Viesti 18.12 (edesmenneet)

 

Saat nyt sellaisen tietopläjäyksen henkivalloista, otatko vastaan? Kyllä.

Sanoitamme siis enemmänkin heistä kuolleista jäsenistänne joita tulette saamaan luoksenne sillä kaiketi he puuttuvat yhä mielestänne sillätavoin että ovat aina mielenne sopukoissa vaan eivät koskaan paikalla ja siksi saattelemme heitä nyt paikalle ettekä näe heitä tavallaan vaan kuulette vain, sillä saattelemme heitä jäseniänne aina salaa siksi että se on heille helpompaa elää sillä tavalla kahdessa maailmassa yhtäaikaa.

 

Selitämme miksi he saapuvat, vaan se salaisuus ei kykene selkeytymään kovinkaan paljoa teidän ajatuksillanne sillä teiltä puuttuu yhä joitakin oleellisia palikoita ajattelustanne että kykenisitte kaiken ymmärtämään täysin. Siksi sanoitamme näin arvokkaasti teidän suuntaanne että havaitsette heitä kyllä silmäkulmissanne, vaan sellaisen tavoitteen olette heille asettaneet tavallaan että hänellä tulee olla puhtaat jauhot pussissaan ennenkuin saattaa teidän suuntaanne askeleensa ottaa, eikö niin?

 

Siksi sanoitamme teille uusia odotelmia joulunne ratoksi sellaisesta asiasta että heitä saapuu luoksenne kyllä aina kun suvaitsette pyytää ja siksi tulee teilläkin olla puhdas mieli heidän suuntaansa etteivät säikähdä sitä kateutta kun kättelette vain olevaistenne kanssa ilman vastalahjaa sellaisesta asiasta että korvaatte heidät jäsenenne usein korvaavilla vastalahjoilla itseänne kohtaan. Sillä he ilmestyvät usein silloin kun vähiten odotatte eikä siinä tarvita mitään välikäsiä eikä avautuvia olentoja väliin sillä kaiken näette kyllä itsekin jos vain tahdotte.

 

Olette niin suunniltanne menneet maailman melskeestä että unohditte tämän olevaisen taitonne ja siksi heitä saapuu vain toisinaan ja toisinaan ei ehkä ketään. Saattelemme heitä kansalaisianne usein luonanne ja se sentään valaisee teille jotain että mekin näemme heidät. Siinä pysyy teillä aina pakka kasassa niin sanoaksemme että suunnitelkaa mitä tahtoisitte heiltä jäseniltänne kysyä jos näettekin heitä, että kuulette kyllä heidän ajatuksensa ja saattelette pysäkille sen odotuksen jota olette heitä kohtaan jättäneet ilmaan roikkumaan että tavatessanne teette niin ja näin.

 

Sillä kaiken näkevät he kyllä mitä teettekin eikä sellaista tavaraakaan ole maailmassa mitä eivät kykenisi säilyttämään mielessään siten että heiltä se otettiin pois ja nyt kaipaavat sitä kovasti takaisin.

Mikä tavara?   Sanoisimme että sellainen jokin heidän lempikappaleensa elämästä että oletteko sellaista pitäneet jäljellä omaisuudestaan sillä pitävät he silmällä kyllä kaikkea siellä maanpäällä yhä, eivätkä poistu minnekään sysipimeään aamunkoittoon kuten joskus ajattelette.

 

Siksi siis esi-isillämme se vainajien kunnioitus oli niin vahvaa?  Selitämme miksi heillä sellainen perinne säilyi sillä he havaitsivat kyllä silloin vielä enemmän silmilleen kuin te, sillä olette olleet silmät peitettyinä jo pidemmän aikaa mutta heillä se oli eri tavalla. Siksi juuri esittävät he yhä perinnettään sellaisesta kunnioituksesta vainajia kohtaan että ottavat sen vakavasti ja suunnittelevat heitä yhä pitää perheenjäseninään vaikka ovatkin toisella puolen rajaa.

 

Sellaisen taidon soisimme teille takaisin palaavan että ottaisitte heitä menetettyjä olentojanne takaisin luoksenne asumaan mielessänne, sillä eivät he ole minnekään poistuneet eivätkä koskaan niin teekkään sillä ovat suorastaan Luojan luomia että niin tapahtuu kaikille jotka sellaisent lahjan saavat elämästä omistaa.

 

Esitämme miten eivät hekään paljoa kunnioittaneet toisinaan teitä eläviä siten tehden pahojaan, vaan se aikakausi on lähes täysin kaikonnut heidän mielestään ja ovat täysin rauhaisia nykyään. Selitämme miksi niin oli aiemmin maailmassa että olivat pahalla päällä, sillä heille asetettiin kieltoja ja käskyjä heidän puoleltaan jotka silloin vielä asuttivat kansalaistenne mukana maailmaa ja silloin näitte sellaisia pahoja tapahtumia tapahtuvan henkivaltojen puolelta mutta ette saavuta sellaista aikaa enää koskaan vaan selitätte miten ovat he nyt rauhansa saaneet eivätkä palaa teille kummittelemaan enää milloinkaan.

 

Ok, olin aluksi vähän epäileväinen että kerrotte palturia mutta kyllä tämä kuulostaa järkevältä.  Selitämme usein uskomattomia asioita joita teidän ei saa laskea alemmas mielessänne, sillä salaamme joitakin yksityiskohtia mutta emme koskaan mitään sellaista vääristele jolla on teidän suhteen tärkeää merkitystä luomakunnassanne.

 

Selitämme sellaistakin jota teidän ei tarvisisi välttämättä tietää vaan on se hyvä teidän pysyä kartalla kaikesta maailman tapahtumista että osaatte sellaiseen peliin osallistua jota alatte pelaamaan pian jäähyväisten muodossa siten jättäen jäähyväisiä kaikelle sellaiselle uudistuneelle osallenne joka jää taakse ja jatkatte kuin uusina olentoina ettekä valaise sitä ajatusta vielä täysin, vaan sitten jatkossa kun jatkatte vain sinnikkäästi polullanne ja osutte maaliinne.

 

Selitämme jälleen pitkästi vaikka osaisit kyllä itsekin näitä jo kirjoittaa sillä sinulla on kyllä tieto jo valmiiksi päässäsi etkä osu siihen vain aina, vaan samoat joitakin vieraita polkuja mielessäsi etkä pysähdy sen asian ääreen joka sinulle kertoisi enemmän maailman salaisuuksia.

Sanoitamme jakeemme näin loppuun ole hyvä.

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com