Viesti 4.1

 

 

Selittäisimme ensin teille jotain sellaista tarinaa kaukonäköisyydestä että kuunteletteko joskus sellaisia sanoja jotka kertovat teille useitakin salaisuuksia vain siten että näette jotain ja sitten arvelette itse ne loput sanoituksenne vaan sen näette totena että sellaista sitten tapahtuukin kuten esititte. Siinä esitämme teille siis sanoituksia tulevista ajoistanne joita teidän ei saa säikähtää vaan otatte ne vastaan nurisematta esittäen ainoastaan kiitoslauseita sellaisesta helpotuksesta joka teitä kohtasi.

 

Ette sellaista sanaa koskaan kuule joka teitä veisi harhatielle enää, vaan sellaisen ilon voimme kertoa levittäytyneen teidän yllenne että teillä on suojelijoita yhä enemmän ja enemmän ja sellaisen suojan saatte joka estää kaikkea pahaa tapahtumasta jolloin voitte hengähtää siinä olomuodossanne ja valaisette pian miten sen kaiken saattekaan aikaan vain toivomalla. Silloin näette totena kaiken tapahtuneen joka sallii teidän ratkaista useita ongelmianne kertaheitolla ettei teille jää epäilyksiä mieleenne selittelemään miten sen teittekään itse ihan tuosta vain ja sitten nalkutitte vain toisille miten he eivät tehneet samoin ja olleet viisaampia.

 

Esitämme usein tällätavalla teille lauselmia kaikesta kauniimmasta ajatuksesta sillä näette esimerkin johtavan toiseen lauseeseen. Saavuttavan ensin jakopisteenne ja sitten rantautuvan teille suorastaan sisään sydämeenne että ratkaisun näitte yhtäkkiä kaikkiin pulmiinne joka pelasti teidän päivänne jälleen kerran. Esitämme teille jatkossa tällätavoin vain sellaisia ajatuksia että teille syntyy oivalluksia henkisestä kaipuusta ja silloin näette ratkaisun edessänne jota odotittekin sillä hetkellä.

 

Sillä kaiken näette sitten aina kauniimpana mitä enemmän olette suvainneet ajatella hyviä ja kauniita ajatuksia, ettekä sellaisia petomaisia olemuksia hyviksenne ajattele enää vaan selitätte miten olette suhtautuneet kaikkeen uudella tavalla ja silloin näette ainoastaan vasta sitten sen salaisuuden katseenne suunnasta että teille kerrotaan salaisuuksia suuhunne suoraan.

 

Selitämme heidän olevan esikuvallisia olentoja suorastaan jotka teitä opastavat eivätkä mitenkään erikoisia siltikään vaan erityislaatuisia vain ajattelutavaltaan. Teille syntyy useitakin uusia suuntauksia kuunnella kaikkea kauniimpaa heti kun vain oivaltavat sen salaisuuden verhon raottuvan ja silloin näette alkavan yksinäisen miehen taivalluksen joka saattelee teille uusia olentoja luoksenne viipymään ja silloin näette esitittekö heille kysymyksiä lainkaan vai olitteko hiljaa kuunnellen.

 

Palaatte salaisuuksien pitelijöiksi ellette suvaitse kertoa jälkeenpäin mitä teille tapahtui sillä kaikkea tapahtuu kyllä aivan silmienne edessä ettekä koskaan esitä vastalauseita vaan selitätte miten teille tarjoiltiin esitys suorastaan lautasella eteenne ettekä palaakaan ottaneet vaan päätitte pitäytyä tavallisessa ruokalajissanne ettette harhapolulle kulkeutuisi ja se sentään on sellainen pelko teillä aina ollutkin.

 

Oletteko koskaan havainneet sellaista virhettä tapahtuvan luonanne että teillä on tieto hallussanne mutta ette osaa sitä sanoittaa miksikään, vaan silloin näettekin kaikkea uutta selventävää asiaa sitä salaisuuttanne koskien ettekä sitten kohta enää epäile mitään.

 

Esitätte miten ottavat suorastaan hattunsa päästään syöden sen kokonaisena he, joilta teillä tulee olemaan salaisuuksia valta kuunnella sillä he kertovat pian teille uusia asioita kanssajäsenistänne joita olemme me suruttomat saapuneet jäsenenne. Kyllä kirjoitit oikein sillä olemme teidän jäseniänne hyvin pian tapahtuen sellainen muodonmuutos teille itsellenne että sisäistätte sellaisen ajatuksen paremmin joka kertoo teidän olevan hengestä muodostunut ihan samoin kuten mekin olemme. Sanoitatte yksin lauseitanne ja esitätte kuunnelmianne siten mahdollistaen ensin saapumisen viestin ja sitten vasta kerromme teille mitä se viesti oikeastaan pitää sisällään sisällöltään.

 

Esitätte ensin vastalauseita kaikesta kuten teette aina ensin tutkimatta mitään asioitanne ja silloin näette ensimmäisen kerran jotain vasta totena kun kertaatte opintojanne myöhemmin olematta ensinnäkään tyytyväinen mistään enää sellaisesta tarinasta että teitä huijasivat enkelimuotoiset olennot joita me olemme. Koettakaa sellaisen aiheen ohi päästä ymmärryksessänne että niitä olentoja me tosiaankin olemme itse, vaan sellaisen aiheen ymmärrätte sitten täysin myöhemmin olemme varmoja päästääksemme tämän asian käsistämme kertomuksena leviämään.

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com