Viesti 5.1

 

Sanomme teille kaikille yhteisesti ensin lauseita elämästänne siellä maapallolla siksi että teille saapuisi eväitä vastaanottaa parhaiten sellaista uutta tietoa elämästä joka kaikkia itsessään kohtaa, ettekä pakoon pääse sellaista maailmassanne tapahtuvaa palkintoa joka suo teille ainoastaan eväitä henkisiä lisää. Siten tahdistamme teidän käyntinne enimmäkseen oikealle suuntaa ennenkuin kaikki on liian myöhäistä tavallaan kääntyä kannoillaan eikä ketään tietenkään mihinkään pakoteta ottamaan vastuuta tai osallistumaan vaan saatte itse päättää mitä mieltä olette esittämistämme asioista.

 

Palkitsemme ne teistä jotka osaavat esittää lauseita itse ainoastaan siihen taitoon vedoten että teille syttyi oivalluksia ääneti mielessänne ettekä ensin ymmärtäneet mitä ne merkitsivät vaan sitten tahdoitte vain ottaa selvän ettekä palautuneet enää entisiksi maailmanne jäseniksi siten nähden, vaan se teillä muuttui täysin se henkinen ajattelukykynne että heitä toisia ihmisiä suvaitsitte yhä paremmin ottaa jäseniksenne kunnes näette mitä on olla yhdistynyt mielessään sillä kaiken saatte toimimaan yhdessä ja erikseen myös.

 

Olemme vapauttaneet sellaista viisautta käytettäväksi joka kertoo kyllä teille aina mitä tapahtuu seuraavaksi että jäätte osattomiksi ainoastaan siinä tapauksessa jos tahdotte sellaisen osanne jäävän tallelle. Siinä tarkoitimme että teille jää se vanha käsitys elämästä ettekä muuta sitä lainkaan vaan sekin kaikille suodaan yltäkylläisyydessä ja runsaudessa kulkea vaikka käsi kädessä, eikä heitä kukaan pitele vastentahtoisesti ettekä menetä ketään tovereitanne kuitenkaan sen vuoksi että päättelivät he jäädä jälkeen kaikista muista. vaan sellaisen taianomaisen tapahtuman luotte joka vapauttaa heidätkin ansastaan ahtaasta käsityksestä, jolloin saavutatte heidänkin askeleensa takaisin.

 

Sellaista tapahtumaa odotattekin jo kuin kuuta nousevaa, vaan se järjestyksessänne oleva tapahtuma ei saavu vain kun sitä toivoisitte vaan sillä on taas oma tahtonsa ja järjestyksensä odotettavanaan sillä hänellä järjestyksen pitäjällä saattaa olla kyllä kaikkea mielessään toteuttaa ennen kaikkea tapahtumaa jolloin saavutatte ensin pisteenne kauniin.

 

Käsitätte ensinnäkin mistä kaikessa maailmassanne on käsitys ja sitten valaisette sitä suurinta kysymystä ansioistanne olla yhdenarvoinen kaiken maailmankaikkeuden kanssa, sillä kaiketi se teitä kiinnostaa aina eniten miten kummassa selviydytte kaikesta maallisesta ansaiten niin vähän elantoa mutta sekin järjestyy aina jotenkin parhain päin ettekä sellaista saarnaa luovuta helpolla eteenpäin joka kertoisi toista.

 

Sillä teillä kaikilla on kuitenkin pohjimmiltanne pyrkimys parempaan eikä teitä häiritse pienet onnettomuuden jäsenet mutta kuitenkin teille siis suodaan ensin kaikkea latistavaa pyyntöä ja sitten saatte toteuttaa ensimmäisen suuren toiveenne jonka määrittelette itse kukin luonanne. Sillä sellaisen taidon omaatte joka saavuttaa vain muutamia lukijoita tällähetkellä vaan sekin salaisuus aukeaa pian kaikille ettekä milloinkaan lähde saavuttamatta päätepistettänne maallista enää. Luoksenne saapuvan jumalaisen tiedon kera lähdette täältä maailmankaikkeudesta kaikki ulospäin sillä kaiketi näette jo minne suuntaan olette menossa.

 

Kaiken näette vapaammin ja lähdette piankin saavuttamaan entistä kapeakatseisempia jäseniänne katsomaan laajemmin ja silloin näette yhdessä mitä voitte saavuttaa. Teille avautuu ensin jokaista koskeva pyrkimys rauhaan jolloin jäsentelette ne osakkeenne toistuviksi rytmeiksi musiikin sillätavalla jäsennellen ensin luonannne tapahtuva asia jonka jälkeen siirrytte katsastamaan mistä maailmassa onkaan kyse.

 

Sillä kaiken näette vain niin kapealta alalta että ällistytte piankin siitä toisesta kannasta miltä maailmaanne voitte pian katsella ettekä milloinkaan esittäneet siihen verrattavaa musiikkia mielessänne mitä salaisuus teille kertoo että teille on saapumaisillaan oman kykynne mukainen elämä ja planeetta, sillä kaiken saatte omaksenne lyhyen ajan sisällä ettekä äänestä sitten enää mitään vastalauseita vaan osaatte itsekin katsoa ja arvioida mistä on kyse milloinkin tapahtumissa.

 

Esitämme teille vastuulausekkeen sellaisesta tapahtuneesta menneisyyden että teille kuuluu siihen määrin tavaraa useaakin omistukseenne jota ette ole koskaan tavoitelleet ettekä myöskään siten koskaan saaneet, vaan se salaisuus pyyhkiytyy mielestänne ja osallistutte ilomielin jakamaan niitä omistamianne osakkeita kaikkeuden jolla osallistutte siis jokapäiväisesti elämäänne sillä kaiken näette itse pian ettekä epäile.

 

Selitämme näin pitkästi tällätavoin värittäen historiaanne tapahtuvaa että teillä on kyllä kaikkea siellä vaan ei sitä puhtainta ja merkityksellisintä olevaisuutta jota kipeimmin tarvitsisitte ettekä sellaista ole kaiketi haluamassakaan ensin vaan haluatte jotain kaukokaipuutanne herättävää olemusta joka siintää kauniina mielessänne ettekä osaa määritellä mitä se kaipuunne koskaan oikein sisältää, mutta kerromme teille sen olevan merkitty asia tulevaisuuden missä suorastaan ratsastatte sillä ratsullanne ettekä milloinkaan osallistu enää kaikenlaisiin eriskummallisiin olemuksien jäsentämisiin joka teitä harhauttaa joka päivä käyttäytymään eriskummallisesti.

 

Esitämme teille siis kaikkea uutta ja kaunista eikä teiltä tule mitään puuttumaan sen osaamme kertoa uudelleen. Selitämme ehkä pitkästi vaan asiaa olisi meillä kaikesta kaipuustanne, satamäärin pyyntöjä ja osallistumia toiveen. Vaan sellaisen jakeen esitämme ensi kerralla joka suuntaaa radallanne ensimmäistä kertaa useallekin raiteelle siten nähden jokaiselle erikseen omanlaisensa kertomus.

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com