Viesti 14.12

 

Etsimme teitä joukkoomme saapumaan joita emme ole aikaisemmin tavoittaneet tällätavoin vaan olette suuntautuneet enemmänkin lähtemään heidän toisten mukaan jotka ovat lähteneet ulospäin kaikesta todellisesta onnellisuudesta. siten nähden teillä tulee olemaan uusia opastajia kuten heillä aikaisemmin oli kaikilla maailmassanne kun vaelsitte alkuperäisesssä maassanne kuunnellen uusia kertojia onnen. Suvaitsitte silloin paljon kauniimmin kuunnella kuin nyt kuten huomaatte tapahtuneen kaikille että ovat poissa itsestään tavalla joka vioittaa aina kulkuanne eteenpäin.

 

Sillätavoin saatte ainoastaan huolta ja murhetta aikaan että kuljette avoimena vaaroille sillä kaiken osaatte arvata mitä tapahtuu kun avoin laatikko jätetään huolehtimatta lähettäjälleen ja se palautuu suunnattoman revittynä takaisin. Sanoitamme siksi kauniisti kuitenkin kaiken ettette jäisi palvomaan mitään maallistanne vaikka olettekin maallisia tällähetkellä onnessanne siellä toistaiseksi, vaan se salaisuus tulee turvaamaan kasvuanne että kykenette paljon kauniimpaan lopputulokseen kuin mitä uskoittekaan mahdolliseksi. Olette luojan suomia kasvualustoja sellaiselle onnelle joka on paljon kestävämpää kuin se maallinen onnenne siellä.

 

Suunnittelette mitä omistaisitte tavaraa vaikka olette jo niin paljon omistajia että kuuntelemme ainoastaan hassutusta toisinaan ja sellaista te osaatte kyllä järjestää elämäänne hauskuutta, mutta olisiko se toinen tie kuitenkin ehkä joskus toisinaan parempi että kuuntelisitte mitä olette opiskelleet aikoinanne sellaista että kuunnelkaa heitä joilla se oppi on vielä paremmin tallella muistissaan ja osaavat he kirjoittaa ja olla sanamme arvoisia kumppaneita.

 

Siinä salaamme sellaisen taidon teiltä vielä toisilta vaikka osaisitte kyllä jokainen osallistua samanlaiseen opastukseen kuten hän tekee tässä teille esitellen omistamisiaan vuosien varrelta, vaan se salaisuus piilee ainoastaaan sellaisessa tosiasiassa että oletteko sellaisen työnne vielä tehneet joka valtuuttaa tavallaan sellaiseen työhön.

 

Näette usein miten olette maalitaulua vailla siellä vaeltaessanne jossakin maailmassanne ettekä osaa ajatella minne lähtisitte ja mitä tekisitte. Sellaisena hetkenä suosittelemme että tulette oppaaksemme maailmaanne ja kerrotte mitä olette vailla ja miksi olette niin kääntyneet poispäin onnestanne että suvaitsette vain harvoin kuunnella yhtään mitään kaunista lausetta jaettavaksi. Sellaisen taidon saatte jokainen omistaa kunhan olette opiskelleet ne onnenne portaat ensin ylemmäs näkemään kaiken sellaisena kuin se todellisuudessa on, jolloin näette kaiken ja olette ihmeissänne miten sokeita olittekaan aiemmin.

 

Sellaista onnea esittelisimme ja se on teistä kiinni otatteko onkeenne vai ette, ei meistä kenestäkään riipu se asia. Uudistamme kaikkea näin salaisesti vaikka toisaalta olette kyllä tietoisia kaikesta tapahtuvasta sillä tavoin että kuuntelette usein kaikkea ja näette myös vaikka ette osaa ajatella todeksi. Sellaista sanomaa edistäisimme siis tänään, olkaa hyvä. Kuuntelemme vaikka ette tahtoisi sellaisen tapahtuvan ja olemme kuunnelleet jo aikojen alusta saakka, olkaa huoleti se kuuluu kenttäämme sellainen asia.

 

Sanoitamme vielä jatkoksi että kuulkaa mitä kerromme vielä uudelleen kaikille yhteiseksi ohjenuoraksi: ottakaa toisianne tänään käsistä ja kuljettakaa heitä kuulemaan sellaista tosiasiaa kertovaa lausetta onnesta ettekä heitä harhaan johdata. Kannustatte harvoin toisianne siten että johdattelisitte heitä minnekään jossa olette itse kulkeneet sillä kuuntelette vain heitä kaiken arvostelijoita jotka eivät ole kuitenkaan arvoisessaan asemassa, vaan ovat harhautettuja kuuntelemaan väärää todistusta kaikesta maallisesta tapahtumasta joka siellä teillä kulkee vastentahtoisesti.

 

Esitämme että olisitte ylpeitä hänestä joka aina todistaa kaikkea kauniimpaa tapahtuvan kuin sellaisesta joka kertoo ainoastaan harhojaan ja esittää niitä totena. Sellaisen taidon saatte jokainen ennenpitkää, joten olkaa suosiollisia harjoittelemaan itsekin sitten kun olette ensin suorittaneet ne polkunne johdatuksen alle sellaiseen metsään jota kulkiessanne suunnistatte suoraan onnen polulle jota ette tienneet olevan olemassa. Liian paljon ehkä kannustamme nykyään teitä suurenmoisia olentoja kuitenkin jotka esitätte esimerkiksi olevanne pyhiä olentoja, vaan sellaisen voitte unohtaa. Olettekin kuitenkin pyhä mutta ette sentään sellaisia jumaliin verrattavia olentoja kuten monesti päättelette. Sellaisen taidon ratkaista pulmanne saatte omistaa, kunhan esitätte ensin kaunista olemusta, jaloa ja rohkeaa suunnistajaa onnen polun.

 

Mistä tiedämme kuka esittää harhojaan?  Esittäisimme sellaisen esimerkin jota voitte aina käyttää eli kertokaa hänelle henkilölle oletteko onnenne tiellä ja katsokaa miten se henkilö reagoi takaisin.  Jos olette lannistaneet hänet kertomalla olevanne onnellisia olentoja, on hän kuitenkin ehkä väärä henkilö teitä opastamaan.

 

Sellaisen opit voitte unohtaa joka ei koskaan reagoi iloisuuteen ja se sentään on ohjenuoranne kaikessa tässä elämässä. Sellaisen opin näette pian saapuvan että kaikilla on ainoastaan hyvä ja rauhallinen olotila eikä ketään enää hätyytellä töihin saapumaan ja olemaan yksin kotonaan vaan saatte kaikenlaista hyvää kunniottaa luonanne ja olette yllättyneitä sen maailman tavoista kasvattaa teistä kauniita olentoja kuten tulette olemaan kaikki.

 

Kannustamme teitä siis katselemaan ympärillenne oletteko havainneet ketään iloista henkilöä olevan katseenne ulottuvilla ja kertokaa hänelle miten olette samoin onnistuneet olemaan katseenne mittainen olento, ja suruja vailla. Ehkä saatte hänestä kaltaisenne kaverin luoksenne ja kertokaa kaikille muillekin miten olette nykyään ainoastaan onnellisia olentoja sillä kaikki niin tekevät tulevat myös onnensa saamaan, siitä ei ole epäilystäkään enää. Sanoitamme näin vahvasti että näkisitte oletteko onnenne saavuttaneet vai ette, mutta kuunnelkaa ensin sitä joka kertoo toisin ja kuunnelkaa miten kertoo hän eritavalla onnestanne saavutettavasta sillä hänen mielestään olette tuhoon tuomittuja jos suvaitsette iloisin mielin elämäänne katsella.

 

Edistämme teille tämän jakeen tänään ja olemme vapautettuja, näkemiin ja kuulemiin, olkaa hyviä ihmisiä kuten olettekin.

Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com