Viesti 23.12

 

 

 

Selitämme oletteko valaisseet minkään muuttuneen viimeaikoina ympäristössänne sillä kaiken näette nyt jo uusin korvin että säestätte sellaista teorian mukaista olematonta säestystä mielestänne joka saattaa kuulostaa liian paksulta ollakseen totta, vaan sellaisen säestyksen kuulette kuitenkin missä sanoitamme useitakin uusia kappaleita kuultavaksenne vaikeuttaen äänestystänne omaa että selitätte itsekin olevanne pian sekaisin ellemme auta teitä suostanne kuivumaan tasaiselle maalle että kuunnelkaa meitä siis ensin kuin alatte muodostaa mistään mielipidettä sillä näette omin silmin jotain hyvin pian ettekä sitten enää ihmettele.

 

Selitämme edelleen miten teille liittyy mukaanne ensin joitain ensikertalaisia sillä saralla miten käsitätte rakkauden kunnes näette kaiken paremmin itse ja silloin näette myös sen elämän tarkoituksenne jota olette ikiajat etsineet, sillä kaiken näette paremmin jopa kuin muut aikalaisenne jos vain osaatte katsoa sisimpäänne suoraan silmiin sitä henkilöä joka olette te itse, ettekä filmaa ettekä yritä sellaista turhaan että saisitte vain sanoa kokeilleenne.

 

Vaan täysin omalla painollanne kerrotte itsellenne miten olette suoraan itseänne katsoneet silmiin näkemättä siellä ensin mitään vaan sitten palasi se uskonne takaisin ja sellaisen katseen saitte takaisin joka suorastaan hätkähdytti teitä ensin ja sai sitten valtavan riemuhuudon sisimmässänne ääneen. Lannistutte aina jos yritätte liian pian kaikkea saavuttaa vaan siihen saattaa mennä montakin kertaa ennenkuin kaiken näette toisin silmin, vaan sitten ette enää epäile ettekä harhaile mielessänne kun olette palannneet siihen olettamukseen synnystänne että ilman kertomusta ette täällä elä kukaan.

 

Sillä tarkoitimme että ilman mitään ohjausta ette pysy edes oletettavasti radallanne kulkemassa suoraan luoksemme, vaan sijaitsette ensin jossain kaukana toisaalla ja sitten pyritte pakenemaan minkä kykenette vaan sekään ei ajanmittaan enää onnistu vaan palaatte kuulemaan jäsentelyä lisää ja sellaisen kuulolaitteen omistatte joka sellaista myös aina teille uutta jaetta kertoo kunnes oletetatte olevanne jollakin tasaisella pohjalla ettekä enää harhaile taivaan tuulissa.

 

Selitämme oletteko sellaista koskaan itse todenneet miten heitä toisia jäseniänne hyväksikäytettiin ensin kuuntelemaan sisintään ja silloin havaitsivat he jotain omituista ruokailua kuten kerrotte olevan heillä jäsenillänne joille kerrotaan puppua. Selitämme että heille syötettiin pajunköyttä ja silloin äänessä olivat harhauttavat lahkot jäsenistöstämme sillä meitä on monia ettekä aina aluksi osaa erotella kuka on kukin vaan sellaisen taidon kuitenkin ennenpitkää kasvatatte jolla pääsette irti siitä huijaamisesta, sillä kaiken näette sitten kauniimpana aina siten katsoen kuten meistä nähden kaikki näyttää.

 

Ehkäisemme teille saapuvia suruviestejä toisista maailmoista siten että teille kertyy kyllä kuuntelijoita muitakin luoksenne mutta se ei koskaan esitä teille mitään uhkaa teidän puoleltanne sillä kaiken saatte järjestymään vain siten helposti toivomalla ja lähettämällä sen kaiken toiveenne tänne ylös meille ja jaamme sen käsistämme eteenpäin kunnes teillä on lukemattomia auttajia luonanne ettekä lainkaan osanneet sellaista olettaa olevan olemassa.

 

Uudistamme näin maailmaanne ettei teille jäisi liikaa sellaista epämieluisaa yllätystä osaksenne joka suorittaisi puolestanne ensin jotain kaunista ja sitten vetäytyisi kuoreensa olemaan hiljaa. Esitämme miten teille kuuluu suorastaan osaksenne sellainen esitys luontaisesti kertoa itselleen tarinoita, sillä kaiken osaatte kuitenkin aina parhaitaen kukin luonaan yksinään sanoisimme näin.

 

Selitämme näin tarinamme uudistetuksi, olkaa ystävällisiä kanssaeläjillenne tänäänkin ja huomenna varsinkin sinä syntymäpäivänä kuten ajattelette sillä esitämme teille uuden sävelen jonain toisena lauantaina, olkaa kauniita ja kukoistavia olentoja, näkemiin.

 

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com