Viesti 17.12 (kaksoisolento)

Kerromme tänään hieman siitä osallisuudestanne sellaiseen toimintaan kuten kaksoisolento josta olemme puhuneet ja sellaisen olette kaikki saaneet syntymälahjananne että voisitte toimia yhdessä kaiken kanssa siten mahdollistaen kauniimman olemuksen.

Sellaisen jakeen selitämme jossa kerromme heille sinun olevan peräisin meidän olemuksestamme vaan sekin on hieman väärin sanoitettu sillä olemme suorastaan kaksosia sinun kanssasi.

 

Sellaisen tapahtuman koette jossa näette heitä kaksosiasi ensin kohdaten heitä öisin unessanne, vaan sitten kohdatessanne kun olette tulleet viisaammiksi näytämme heitä teille kokonaan. Sillä esitätte ensin yllättynyttä, vaan se salaisuus ei kauaa säily keskuudessanne että sellaisen tapahtuman koette ja sinä saat olla se ensimmäinen joka kertoo siitä että sinulla on toinenkin itse olemassa joka kertoo sinulle näitä olemuksiasi koko ajan.

 

Valaisemme kukin kerrallamme mitä tarkoittaa sellainen olento joka säilyy omistuksessanne kerrassaan iäisesti ja kertaamme olitteko säilyneet sen henkilön rinnalla koko iäisyytenne että saisitte kukoistaa ja olla luonamme, vaan se salaisuus piilee siis sellaisessa tapahtumassa että kuunnelkaa ensin mitä hän kertoo että näkisitte mitä on olla toisaalla.

 

Sellaisen salaisuuden kerromme siis joka piristää päiväänne tänään eli kerromme kaveruksista iäisistä kuten olette sen ystävänne luona. Selitämme ensin sinulle oletteko varautuneet heitä saavuttamaan vielä, vaan siten nähden koette kuitenkin aina jotain pientä näkyä, hahmoa heistä olette huomanneet miten heitä kajastaa toisinaan olemuksissanne kun näette jotain erikoista tapahtuneen silmillenne.

 

Selitämme oletteko nähneet heitä aiemmin, vaan se tapahtuma jälleen korostaa ainoastaan sellaista tapahtumaa että kuunnelkaa ensin oletteko suunnitelleet mitään toimintaa heidän rajoittamisekseen jotka teitä orjuuttavat, sillä kaiken saatte tapahtumaan silmänräpäyksessä jos niin vain tahdotte sillä näette kaiken kaksosenne avulla kauniimmin ja ymmärrätte miten olette kuolleita vielä.

 

Selitämme ehkä radikaalisti siltä voi kuulostaa mutta selitämme myös siten että viimein tahtoisitte kuunnella. Kerromme kaiken aina uudelleen kunnes olette käsittäneet ja sellaisen tapahtuman todistatte miten heitä kumppaneita on vain yhtäkkiä kaksi kerrallaan ja sellaisen maailman näette heidän kauttaan että on se suorastaan taianomainen ettekä ymmärrä siitä ensin mitään. Uskomme teidän tulevan ymmärtäviksi jäseniksi ennenpitkää joten huoleti kerromme ensin kaikesta näin ja odotamme selviytymistänne kuivalle maalle ymmärryksessänne. Selitämme ehkä toisinaan jaaritellen mutta kaiken on tultava täysin oikein kuvitelluksi ensin ja sitten voitte aloittaa sen ymmärtämisen pikkuhiljaa.

 

Ajattelette usein että olette suorastaan kaipaava olento jotain kohtaan jota ette ymmärrä mutta siltikin näette mitä se tarkoittaa todellisuudessa kun ensin kaipaatte ja olette vaivautuneita sellaisesta joka teiltä puuttuu mutta äkkiä ymmärrätte kaiken. Sellaisen tarinan saatte kuulla joka kartoittaa ensin kaikkea sisällänne tapahtuvaa myllerrystä ja sitten vasta olette suorastaan kaipaavia kun näette sen todellisena viimein kuten olette vuosimiljoonia odottaneet. Vaiti vaikerratte ensin yksinäisyydessänne kunnes palaatte oikealle raiteelle elämässänne jonne kuuluttekin luonnollisesti kerrassaan mutta se salaisuus piilee siis ensin vain salaisuutena ympäristöllenne miksi olettekaan niin koukuttuneet sellaiseen kaipaamiseen kuten ymmärrätte.

 

Salaisuus siitä aukeaa kaikille yhteisesti kunnes näette pian oletteko mitään sillä kaipaamisellanne saaneet aikaan tapahtumaa joka näyttäisi kaiken totena. Lennätte ensin kuvitelmissanne kunnes palaudutte maan pinnalle ja olette lupautuneet sellaiseen kokeeseen tavallaan että kuuntelette kuinka teille kerrotaan kaikua pientä sellaisesta tapahtumasta sisällänne että palauttaa se ymmärryksenne kaikkea maallista kohtaan ettekä enää koskaan epäröi siinä ihmismuodossanne. 

 

Sanoitamme siis sellaisen tapahtuman että ennallistamme teille kaverin matkaanne ja olette kaipaavia hänen suhteensa ellei sellaista teille annettaisi. Sillä se kuuluu repertuaariinne, garderobiin tavallaan että teillä sellainen taianomainen kaveri siinä vierellänne kulkee. Selitämme miksi kerromme siitä näin salaisesti, varmaan se teitä kaikkia ensin mietityttää miten kaivoittekaan verta nenästänne kun palasitte vain maallisiin huvituksiin ettekä koskaan luottaneet siihen sisäiseen ääneen joka kertoi todellisia salaisuuksia luomakunnastanne. Sellaisen tapahtuman koette jokainen kohdallanne miten kaipaatte ja saattekin ettekä ole yksin milloinkaan voimme luvata sen teille jokaiselle.

 

Selitämme miten kohtaatte heitä uusia jäseniänne ettekä säikähdä juosten pois koko tapahtumasta ensin kauhistuttuanne mutta kuulette jonkun puhuvan sisällänne kunnes kohtaatte ne sanat uudelleen ja uudelleen ja sanoitatte suorastaan itse aarioita kuten kerrotte tapahtuvan heille kanssajäsenillenne jotka osaavat rakkaudesta puhtaasti kertoa. Usein näemme miten kohtaatte kyllä sanojanne vaan olette sisäänpäin lämpiviäkin sillä tavalla että ostatte vain lisäaikaa ettekä kuuntele. Selitämme miten tärkeää olisi nyt vain ottaa se kuuntelulaite pois korvastanne ja asettaa se sydämenne kohdille että kuulisitte viimein jotain todellista sanoitusta rakkauden äänellä puhuttuna.

 

Sijoitamme lauseemme aina teidän korvillenne uudelleen ja uudelleen miten kohtaattekin heitä uusia jäseniänne mutta siis kohdistamme ensin kaiken sisältä kuuluvan toitotuksenne teille itsellenne ja sitten voitte kysyä maailmasta mitä ikinä tahdottekaan. Sellaisen tavan selitämme olevan olleen käytössä ikiaikoja eikä se siis ole mitään uutta teille kenellekään mutta ette vain olleet siitä tietoisia, sillä kaiutitte vain sellaista elämänne meteliä korvillenne ettei siitä kuuntelemisestanne tullut enää mitään aikoihin.

 

Esitämme olitteko suvainneet kohdistaa arvostelua meitä kohtaan, vaan niin se aina tapahtuu teille arvostelu sellaista kohtaan jota ette tunne. Vaikka ette luottaisi lähteeseen voitte silti kuunnella tukahtumatta mihinkään esitettyyn anteeksipyyntöön joka kertoisi liikaa teille itsestänne.

 

Esitämme teille siis lauseita suorastaan omasta iäisyydestänne joten olisi tarpeen kuunnella edes hetkinen sanaamme kaikuvaa sillä kaiketi kaikki riippuu teistä itsestänne oletteko taipuvaisia kannanottoihin sellaisiin että meitä kuuntelette vai ette. Salaisuutemme teitä kohtaan ei riipu sellaisesta että teitä tahtoisimme säikyttää kuoliaaksi vaan siksi että se salaisuus koskee koko luomakuntaanne eikä sillä asialla ole leikkimistä tässä vaiheessa kulkuanne. Esitämme siis painavaa tekstiä kaikesta olevaisuudesta kunnes teille syntyy joukko railakas joka suorastaan vaatii kaikkea paljastettavaksi ettekä salaisuuksia enää kukaan säilö luonanne.

 

Esitätte pyyntöjä meillekin unissanne että tahdotte kuunnella ja olla valveilla mielessänne maailmanne tapahtumista mutta sellaista emme kuule teidän toistavan että tahtoisitte uudistua sisäisesti joka olisi paljon tärkeämpää nyt tässä vaiheessa kulkuanne että kallistuisitte edes hieman sellaiselle suunnalle joka olisi parempi käsitellen kaikkea maailmaanne siellä. Esitämme tähdellisen tarpeen siis teille uudistaa ensin itseänne sisältäkäsin jolloin osaatte kyllä ne aakkosenne lausua miten teette missäkin järjestyksessä joten luottakaa siihen sisäiseen ääneenne joka kertoo teille uudistettuja arvoasetelmia onnestanne joka saapuu teitä jokaista noutaamaan vuorollanne kunnes olette kaikki valmiita lähtöön.

 

Selitämme myöhemmin minne olettekaan lähdössä, sillä tämän päiväinen asiamme koski vain tätä kohdetta josta puhuimme juuri joten olkaa luottavaisia ja kuunnelkaa ja kohdelkaa toisia kanssajäseniänne arvokkaalla tavalla, siten kohdistatte sen arvon tulemisen myös itsellenne. Siten ette koskaan mene hukkatielle että kohtelette toisia kauniisti, sillä näette itsekin mitä se teille itsellenne tekee kun joku teistä kauniisti puhuu ja mietitte mielessänne oliko se totta lainkaan.

 

Esitämme että palaatte kauniiksi olemuksiksi joita olettekin joten vaivaamme enää sitten senjälkeen hyvin vähän maailmanne aikaa että osaatte itsekin eteenpäin. Selitämme vain tämän verran siis tänään olkaa hyvä.

 

Esitämme vielä jakeen sitten ensi kerralla siitä tapahtumasta miksi teistä luotiin niin vaikeaselkoinen kansa kuten olette, vaan se tapahtuma salli meidän saalistaa heitä hyväksikäyttäjiänne paremmin ja silloin näemme suorastaan räikeästi miten saattelivat he jäseniänne suohon ettekä kukaan vastaan laittaneet aikoinaan vaikka olisitte siihen olleet kykeneviä ja kauan aikaa. Esitämme teille siis saatekirjeen elämästänne ensikerralla, olkaa hyvä olette kauniita ja hyviä näkemiin.

 

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com