uupunut jäsen on?  Selitämme heille kaikille yhteisesti että hän on suvainnut karata luotamme aikoja sitten maailmanaikaa ja sellaisen tarinan hän jakaa kaikille pian joka palauttaa myönteisen maailmankuvanne takaisin ettekä valaise mitään erikoisia väärennöksiä kaikesta esille tulevasta tiedosta. Olkaa hyvä olemme vapautettuja luotanne poistumaan. Aamen sanomme päätössanat tälle kerralle, näkemiin.

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com