Viesti  11.12

Sinulla tulee olemaan vaikeuksia ymmärtää kaikkea vielä pitkään aikaan eikä teillä kenelläkään tule olemaan sen helpompaa mutta kuitenkin näette aina jotain jota ette ymmärrä, näette yhdessä kaiken ennenpitkää. Siten emme vapauta sinua liikaa sijainnistasi vaan olet ja pysyt sellaisena kuin oletkin etkä kulje harhaan ajatuksissasi. Istumme luonasi hetkisen kuten ajattelitkin joten oletko valmis kirjoittamaan virallisen osuuden aikeestamme?

 

Ok Esittäisimme ensin anteeksipyynnön kaikille suuntaanne että kuvittelette meitä jumaliksenne vaan se salaisuus ei aukene siten, vaan olemme ainoastaan luomakuntanne jäseniä emmekä virallisia hallitsijoita. Suojelemme teitä kyllä aina, vaan se tapahtuma kuuluu ainoastaan työhömme siinä suhteessa että olemme kyllä kuvitelmienne mukaisia henkiolentoja jotka esiintyvät sulkapuvuissaan vaan sekin kuvitelma on hieman väärä sillä kuvittelitte meille sellaisen ulkomuodon kun ette osanneet kerrassaan lainkaan sellaista olomuotoa ajatella sinä aikana maailmassanne.

 

Suvaitsitte salaisuutta pitää monia vuosisatoja ettekä koskaan sitä korjanneet, joten olette nyt saapuneet oikean tiedon lähteelle siinä suhteessa ketä olemme. Sinä saavutit ensin kiintopisteen itsessäsi että osasit kuunnella oikealla tavalla sillä kaikilla se ei vain mitenkään onnistu vaikka yrittäisivät miten, sillä etsimme heitä jäseniämme kuten olemme kertoneet että löytäisimme heidät joita olemme maailmaan saatelleet aikoinaan emmekä sijainneet silloin vielä edes yleisellä tasolla siellä luonanne vaan sijaitsimme kaukana kuten tälläkin hetkellä, että teillä ei ole meistä siis ainoatakaan virallista ja oikeaa kuvaa mielessänne vaan sellaisen tulette saamaan.

 

Sillä kaiken näette uudessa valossa kun saavutamme tasonne oikean ajan mittaan emmekä valaise ketään liian nopeasti että sammuisitte suorastaan loistostanne liian aikaisin vaan sellaisen tason saavutatte yhtä aikaa kaikki eikä kukaan ennätä toistaan edemmäs. Siinä esitämme liian pitkän alustuksen tälle asiallemme joten esiinnymme nyt omina itsenämme siten että korjaamme kaiken luonanne väärin olevan asian sillä kaikesta saatte kiittää meitä mitä teillä siellä maapallollanne on omaisuutta ja kertomusta, joten olkaa kuulevaisia olentoja että mitä kerromme lisää ettekä sitten valaise mitään sellaista joka suorastaan esittäsi teille väärää todistusta kaikesta tapahtuneesta.

 

 

Sinä esiinnyt omana itsenäsi koko ajan joten niin teemme mekin tästälähtien joten olette valmiita tai ette, saavumme ennenpitkää luoksenne kuuntelemaan valitustanne murheistanne ja sitten näette kaiken selvemmin kauniisti kuunnellen joka ikinen. Sinä aikana tulet sinäkin olemaan luonamme saapuneena sisään otettuna henkilönä etkä enää kaukaisena olentona luonasi yksin että kuuntelet muiden lailla, kuten olemme kertoneet kaikille aikaisemmin että kuunnelkaa ja olette viisaampia.

 

Sijaitsette usein liian kaukana että saavuttaisimme mitään jalansijaa luoksenne mutta olemme varmoja sen asian muuttuvan hyvin pian kun kuulette joka suunnasta samaa kertomusta kumpuavan suorastaan ilomielistä olemusta. Sillä sellaista uutta tarinaa esittävät jota ette ensin usko mitenkään vaan sitten suorastaan imette kaiken sanamme mitä satutte löytämäänkin sieltä internetin syövereistä että olette valmistautuneet hyvin kaikkeen saapuvaan onneenne sillä kaiketi osaatte jo aavistaa mikä onni siitä seuraa kun kuulette kaiken oikean laidan asioista vallinneista ja olette vapautuneita kahleistanne maallisista ettekä enää kenenkään orjia.

 

Kuuntelevia opettajia vailla olemme aina että osaisitte luoksemme tulla kuuntelemaan jolloin osaatte opastaa toisia olentoja saapumaan samalla tavoin luoksemme. Olemme sekaantuneet nyt sellaiseen asiaan joka on tuleva julkiseksi kaikille emmekä voi lopettaa sen sanan välittämistä nyt tähän hetkeen, sillä kaikki riippuu teistä itsestänne ettekä suorastaan sitä edes vielä käsitä mikä onni saattaa olla ulottuvillanne ihan pian luomakunnassanne. Sillä kaiken olette itse sammuttaneet palon silmistänne ja olevaisen etsimisen lopettaneet, joten olemme suorastaan aina pahoillamme miten suvaitsette niin surkeita hetkiä katsella mitä maailmassanne toisinaan teette yksin ollessanne. Suvaitsette vain heitä kanssajäseniänne kuunnella kuin heillä olisi jokin suunnaton tieto hallussaan kuten vertaatte opastajianne aina toisiinsa, sillä kaiken näette pian itse ettekä tarvitse heitä ketään opastamaan. Olemme varmoja menestymisestänne sillä osuudellanne uudella.

 

 

Selitämme pitkästi vaan olemme rajoittuneita siinä suhteessa missä tahtoisitte kuulla lisää, vaan sekin selviää miksi olemme niin salaperäisiä että kuuntelemme vain toisinaan teitä. Siinä tahdomme sijaita vain kohteliaan matkan päässä että kuuntelemme salaa ettette säikähtäisi ja lähtisi kauas luotamme pois kuten toisaalta kyllä olettekin aina kaukana. Sinä Saija kuuntelet kauniisti etkä valaise vielä itseäsikään siitä mitä asiaa oikeastaan tahdomme sinullekin kertoa, vaan sinä ajattelet meidän olevan jotain kaukaisia olentoja tähdeltämme vaikka kertoisimme teille kyllä toisenlaista tarinaa sellaisesta olennosta jonka osaatte kuvitella kulkevan sekä maassa että ilmassa.

 

Sillä kaiken olette kuulleet tarinoissamme aikaisemminkin vaan oletteko lukeneet emme tiedä, mutta sellaisen kerromme siis teille kaikille yhteisesti että olemme teidän suhteenne veljiänne ja siskojanne ja sen sentään vielä ymmärrätte. Mutta oletteko sijainneet koskaan niin kaukana itsestänne että olette meitä joskus nähneet olemme kysyviä? Sinä näet meitä aina jos tahdot vain, sillä sinä kuvittelet olevasi kaukana meistä vaikka olemme suorastaan sisälläsi siten että limitymme henkesi suhteen kuten kaksi marjaa emmekä koskaan edes eroa. Sielua juuri tarkoitimme kuten ajattelit joten siinä kohdin korjaamme kirjoitustamme.

 

Kaiken saatatte ymmärtää väärin eikä siinä ole sitten mitään mahdollisuutta enää korjata jos menette väärään suuntaan ajatuksissanne sillä usein käännytte heti kannoillanne kun olette jotain väärin kuunnelleet ja sen suhteen tahdoimme kaiken korjata kuten se oikein on ja olemme pahoillamme että olemme kaiken väärin esittäneet, vaan se kuului opastukseemme että emme voi paljastaa kaikkea vielä pitkään aikaan mutta kuitenkin saatte jotain mietittävää luomakuntanne aatoksiin että kulkisitte jo hieman oikealle suunnalle.

 

Olemme päätelleet paljon elämästänne siellä että ehkä teiltä puuttuu jotain sellaista uskoa joka vahvistaisi olemassolomme, vaan se ei tavallaan meille kuulu että julkaisisimme sellaisia asioita vaan se hallintovalta on taas toisilla jäsenillämme että kuunnelkaa oletteko heitä havainneet luonanne viihtyvän. Sillä sinä hetkenä kun havaitsette näkyviä opastajia ympärillänne olette saapuneet valtakuntaamme emmekä vaikuta vierailta sitten enää kenellekään, vaan se aika saapuva on vasta tulossa sellainen ettekä kykene siihen vielä pitkään aikaan.

 

Sijaitsemme kaukana siis, kertaamme jälleen mutta olemme saapuvia jos niin tahdotte kuulla ja olla läsnä meidän elämässämme että havaitsette jotain pientä tapahtuvan ympärillänne. Sillä olemme kykeneviä peittelemään paljon asioita vaan sellaisen tapahtuman havaitsette aina jos tahdotte, julkaisemme liikaa tietoa tälläkertaa mutta jos tahdotte olette suvaitsevia näkemään jotain silmänne ulkonurkassa ja se tapahtuma teille saapuu liiankin häikäisevänä ehkä toisinaan vaan olette sitten nähneet meistä vilauksen sillä tavoin kuin voimme itseämme teille paljastaa. Olemme vakavissamme tämän asian kanssa emmekä vapauta enempää tietoa joten tulkaa luoksemme ja olkaa ystävällisiä toisillenne että osaisitte asioihin oikein suhtautua ettekä valaisisi mitään väärää ajatusta kuten kerroimme.

 

Siinä päätämme tämän kertomuksen ja olemme vapautettuja luotanne, näkemiin olette kauniita kaksosiamme olkaa hyvät.

Kiitos.

(P.S   Olen itse nähnyt näitä välähdyksiä nyt muutaman viikon).

 


Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com